• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ondernemend

Geen producten gevonden...

Ondernemend

De collectie Ondernemend is afgewerkt met een doorzichtige duurzame PU-beschermlaag van 0,55 mm dik en zeer geschikt voor vloerverwarming. Voor als je na een drukke dag vol levenslust in een warm hoekje op de bank wilt bijkomen.

Heb je verbouwplannen? Of ga je misschien verhuizen? Een nieuwe vloer vormt de basis van je interieur, is bepalend voor de sfeer en moet jarenlang mee kunnen. Dus welk karakter past bij jou? Welke eisen stel je aan je vloer, geeft je woning meerwaarde en is makkelijk te onderhouden? Douwes Dekker® heeft de laminaat- of PVC vloer die het beste bij jouw karakter past! 

Douwes Dekker® PVC vloeren zijn sterke en robuuste vloeren die geschikt zijn voor bijna iedere ruimte. Het merk laat het ware karakter van het huis beter naar voren komen. In alle Douwes Dekker laminaatvloeren vind je deze typerende designfilosofie terug. 

Bij Cibo Vloeren hebben we de complete collectie pvc-vloeren van Douwes Dekker® in huis. Je kunt heel simpel een aanvraag indienen voor je favoriete laminaat door ons offerte aanvraagformulier in te vullen.