QUICK-STEP PVC

Je wilt uw woning voorzien van een houtkleurige vloer, die eenvoudig is te onderhouden, waterbestendig is en bovendien niet veel geluid maakt. Dan zijn Quick-Step PVC vloeren een uiterst geschikte optie.

Quick-Step Ambient Glue+ € 34,99 /m² incl. btw

Ambient Glue Plus is een collectie extra duurzame vinyltegels die speciaal ontworpen zijn voor een gelijmde plaatsing. Ze zijn de perfecte keuze voor drukke omgevingen met veel voetverkeer.

Collectie

Quick-Step Balance Glue+ € 34,99 /m² incl. btw

Balance Glue Plus is een collectie van 16 extra duurzame vinylplanken die speciaal ontworpen zijn voor een gelijmde plaatsing. Ze zijn de perfecte keuze voor drukke omgevingen met veel voetverkeer.

Collectie

Quick-Step Balance Click  € 37,49 /m² incl. btw

Balance Click is een collectie van 16 mooie plankenvloeren met het gepatenteerde ‘Uniclic Multifit for Livyn’ systeem voor een snelle, gemakkelijke plaatsing. De panelen met v-groef scheppen een ruim perspectief en versterken het authentieke plankeffect.

Collectie

Quick-Step Ambient Click € 37,49 /m² incl. btw

Ambient Click is een collectie prachtige vinyltegels met een expressieve, tactiele structuur en fascinerende kleurvariaties. De tegels met v-groef scheppen een ruim perspectief en versterken het authentieke tegeleffect. Dankzij het gepatenteerde ‘Uniclic Multifit for Livyn’ kliksysteem zijn de Ambient Click vloeren snel en gemakkelijk te plaatsen.

Collectie

Quick-Step Pulse Glue+ € 41,99  /m² incl. btw

De Pulse Glue+ collectie bestaat uit uiterst duurzame, extrabrede planken die speciaal zijn ontworpen voor een gelijmde plaatsing. Daarom vormen ze de perfecte keuze voor drukke omgevingen met intensief verkeer.

Collectie

Quick-Step Balance Click+  €37,49 /m² incl. btw

Balance Click Plus is een collectie van 16 extra duurzame vinylplanken met het gepatenteerde ‘Uniclic Multifit for Livyn’ systeem voor een snelle, gemakkelijke plaatsing. De panelen met v-groef scheppen een ruim perspectief en versterken het authentieke plankeffect.

Collectie

Quick-Step Ambient Click+ € 44,99 /m² incl. btw

Ambient Click Plus is een collectie extra duurzame vinyltegels met een expressieve, tactiele structuur en fascinerende kleurvariaties. Ze zijn de perfecte keuze voor drukke omgevingen met veel voetverkeer. Dankzij het gepatenteerde ‘Uniclic Multifit for Livyn’ kliksysteem zijn de Ambient Click+ vloeren snel en gemakkelijk te plaatsen.

Collectie

Quick-Step Pulse Click € 46,99 /m² incl. btw

De Pulse Click collectie bestaat uit extrabrede planken die er net als echt hout uitzien. Dankzij het gepatenteerde ‘Uniclic Multifit’ kliksysteem is de plaatsing van een Pulse Click vloer supersnel en gemakkelijk.

Collectie

Quick-Step Pulse Click+ €51,99 /m² incl. btw

De Pulse Click+ collectie bestaat uit uiterst duurzame, extrabrede planken die er net als echt hout uitzien. Dankzij het gepatenteerde ‘Uniclic Multifit’ kliksysteem is de plaatsing van een Pulse Click+ vloer supersnel en gemakkelijk.

Collectie

Quick-step PVC vloeren makkelijk installeren

Dankzij het gepatenteerde Uniclic Multifit for Livyn-systeem van Quick-Step is het een vrij eenvoudig om deze PVC vloer te installeren. Je kunt dit dus zonder probleem zelf doen. Voor het beste resultaat moet je het PVC materiaal eerst 48 uur laten acclimatiseren in de ruimte waar je de vloer gaat leggen. Bij een kamertemperatuur tussen minimaal 18 en maximaal 30 graden kan je vervolgens ‘aan het klikken gaan’. Uiteraard zijn wij jou bij de installatie van Quick-Step PVC vloeren graag behulpzaam met deskundig advies.

Ruim assortiment PVC vloeren

Quick-Step PVC vloeren zijn er in diverse soorten en maten. Wat dit type vloeren zo aantrekkelijk maakt, is dat zij nauwelijks van een echte parket vloer zijn te onderscheiden. Bovendien zijn ze beschikbaar in allerlei verschillende houtkleuren. Je kunt zowel kiezen voor een tegel- of een plankenvloer. De typische V-groef die deel uitmaakt van ‘Uniclic Multifit for Livyn’-systeem van Quick-Step zorgt zowel bij tegels als planken voor een authentiek effect.

Wil je Quick-Step PVC kopen?

Bekijk op jouw gemak het assortiment op onze website en kom eens langs in onze showroom. Wij staan voor jou klaar met advies en nuttige tips, zodat je de beste keuze maakt.

Moderne en milieubewuste vloer

Quick-Step PVC kopen, betekent dat je kiest voor een trendy vloer. PVC vloeren zijn namelijk in korte tijd heel populair geworden. Dat komt onder meer door het feit dat Quick-Step PVC vloeren sterk en duurzaam zijn. Ze gaan bijzonder lang mee en zijn ook nog eens recyclebaar. Quick-Step PVC kopen, is daarom ook een milieubewuste keuze.