• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

COREtec® Naturals 1200 + PVC Vloeren

COREtec Naturals 1200 + PVC vloeren zijn letterlijk en figuurlijk een natuurlijk ogende collectie met stijlvolle houtdecoren, die zowel in standaard planken als in visgraatmotief beschikbaar zijn. 'The Naturals' speelt volledig in op de heropleving van de

COREtec® Naturals 1200 + PVC vloeren

De Naturals 1200 + vloeren van COREtec® gaan net een stapje verder dan de reguliere Naturals collectie. Zo zijn deze vloeren 100% watervast, extreem stabiel en slijtvast. Ze zijn natuurlijk verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, zodat er altijd wel een Naturals 1200 + vloer is die in uw woning past. Houdt u het graag stil, ook voor uw (onderburen)? Dan is deze vloer ook een goede keuze. Dankzij de kurk onderlaag is deze namelijk akoestisch erg dempend. 

Kwalitatief hoogwaardige COREtec® Naturals 1200 + PVC vloeren

COREtec® is een gerenommeerd merk wat bekend staat om de uitmuntende kwaliteit van vloeren. Ze zijn namelijk watervast en extreem stabiel. Ze kunnen ook geplaatst worden bij vloerverwarming en in veel gevallen hoeft, door de kurk onderlaag, de ondervloer niet meer geëgaliseerd te worden. De oneffenheden in de ondervloer zullen namelijk geabsorbeerd worden door de kurk onderlaag. Wilt u graag een mooie vloer in de badkamer? Dan kunt u ook kiezen voor een COREtec® Naturals 1200 + PVC vloer! Bestand tegen temperatuur- en luchvochtigheidsschommelingen.