Quick-Step

QUICK-STEP LAMINAAT

Bent je op zoek naar laminaat van topkwaliteit? Dan kan je niet om de vloeren van Quick-Step heen. Quick-Step laminaat staat al jaren synoniem voor duurzaamheid, innovatie, prachtige ontwerpen en eenvoudige plaatsing. In de showroom van Cibo-Vloeren vind je een enorm aanbod van de prachtige laminaatvloeren van dit Vlaamse merk. Dankzij grootschalige inkoop kan je bij ons laminaat van Quick-Step kopen tegen zeer scherpe prijzen.

Bij Quick-Step laminaat staan innovatie en kwalvoorop

Al sinds 1990 maakt Quick-Step laminaat hoogwaardig laminaat. Een sterke focus op kwaliteit en constante innovatie hebben daarbij altijd voorop gestaan. Quick-Step was dan ook de eerste fabrikant die zijn laminaat vloeren voorzag van een revolutionair en gepatenteerd kliksysteem. Daarmee werd laminaat leggen veel eenvoudiger, en konden laminaatvloeren na het leggen weer meegenomen en opnieuw geplaatst worden. Ook andere innovaties als de V-groef, de Scratch Guard bovenlaag en waterbestendige toplaag tonen aan dat Quick-Step laminaat steeds werkt aan het verbeteren van zijn laminaatvloeren.

Quick-Step Arte vanaf  € 38,70 /m² incl. btw

De Quick-Step Arte collectie bestaat uit elegante, grote laminaattegels met een subtiele v-groef. Ze combineren de charme en duurzaamheid van een originele houten vloer met de praktische voordelen van laminaat.

Prijsopgave

Quick-Step Classic vanaf  € 18,00 /m² incl. btw

Quick-Step Classic is meer dan een laminaatvloer in standaardafmetingen. Classic vloeren bieden je een evenwichtige combinatie van kleur, elegantie en een natuurlijk uitzicht en gevoel.

Prijsopgave

Quick-Step Creo vanaf  € 14,40 /m² incl. btw

Met de moderne Creo collectie in standaardafmetingen slaagde Quick-Step erin om de laminaatdessins perfect af te stemmen op het unieke karakter en elegante uitzicht van elke houtsoort.

Prijsopgave

Quick-Step Eligna vanaf  € 20,70 /m² incl. btw

De elegante, waterafstotende Eligna vloeren zijn opvallend mooi dankzij hun perfecte evenwicht tussen planklengte en -breedte. De Eligna collectie bestaat uit vloeren zonder groef voor een zacht en smaakvol effect.

Prijsopgave

Quick-Step Eligna Wide vanaf  € 23,40 /m² incl. btw

De middelgrote Eligna Wide collectie voegt een extra dimensie toe aan de Eligna collectie. Deze natuurlijk ogende vloeren hebben extrabrede planken waardoor de rustieke patronen helemaal tot hun recht komen.

Prijsopgave

Quick-Step Elite vanaf  € 26,10 /m² incl. btw

Quick-Step Elite vloeren bestaan uit stijlvolle planken met subtiele randen. De Elite collectie biedt een evenwichtige combinatie van kleur, elegantie en een natuurlijk uitzicht.

Prijsopgave

Quick-Step Exquisa vanaf  € 26,10 /m² incl. btw

Quick-Step Exquisa is een innovatieve plankenvloer met een voelbare oppervlaktestructuur. Je ontdekt een, twee of drie aparte tegels per plank dankzij de subtiele dwarsnaden. De multipatroonversie gaat zelfs nog een stapje verder met extradiepe naden die een aantrekkelijk lijnenspel creëren waardoor je vloer perfect tot zijn recht komt.

Prijsopgave

Quick-Step Impressive vanaf  € 23,40 /m² incl. btw

De Quick-Step Impressive collectie van middelgrote laminaatvloeren zorgen voor een uitzonderlijk natuurlijk uitzicht en gevoel. Maar dat is nog niet alles: dankzij de unieke waterafstotende HydroSeal coating is Impressive laminaat niet alleen mooi, maar ook het meest waterbestendige laminaat ooit gemaakt.

Prijsopgave

Quick-Step Impressive Ultra vanaf  € 33,30 /m² incl. btw

De Quick-Step Impressive Ultra collectie van slijtbestendige, middelgrote laminaatvloeren zorgen voor een uitzonderlijk natuurlijk uitzicht en gevoel. Maar dat is nog niet alles: dankzij de unieke waterafstotende HydroSeal coating is Impressive Ultra laminaat niet alleen mooi, maar ook het meest waterbestendige laminaat ooit gemaakt.

Prijsopgave

Quick-Step Largo vanaf  € 27,00 /m² incl. btw

De lange planken van de Largo laminaatcollectie maken elke kamer bijzonder. Met hun uitzonderlijke lengte van ruim twee meter ademen ze klasse en kwaliteit.

Prijsopgave

Quick-Step Majestic vanaf  € 33,30 /m² incl. btw

Majestic biedt je de langste, breedste en meest luxueuze vloerplanken uit de hele Quick-Step collectie. Dankzij de extragrote afmetingen, de natuurlijke look en de unieke waterbestendige technologie zijn ze de perfecte keuze voor een echt majestueus interieur.

Prijsopgave

Quick-Step Perspective V4 vanaf  € 30,60 /m² incl. btw

Het brede formaat van de Perspective Wide collectie benadrukt de natuurlijke kleurvariatie alsook de rustieke patronen van deze vloeren. De diepe en rechte groeven creëren ook een typisch plankeneffect.

Prijsopgave

Quick-Step Perspective Wide V2 vanaf  € 30,60 /m² incl. btw

Het brede formaat van de Perspective Wide collectie benadrukt de natuurlijke kleurvariatie alsook de rustieke patronen van deze vloeren. De diepe en rechte groeven creëren ook een typisch plankeneffect.

Prijsopgave
Quick-Step laminaat voor iedere ruimte en toepassing

In het uitgebreide assortiment van Quick-Step vind je laminaat dat geschikt is voor iedere toepassing en iedere ruimte. Zo kan al het Quick-Step laminaat boven traditionele vloerverwarming worden geplaatst. Ook kan je bij Quick-Step kiezen uit een uitgebreide collectie laminaatvloeren die geschikt zijn voor plaatsing in de badkamer. Zo kan je dezelfde laminaat soort door uw hele woning heen leggen. En natuurlijk heb je bij Quick-Step keuze uit een enorme hoeveelheid designs en houtsoorten.

Quick-Step kopen bij de specialisten

Wanneer je van plan bent om Quick-Step laminaat te kopen, dan helpen de specialisten van Cibo Vloeren je graag bij de keuze van de juiste vloer. Kom langs in de ruime showroom om alle laminaatvloeren van Quick-Step zelf te bekijken. Naast scherpe prijzen biedt Cibo Vloeren je ook een uitstekende service. We leveren in heel Nederland en België en kunnen er zelfs voor zorgen dat jouw laminaatvloer binnen één dag voor je wordt gelegd.

Het merk QUICK-STEP is eigendom van UNILIN BVBA. CIBO Vloeren heeft geen enkele commerciële relatie met Unilin: wij zijn geen officiële distributeur, noch maken wij deel uit van de Unilin-Groep.