• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Floer Lijm PVC vloeren

Ervaar onze passie voor hout in de levensechte houten designs met “register embossed” 3D houtstructuren. De ijzersterke slijtlagen maken het Floer Dorpen, Bossen, Tegel, Visgraat en Walvisgraat PVC vloeren uitzonderlijk duurzaam.

Dorpen

IJzersterk en kindvriendelijk? De Dorpen PVC vloeren collectie van Floer bestaat uit sterke en veilige vloeren met een keiharde slijtlaag. Met het REACH certificaat zijn deze vloeren net zo veilig als kunststof kinderspeelgoed!

Toon meer

Bossen

Een PVC vloer met een levensechte voelbare houtstructuur en subtiele microvelling. Floer Bossen PVC heeft het. Dankzij de extra brede en lange PVC plank wordt de sfeer van een luxe eiken vloer gecreëerd.

Toon meer

Tegel

Ontdek het Floer Tegel PVC, zachte steenformaat PVC vloeren die comfortabel en warm aanvoelen. Wil jij graag een tegelvloer in huis maar vind je echte plavuizen ook zo koud en kil? Het Floer PVC is flexibel en voelt zacht aan de voeten.

Toon meer

Visgraat

Kindvriendelijk, ijzersterk en sfeervol? De Floer Visgraat PVC vloeren hebben het allemaal! De collectie kunststof vloeren bestaat uit visgraat planken met een microvelling, voelbare houtstructuur en is zo veilig als kinderspeelgoed.

Toon meer

Walvisgraat

Groots en indrukwekkend: Floer Walvisgraat PVC vloeren, de extra grote opvolger van het Visgraat PVC. De collectie is breder en langer dan ‘zijn kleine broertje’ de standaard visgraat PVC vloeren.

Toon meer

Floer Lijm PVC vloeren

Bekijk het ruime assortiment Floer Plak PVC vloeren. Doordat deze vloeren worden verlijmd op de ondergrond liggen ze uiterst strak. Dorpen PVC vloeren bestaat uit maar liefst 8 eiken kleuren, van licht eiken naar donker gerookt eiken en een aantal er tussenin. Op zoek naar een Plak PVC vloer met 3D structuur? De levensechte houtstructuren van Bossen PVC vloeren zijn afgewerkt met register embossing. Het creëert een luxe sfeer van een echte eiken planken. Plak PVC Tegels hebben een formaat van 60 cm bij 60 cm maar zijn ook in XL formaat beschikbaar! Luxe Visgraat PVC vloeren zijn kindvriendelijk, ijzersterk en sfeervol. Een unieke PVC vloer met een realistische eiken uiterlijk? Kies voor extra groot visgraat PVC, oftewel Floer Walvisgraat PVC vloeren. Extra grote visgraat PVC vloeren zijn enorm populair. Het luxe eiken design en ongekende formaat van de planken zijn prachtig om te zien. De ijzersterke kunststof vloeren zijn eco-vriendelijk geproduceerd uit schoon PVC en voorzien van het REACH certificaat. Hierdoor dragen ze bij aan een schoon binnenmilieu.