• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Avontuurlijk

Geen producten gevonden...

Avontuurlijk

De collectie Avontuurlijk heeft vloeren met planken van 220 cm lang, dat is bijna twee keer zo lang als de meeste PVC-vloeren! De 9,4 mm dikke vloerdelen bestaan uit een PVC-toplaag op een HDF-drager met kliksysteem.

Heb je verbouwplannen? Of ga je misschien verhuizen? Een nieuwe vloer vormt de basis van je interieur, is bepalend voor de sfeer en moet jarenlang mee kunnen. Dus welk karakter past bij jou? Welke eisen stel je aan je vloer, geeft je woning meerwaarde en is makkelijk te onderhouden? Douwes Dekker® heeft de laminaat- of PVC vloer die het beste bij jouw karakter past! 

Douwes Dekker® PVC vloeren zijn sterke en robuuste vloeren die geschikt zijn voor bijna iedere ruimte. Het merk laat het ware karakter van het huis beter naar voren komen. In alle Douwes Dekker laminaatvloeren vind je deze typerende designfilosofie terug. 

Bij Cibo Vloeren hebben we de complete collectie pvc-vloeren van Douwes Dekker® in huis. Je kunt heel simpel een aanvraag indienen voor je favoriete laminaat door ons offerte aanvraagformulier in te vullen.