• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Aspecta Five

Aspecta Five

Aspecta is een hoogwaardig vloerenmerk, dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van luxe vinyl vloeren. De jarenlange ervaring van Aspecta maakt dat zij voorop loopt in de markt voor Laminated Vinyl Tiles (LVT). U ziet dat niet alleen terug in het design van de vloertegels, maar ook in de kwaliteit van het materiaal. Een Aspecta vloer gaat een leven lang mee. Aspecta LVT vloeren zijn niet alleen functioneel en duurzaam, maar ook op het gebied van esthetiek winnen de LVT vloeren het van concurrenten. De diverse structuren en designs zijn niet van echt te onderscheiden. Dus voor een echte ‘houtlook’ of een ‘keramische’ uitstraling zijn Aspecta vinylvloeren de ideale keuze. Daarnaast zijn de vloertegels extreem slijtvast. Dankzij de PU toplaag met keramische deeltjes zijn de tegels nog harder dan diamant. 

Ervaringen in de natuur zijn niet alleen aangenaam en van positieve invloed op ons emotionele welzijn, onze fysieke gezondheid verbetert er ook door. Het is gebleken dat blootstelling aan natuurlijke elementen je prettiger kan doen voelen, de bloeddruk kan verlagen en zelfs onze creatieve en cognitieve prestaties ten goede kan komen. De rijke kleuren en details van Aspecta's designs geven uitdrukking aan de natuurlijke elementen hout en steen, en laat ons in een bebouwde omgeving profiteren van de voordelen van de natuur.

Aspecta heeft pvc-vloeren in alle prijsklassen en alle denkbare motieven en kleuren in het assortiment. Belangrijk onderscheid is er tussen dryback pvc en click pvc. Dryback pvc vloeren zijn leverbaar in verschillende maatvoeringen waardoor de vloer geschikt is voor project- en woongebruik. De pvc kwaliteit heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en speelt in op de nieuwste woontrends! Deze PVC vloer bestaat uit losse tegels die verlijmd moeten worden, daarvoor moet eerst de constructievloer geëgaliseerd en geschuurd worden.

Het 109 producten tellende assortiment van Aspecta Five geeft vloeren een nieuwe dimensie voor aannemers wereldwijd. Het design, de kleuren en de textuur van deze collectie mooie tegels en planken zijn prachtig. Met 52 planken met houtnerf, 33 stenen- en metselwerktegels en 24 abstracte designs, biedt dit assortiment alles van metaal en effen kleuren tot hout- en steenafbeeldingen en dat allemaal voorzien van de meest authentieke texturen.

Offerte aanvragen