• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Douwes Dekker® Praktisch PVC vloeren

De Douwes Dekker Praktisch PVC vloeren collectie bestaat uit 4 rustige decoren met heel gangbare kleuren. Enorm bevredigend dat ze goed in elke interieurstijl passen en geschikt zijn voor elke ruimte, zélfs de badkamer of het toilet.

Lijm PVC

De Lijm PVC vloeren collectie bestaat uit 4 rustige decoren met heel gangbare kleuren. Enorm bevredigend dat ze goed in elke interieurstijl passen en geschikt zijn voor elke ruimte, zélfs de badkamer of het toilet.

Toon meer

Click PVC

Deze Click PVC-vloeren hebben een voelbare houtstructuur, die meeloopt met de kleurnuances in het decor. De 4-zijdige mini-vellingkant geeft een mooi beeld in het grote geheel.

Toon meer

Douwes Dekker® Praktisch PVC vloeren

Ben jij praktisch ingesteld en heb je het graag netjes thuis? Dan kan jij lezen en schrijven met de zeer aantrekkelijke vloerencollectie Praktisch van Douwes Dekker! De collectie bestaat uit 4 rustige decoren met heel gangbare kleuren. Enorm bevredigend dat ze goed in elke interieurstijl passen en geschikt zijn voor elke ruimte, zélfs de badkamer of het toilet. Degelijke kwaliteit voor een fatsoenlijke prijs.

Deze PVC-vloeren hebben een voelbare houtstructuur, die meeloopt met de kleurnuances in het decor. De 4-zijdige mini-vellingkant geeft een mooi beeld in het grote geheel. Daarbij staan PVC-vloeren bekend om prettig loopcomfort en uitstekende geluiddemping. Dat geeft voldoening!

Douwes Dekker® PVC vloeren zijn sterke en robuuste vloeren die geschikt zijn voor bijna iedere ruimte. Het merk laat het ware karakter van het huis beter naar voren komen. 

Bij Cibo Vloeren hebben we de complete collectie pvc-vloeren van Douwes Dekker® in huis. Je kunt heel simpel een aanvraag indienen voor je favoriete vloer door ons offerte aanvraagformulier in te vullen.