Beoordelingen Cibo Vloeren

8,7
279 beoordelingen
  • Totaal oordeel 8,7
  • Inrichting showroom 8,4
  • Assortiment 8,8
  • Bereikbaarheid ( tel./ e-mail) 8,8
  • Persoonlijke aandacht 8,7
  • Medewerkers / verkopers 8,7
  • Deskundigheid / kennis / vakmanschap 8,8
  • Kwaliteit 8,8
  • Plaatsing / montage / levering 8,9
  • Garantie / nazorg 8,7

uit Rijsbergen

9,0


12-08-2015


Wij hadden in ons appartement op korte termijn een parket vloer nodig. Cibo vloeren uit Breda heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Alle parketvloeren waren scherp geprijst. Deskundig en eerlijk advies en de legger was ook een vakman. Wij genieten dagelijks van onze prachtige vloer!

ja

uit Breda

9,0


12-08-2015


Dank voor de levering van het parket en de ondervloer. We zijn prima geholpen en ook goed te spreken over de service. Plezierig no-nonsense bedrijf waar je goed en snel wordt geholpen.

ja

uit Bavel

9,0


13-09-2015


Prima zaak! Heel groot aanbod en een goede service gehad. Leggen ging zoals afgesproken door vakkundige medewerkers

ja

uit Breda

10,0


10-09-2015

ja

uit Bavel

10,0


10-09-2015

ja

9,0


10-09-2015

ja

uit Gilze

9,0


12-09-2015


Cibo heeft mijn houten vloer erg netjes opgeleverd. Ik kan nu lekker van mijn houten vloer gaan genieten.

ja

uit Ulvenhout

8,0


14-09-2015


Erg mooie vloer geleverd en gelegd. Vriendelijke service en afgesproken tijdstippen worden nageleefd.

Kortom goede kwaliteit, vlotte service, vriendelijk personeel

ja

uit Vlissingem

9,0


14-09-2015


Wij zijn zeer tevreden en hopen binnen een maand of twee geheel klaar te zijn met de verbouwing en te kunnen gaan genieten van al datgene wat we hebben laten veranderen, waarbij ook de vloer een onderdeel is.
Over garantie en nazorg kunnen wij nog geen oordeel vellen.
Hebben reeds een geïnteresseerde aan uw adres doorgestuurd en er is nu nog een nieuwe bewoner in het appartement. Komen wonen die bij ons komt kijken eind van deze maand. Wij zullen uw adres aan hen ook doorgeven.

ja

uit Breda

9,0


20-09-2015


Tp werk, vooral de service is echt geweldig!!!
Raad friends & family aan.

ja

uit Breda

9,0


21-09-2015


We zijn heel erg tevreden over Cibo vloeren. Vanaf het moment dat we de showroom instapten tot het moment dat de vloer uiteindelijk gelegd is, was de communicatie perfect. We hebben eerlijk advies gehad en duidelijk antwoord op onze vragen.

ja

uit Rijen

8,0


21-09-2015


Vriendelijk personeel zowel winkel als bezorger van het materiaal. Goed overzichtelijke showroom. Bij vragen wordt je goed te woord gestaan. veranderingen die je telefonisch doorgeeft worden goed verwerkt en duidelijk per mail bevestigd .
Dus gewoon een aanrader!!

ja

uit Amsterdam

10,0


21-09-2015


Wij hebben een schitterende vloer besteld bij Cibo en zijn erg tevreden!
Vriendelijke en gastvrije ontvangst in de showroom en duidelijke uitleg. Vloer vervolgens netjes geleverd en keurig gelegd.
We zijn uitermate tevreden en zullen zeker reclame voor jullie gaan maken!

ja

uit Düdingen

8,0


21-09-2015


Vriendelijk geholpen, goed advies. Altijd geduldig antwoord als ik een vraag had. We zijn heel blij met onze vloer!

ja

uit Breda

7,0


27-09-2015


Ik heb geen oordeel over garantie/nazorg....ik heb nog geen ervaring hiervan.
Plaatsing enz. niet zo goed als ik had verwacht. ....eigenlijk een zeer belangrijk punt in het beoordelingsschema
1. hout kleur kit niet toegepast ipv. liggend plinten (Wout had geen kit bij zich)
2. keukenvoer vloer niet in de was gezet voor een extra kier (zoals met Jan afgesproken bij aankoop)
3. Plinth stek werk niet altijd nauwkeurig....kit gebruikt ipv. vakmanschap.
4. Luiken niet naar wens afgewerkt....misschien kan het niet anders?
5. Zaag werk af en toe ruw

ja

uit breda

9,0


10-10-2015


Super tevreden! Top service !!

ja

uit Terheijden

8,0


14-10-2015


Ben zeer tevreden!

ja

8,0


24-10-2015

ja

uit Rijswijk ZH

9,0


27-10-2015

ja

uit Breda

10,0


28-10-2015


De gasten nemen de tijd voor je, waardoor je goed advies krijgt. Ook de prijs/kwaliteit (toch altijd belangrijk) vind ik in ieder geval in verhouding.
Brabantse gezelligheid in de showroom en ze zijn goed van vertrouwen en flexibel mbt het afhalen/betalen en redelijk flexibel met het terugnemen van overgebleven materiaal.

ja

uit Ulvenhout AC

8,0


30-10-2015

ja

uit Nuenen

9,0


30-10-2015


Ik kan niet meer zeggen dan een top bedrijf! Klantenvriendelijk, service goed en ze komen hun afspraken na.

ja

uit Breda

n.v.t.


03-11-2015

ja

uit Breda

8,0


11-11-2015


Prima bedrijf, goede service, veel verschillende kleuren houten vloeren. Alleen het opmeten ging een beetje "stroef" maar het leggen weer hartstikke goed. En als je dan ook nog een lekker flesje opgestuurd krijgt is dat erg klantvriendelijk.

ja

uit Ulvenhout

10,0


20-11-2015


Na wat misverstanden over de leveringsdatum is Cibo eerder gemaakte afspraken volledig nagekomen en is de vloer keurig gelegd door Arnold. We zijn 100% (of meer) content over de vloer. Ook het feit dat we een presentje ontvingen, toen de vloer afgewerkt was, tekent het feit, dat Cibo Vloeren aandacht aan de klanten besteedt.Complimenten en aanbevelenswaardig.
Met vriendelijke groeten,
M.J.Hermans

ja

uit Etten-Leur

9,0


24-11-2015


Wij hebben een paar weken geleden een vloer laten leggen door Cibo vloeren,en wij zijn ontzettend tevreden met t resultaat.
De Legger heeft ook heel goed werk geleverd,is echt met zijn werk bezig!!!
Kortom wij bevelen Cibo vloeren daarom ook zeker aan.

ja

uit Breda

9,0


28-11-2015


Twee keer zijn wij zeer gastvrij ontvangen en deskundig voorgelicht. De vloer is zeer strak gelegd en heeft een prachtige warme uitstraling.

ja

uit Breda

9,0


29-11-2015

ja

uit Breda

9,0


09-12-2015


Goede service. In de showroom hadden ze geen staaltje liggen van de vloer die we via internet hadden uitgezocht. Dit was geen probleem, ze hebben direct een staaltje voor ons bestelt. In de winkel krijg je persoonlijke aandacht, je wordt steeds door dezelfde persoon geholpen die je herkend en interesse toont. Ook de vloerlegger was telefonisch goed bereikbaar, flexibel en dacht met ons mee.

ja

8,0


14-12-2015

ja

uit Breda

10,0


15-12-2015


Uitermate tevreden. Grote klantvriendelijkheid. Uitstekende kwaliteit van materiaal. Plaatsing en afwerking met "ouderwets" vakmanschap. Oog voor detail. Voortreffelijke nazorg. Een absolute aanrader.

ja

uit Bosschenhoofd

10,0


16-12-2015


Absolute aanbeveling!!
goed assortiment en vriendelijke begeleiding.
Denken mee en kunnen ondanks alle drukte snel op korte termijn verzorgen.

ja

uit Breda

9,0


21-12-2015


leuk bedrijf, goede service.....zelfs het convectorrooster hebben ze mee gelakt...geweldig
En dan krijg je ook nog een flesje wijn thuis gebracht.....super attent

ja

uit oosterhout

10,0


28-12-2015

ja

uit Heeswijk Dinther

8,0


28-12-2015


Prima ervaring. Erik heeft de vloer heel netjes gelegd en alle details goed in de gaten gehouden.

ja

uit Breda

9,0


01-01-2016

ja

uit breda

8,0


03-01-2016

ja

uit Oosterhout

10,0


18-01-2016


Geweldige service en perfecte nazorg.
Levering precies op tijd, zeker een aanbeveling als je besluit een vloer te kopen dit te doen bij Cibo vloeren.

ja

uit Teteringen

9,0


18-01-2016


Alles is prima gegaan. De keuze van het materiaal, de afgesproken levering en het leggen. Extra complimenten aan Mike de parketlegger. Vakkundig, denkt goed mee en klant is koning.
Zeer tevreden. Vloer ligt nu 3 weken dus over garantie e.d. nog weinig te melden maar heb er alle vertrouwen in.

ja

uit Etten-Leur

9,0


19-01-2016


Bijzonder goede plaatsing/montage en zeer nette service.

ja

uit Breda

8,0


25-01-2016


Prima service en vakwerk!

En ... bedankt voor de fles Prosecco!

ja

8,0


25-01-2016


Wij hebben een fantastisch mooie vloer gekregen, die zeer vakkundig is gelegd.

ja

uit Valkenswaard

10,0


26-01-2016


Wij zijn uitermate tevreden. Prachtig visgraat parket beneden en ook boven mooi hout van Cibo vloeren. Eerlijk advies en competitieve prijsstelling. Wij raden Frank en zijn team aan iedereen aan, ga zo door!

ja

uit Dordrecht

9,0


28-01-2016

ja

uit Heemstede

9,0


30-01-2016


Deskundige hulp en vriendelijke medewerkers. En wat een kwaliteit in het leggen van de parketvloer! Top! Ons huis is prachtig geworden mede dankzij de vloeren!

ja

uit Breda

10,0


01-02-2016


Super service

ja

uit Breda

9,0


01-02-2016

ja

uit Tilburg

8,0


06-02-2016

ja

uit Breda

10,0


13-02-2016


Super geholpen door Jan. Bas is een toplegger! We zijn zeer tevreden met onze vloer.

ja

uit Breda

10,0


13-02-2016


Super geholpen door Jan. Bas is een toplegger! We zijn zeer tevreden met onze vloer.

ja

uit Oosterhout

8,0


14-02-2016

ja

uit Oosterhout

8,0


14-02-2016

ja

uit Breda

9,0


14-02-2016


goed advies, snel geleverd en mooi gelegd

ja

uit Breda

9,0


14-02-2016


goed advies, snel geleverd en mooi gelegd

ja

uit Gorinchem

8,0


14-02-2016


Mooie vloer en alles volgens afspraak geleverd!
Service en nazorg nog niet van toepassing!

ja

uit Breda

9,0


15-02-2016

ja

uit Bavel

7,0


26-02-2016


Na wat onduidelijkheden over de afgesproken prijs uiteindelijk een prachtige vloer!

ja

uit Bavel

7,0


26-02-2016


Na wat onduidelijkheden over de afgesproken prijs uiteindelijk een prachtige vloer!

ja

uit Breda

9,0


29-02-2016


Hele goede ervaring, bedankt ook voor de fles!

ja

uit Breda

9,0


29-02-2016


Hele goede ervaring, bedankt ook voor de fles!

ja

uit Bilthoven

9,0


03-03-2016


Kan niet anders zeggen dat wij heel tevreden met ze zijn. Van begin tot het eind zeer goed geholpen, geregeld en alles goed in orde. Zelfs na afloop ontvingen wij een fles bubbels van ze. Heel attent!

ja

uit Bilthoven

9,0


03-03-2016


Kan niet anders zeggen dat wij heel tevreden met ze zijn. Van begin tot het eind zeer goed geholpen, geregeld en alles goed in orde. Zelfs na afloop ontvingen wij een fles bubbels van ze. Heel attent!

ja

uit Bavel

9,0


08-03-2016

ja

uit Breda

9,0


10-03-2016


Een positieve ervaring. Goede kwaliteit van materiaal en personeel. Goede nazorg, kleine openstaande punten zijn snel verholpen.

ja

uit Etten-Leur

9,0


11-03-2016


Goede vakmensen in dienst. Direct en je kunt er alles goed mee regelen.

ja

uit Breda

8,0


12-03-2016


Zeer tevreden over de service en inzet van het personeel en ben erg blij met mijn nieuwe houten vloer!

ja

9,0


13-03-2016

ja

9,0


13-03-2016

ja

8,0


29-03-2016


Snelle service, klantvriendelijk. De afspraak was dat het in een dag gelegd zou worden. Dit bleek niet haalbaar dus we kwamen met de verhuizing in de knel. De leggers waren erg flexibel en dachten hierin mee naar oplossingen.

ja

uit Etten-Leur

8,0


29-03-2016


Er is goed meegedacht met mijn vraag. Had zelf via internet het laminaat gevonden dat ik zocht. Vandaar dat ik bij inrichting showroom en assortiment n.v.t. ingevuld heb. De communicatie rondom levering verliep goed en de persoon die het laminaat gelegd heeft (Paul) was vakkundig, dacht ook weer mee, werkte netjes en tevens snel. Hartelijk dank voor de fles prosecco na de oplevering. Met vriendelijke groet, M. Beekers-Baggen

ja

uit Breda

10,0


12-04-2016


Ik ben nog nooit zo goed geholpen in een zaak als bij Cibo vloeren.Jan en Eddie hebben zoveel geduld met me gehad en hebben me zo vriendelijk geholpen.Niets was hun teveel.. Hoe vaak ik ook kwam en van plan wijzigde. Zoveel stalen steeds meegenomen maar Jan bleef bij zijn standpunt staan dat dit de vloer was die ik zocht en hij heeft echt zo gelijk gehad. Een vloer is zo belangrijk en zo sfeer bepalend en uiteindelijk heb ik zelfs niet 1 verdieping gedaan maar het hele huis want het was zo mooi beneden geworden met de nieuwe vloer.Nu is heel mijn huis met echt eiken parket,white wash en gerookt en ik ben er ongelofelijk blij mee.Ik kan iedereen aanraden om hier een vloer te kopen.De service is top en de prijs ook !

ja

uit Boeda

8,0


21-04-2016


Goed,vriendelijk,, lekkere prosecco,netjes gelegf

ja

uit Breda

8,0


22-04-2016


Geen klachten, goede service

ja

uit Breda

9,0


23-04-2016

ja

8,0


25-04-2016

ja

8,0


25-04-2016

ja

uit Gilze

9,0


25-04-2016


Vakkundig geholpen en zelfs een proefpakket laminaat mogen ontvangen om thuis te bekijken. vakkundig en snel gelegd. Prima service met een flesje wijn na. Top

ja

uit Gilze

9,0


25-04-2016


Vakkundig geholpen en zelfs een proefpakket laminaat mogen ontvangen om thuis te bekijken. vakkundig en snel gelegd. Prima service met een flesje wijn na. Top

ja

uit Breda

9,0


25-04-2016


Plezierig deskundig en vooral mooie vloeren

ja

uit Breda

9,0


25-04-2016


Plezierig deskundig en vooral mooie vloeren

ja

uit 's-Gravendeel

9,0


26-04-2016


Na enige aarzeling van Cibo is er toch een visgraatvloer met band rondom gelegd waar ik heel erg blij mee ben
De contacten met Cibo verliepen erg prettig en ik heb nu een hele mooie vloer waar ik erg blij mee ben

ja

uit 's-Gravendeel

9,0


26-04-2016


Na enige aarzeling van Cibo is er toch een visgraatvloer met band rondom gelegd waar ik heel erg blij mee ben
De contacten met Cibo verliepen erg prettig en ik heb nu een hele mooie vloer waar ik erg blij mee ben

ja

uit Breda

9,0


06-05-2016

ja

uit Breda

9,0


06-05-2016

ja

uit Loenhout

8,0


10-05-2016

ja

uit Breda

9,0


12-05-2016


Prima geholpen, snel geleverd, flexibel toen bleek dat ik de vloer nog niet gelijk kon leggen (en dus nog een paar weken bij jullie heeft gelegen), prima gelegd, ik had een plint te weinig besteld, die heeft de legger voor me bijbesteld en kon ik eenvoudig afhalen. Dan nog een fles wijn via de post gekregen - jullie zijn een topzaak en ik beveel jullie zeker aan! (dat doe ik ook dikwijls)

ja

uit Chaam

9,0


27-05-2016


Ik ben zeer tevreden met Cibo vloeren. In de winkel werd ik goed geholpen en ook de mannen, die de vloer kwamen leggen deden het zeer vakkundig. Via de mail ook goede zorg gehad en met problemen kan je altijd terecht. Cibo vloeren is echt een aanrader!!!!!

ja

uit Breda

8,0


27-05-2016


Prettige contacten vakkundig advies mooie showroom

ja

uit gilze

8,0


27-05-2016


Goed deskundig bedrijf

ja

uit Spijkenisse

9,0


31-05-2016


Zeer tevreden vanaf de eerste keer in de showroom tot het uiteindelijke geplaatst zijn van de vloer.

ja

uit klundert

n.v.t.


31-05-2016


Wij zijn zeer tevreden over uw organisatie en produkt. Een groot kompliment voor de klantvriendelijke vakman Paul

ja

uit Westkapelle

9,0


31-05-2016


Bij Cibo Vloeren blijkt afspraak geen leeg woord. Alles is met zorg en stipt uitgevoerd. Ik twijfel niet aan de nazorg. Bedankt!

ja

uit Breda

9,0


06-06-2016


Heel positief. Zowel de verkoper als het leggen van het laminaat. Het ziet er prachtig uit, wij zijn er heel blij mee.
Nog bedankt voor de fles wijn!!

ja

uit Nieuw-Beijerland

8,0


07-06-2016


Mijn ervaring met Cibo is goed zoals boven aangegeven. Het leggen van de vloer is met zorg uitgevoerd. Bereidwillig bij vragen goed.

ja

uit Breda

9,0


09-06-2016


Het ging heel goed vanaf bestelling t/m montage.
Optijd geleverd en montage heel goed uitgevoerd.

ja

uit Westkapelle

8,0


22-06-2016


kleurstaal binnen een paar dagen geleverd.
Besteld > week later op kunnen halen.
Bij ophalen nog geen 10minuten bij cibovloeren geweest.
Email zeer snel en duidelijk beantwoord
top zaak!!!

ja

uit Breda

10,0


23-06-2016


Na een eerdere positieve ervaring wederom uitmuntende service door Eddie! Dank!

ja

uit Breda

9,0


27-06-2016


Nu 2e vloer van Cibo. Prima bedrijf en goed en plezierig contact.

ja

uit Breda

9,0


28-06-2016


ben er heel blij mee. Zal uw bedrijf zeker aanbevelen.
Ook m,n dank voor Uw cadeaubon, heel attent.
Nogmaals m,n dank voor snelle levering en goede vakmensen.
Met vriendelijke groet, Plonie Hoeks.

ja

uit moerdijk

8,0


28-06-2016


mooie vloer alleen jammer van de plinten, deze zijn mooi maar werden gespijkerd, wij dachten dat deze met kit aangebracht zouden worden. nu zaten we met spijkergaten en hebben de schilder weer langs laten komen om de spijkergaten weg te werken. en tevens de overgebleven naadjes weg te werken met kit.

ja

uit Ulvenhout

9,0


28-06-2016


Doen wat ze beloven. Vakkundig gelegd. Heel tevreden!

ja

uit Oud-Beijerland

10,0


30-06-2016


Wij waren uitstekend geholpen in de winkel, deskundig en met aandacht . bestelling was netjes en snel geleverd!
Dat is zoals het eigenlijk moet zijn maar, maar helaas gebeurd niet overal. Uitstekende winkel en sales man Eddie!
dank u wel!

ja

uit Breda

8,0


04-07-2016


Prima ervaring, kom zeker terug.

Min puntje
Ik had een overgangsprofiel nodig. En ik kreeg een zilverkleurige mee. Dit vond ik niet mooi, dus gaf ik het de kleur zwart. Toen de vloerleggers kwamen, zeiden ze tegen mij dat ze verschillende overgangsprofielen hadden. Dus was dat verven niet nodig geweest.

Jammer dat ik daar geen keuze in had gekregen.

Verder top!

ja

10,0


05-07-2016


Wij zijn zeer goed te spreken over zowel Cibo als degene die onze vloer heeft gelegd: Bo. Cibo heeft ons uitstekend geadviseerd en daarbij oog gehouden voor onze persoonlijke wensen en voorkeuren. Cibo zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Op verzoek nog eens extra bij ons thuis langs geweest voor advies op maat. Bo heeft zeer vakkundig en snel onze vloer gelegd. We zijn erg tevreden over het resultaat.

ja

uit Etten-Leur

9,0


11-07-2016


Super service!

ja

uit Gilze

9,0


16-07-2016


Goed bedrijf en service

ja

uit Oud Gastel

9,0


16-07-2016


Cibo heeft onze aanvankelijke klacht ten volste in acht genomen en vervolgens op een sublieme manier opgelost. Super, hartelijk dank hiervoor.

ja

uit Oud Gastel

9,0


16-07-2016


Cibo heeft onze aanvankelijke klacht ten volste in acht genomen en vervolgens op een sublieme manier opgelost. Super, hartelijk dank hiervoor.

ja

uit Breda

9,0


20-07-2016

ja

uit Breda

9,0


20-07-2016

ja

uit Zevenbergen

8,0


21-07-2016

ja

uit Zevenbergen

8,0


21-07-2016

ja

uit Teteringen

9,0


25-07-2016


no-nonsense benadering met goed advies, vloer en plinten goed gelegd en geplaatst.

ja

uit Teteringen

9,0


25-07-2016


no-nonsense benadering met goed advies, vloer en plinten goed gelegd en geplaatst.

ja

uit Gilze

9,0


29-07-2016


Prettige ervaring met de monteur ERIC
fijne vloer zeker aan te raden

ja

uit Gilze

9,0


29-07-2016


Prettige ervaring met de monteur ERIC
fijne vloer zeker aan te raden

ja

uit Prinsenbeek

9,0


29-07-2016


Professioneel & snel

ja

uit Prinsenbeek

9,0


29-07-2016


Professioneel & snel

ja

uit Den Bosch

8,0


03-08-2016


Hele prettige communicatie met echte vakmensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ben erg blij met mijn vloer.

ja

uit Den Bosch

8,0


03-08-2016


Hele prettige communicatie met echte vakmensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ben erg blij met mijn vloer.

ja

uit Breda

8,0


10-08-2016


prima werk in korte tijd. we zijn er blij mee en vertellen dat in onze kenissenkring.

ja

uit Breda

8,0


10-08-2016


prima werk in korte tijd. we zijn er blij mee en vertellen dat in onze kenissenkring.

ja

uit Breda

9,0


21-08-2016


Bij ontvangst in showroom alle tijd voor uitleg en vragen. Ondanks korte termijn snel een datum kunnen plannen zodat voor ons de vloer er op tijd in lag. Vloer werd keurig afgeleverd, de legger was op tijd en vriendelijk en toen er een pak te weinig bleek werd dit onderling geregeld en hadden wij hier geen omkijken naar.

ja

uit Breda

9,0


21-08-2016


Bij ontvangst in showroom alle tijd voor uitleg en vragen. Ondanks korte termijn snel een datum kunnen plannen zodat voor ons de vloer er op tijd in lag. Vloer werd keurig afgeleverd, de legger was op tijd en vriendelijk en toen er een pak te weinig bleek werd dit onderling geregeld en hadden wij hier geen omkijken naar.

ja

uit Haaren

9,0


06-09-2016

ja

uit Haaren

9,0


06-09-2016

ja

7,0


06-09-2016

ja

7,0


06-09-2016

ja

uit Capelle a/d IJssel

8,0


06-09-2016


Hele mooie vloer, erg blij met de keuze voor een houten vloer van CIBO. Zeer deskundige vloerenlegger (op leeftijd, maar een vakman pur sang). Veel aandacht voor kwaliteitsniveau.

ja

uit Capelle a/d IJssel

8,0


06-09-2016


Hele mooie vloer, erg blij met de keuze voor een houten vloer van CIBO. Zeer deskundige vloerenlegger (op leeftijd, maar een vakman pur sang). Veel aandacht voor kwaliteitsniveau.

ja

uit Hoogerheide

10,0


10-09-2016


Goede service.
Deskundig en behulpzaam

ja

uit Hoogerheide

10,0


10-09-2016


Goede service.
Deskundig en behulpzaam

ja

uit Breda

9,0


16-09-2016


Zeer vriendelijk personeel. Denkt mee met oplossingen. Vloer ligt er heel mooi binnen een dag strak in. Zou zeker nogmaals een vloer bij ze kopen.

ja

uit Breda

9,0


16-09-2016


Zeer vriendelijk personeel. Denkt mee met oplossingen. Vloer ligt er heel mooi binnen een dag strak in. Zou zeker nogmaals een vloer bij ze kopen.

ja

uit Breda

10,0


20-09-2016


Super deskundig, ga zo door

ja

uit Breda

10,0


20-09-2016


Super deskundig, ga zo door

ja

uit Breda

9,0


21-09-2016


Zeer prettige, kundige partij. Ook nog eens scherp in prijs. Vloer is geplaatst door Frank vd Wetering. Wij hadden zelf niet alles goed gepland en frank ging daar zeer felxibel mee om. Vloer ligt er ook zeer strak in, we hadden een paar uitdagende hoekjes & randjes waar ook een hele nette oplossing voor is gevonden. Kortom, echt supertevreden!

ja

uit Breda

9,0


21-09-2016


Zeer prettige, kundige partij. Ook nog eens scherp in prijs. Vloer is geplaatst door Frank vd Wetering. Wij hadden zelf niet alles goed gepland en frank ging daar zeer felxibel mee om. Vloer ligt er ook zeer strak in, we hadden een paar uitdagende hoekjes & randjes waar ook een hele nette oplossing voor is gevonden. Kortom, echt supertevreden!

ja

uit Waddinxveen

8,0


24-09-2016


De vloer ziet er erg mooi uit, maar helaas zijn de pasgeverfde muren beschadigd. Ook 1 afwerklatje is niet gemonteerd.

ja

uit Waddinxveen

8,0


24-09-2016


De vloer ziet er erg mooi uit, maar helaas zijn de pasgeverfde muren beschadigd. Ook 1 afwerklatje is niet gemonteerd.

ja

uit SCHOTENSTEENWEG 141B

10,0


26-09-2016

ja

uit SCHOTENSTEENWEG 141B

10,0


26-09-2016

ja

8,0


26-09-2016


opnieuw een vloer bij jullie gekocht. eerdere gekochte vloeren bevallen goed.

ja

uit Made

8,0


27-09-2016


Ben tevreden over cibo, weet nog geen mening te geven over de nazorg en garantie

ja

uit Oosterhout

10,0


28-09-2016

ja

uit Dordrecht

9,0


28-09-2016

ja

uit Veldhoven

9,0


03-10-2016

ja

uit Breda

9,0


06-10-2016


ontzettend bedankt voor jullie advies, zorgen, moeite, levering.
Ik zal jullie zeker aanbevelen. En in mind houden voor de toekomst. Ik heb veel pech gehad met de verbouwing en dan is het prettig om te weten dat er nog betrouwbare en vriendelijke bedrijven zitten zoals jullie.

ja

uit Tilburg

10,0


06-10-2016


Elders te weinig besteld. Cibo biedt hulp! In een mum van tijd georganiseerd, goede en correcte communicatie: eerlijk en helder over mogelijkheden. Vooral de snelle en duidelijke communicatie maakt Cibo het aanbevelen waard. Ze komen hun afspraken na tot achter de komma. Klasse

ja

9,0


11-10-2016

ja

uit Oosterhout

9,0


25-10-2016


Nadat we een vloer hadden gekocht in de fijne en overzichtelijke zaak hebben wij ook de vloer laten leggen door cibo vloeren. Alles is er keurig ingelegd en ook de vloerenlegger werkte hard en kwam alle afspraken na. Omdat we in tijdnood dreigden te komen werd er constructief meegedacht en vonden we een passende oplossing m.b.t. de plinten. Cibo heeft ons goed geholpen en zullen dit bedrijf dan ook aan iedereen aanbevelen.

ja

uit Breda

9,0


25-10-2016


Goede voorlichting en uitstekende Vloerenleggers. Zeer tevreden.

ja

uit breda

9,0


25-10-2016


Zeer positief en vakkundig. Voor herhaling vatbaar.

ja

uit breda

9,0


25-10-2016


Zeer positief en vakkundig. Voor herhaling vatbaar.

ja

uit Schoonhoven

8,0


26-10-2016


Prima ervaring. Zorg wel voor een goede tekening en maatgeving van de ruimte(s) waar gelegd moet worden voor een goede inschatting van de te leveren m2.

ja

uit Schoonhoven

8,0


26-10-2016


Prima ervaring. Zorg wel voor een goede tekening en maatgeving van de ruimte(s) waar gelegd moet worden voor een goede inschatting van de te leveren m2.

ja

uit Oosterhout

8,0


29-10-2016

ja

uit Oosterhout

8,0


29-10-2016

ja

9,0


29-10-2016


Zeer goed , alleen de man die bij ons probeerde de plinten te plaatsen was slecht. Ik heb deze zelf op de muur vastgezet. Hij had er 2 op de muur geschroefd maar zaten nog los. Ik heb hem verteld dat hij de plinten alleen op maat hoefde te maken en dat ik zelf de plinten wel zou schroeven.

ja

9,0


29-10-2016


Zeer goed , alleen de man die bij ons probeerde de plinten te plaatsen was slecht. Ik heb deze zelf op de muur vastgezet. Hij had er 2 op de muur geschroefd maar zaten nog los. Ik heb hem verteld dat hij de plinten alleen op maat hoefde te maken en dat ik zelf de plinten wel zou schroeven.

ja

uit Breda

8,0


30-10-2016

ja

uit Breda

8,0


30-10-2016

ja

uit BREDA

10,0


30-10-2016


wIJ ZIJN HEEL ERG TEVREDEN,OVER HET PERSONEEL.
complimenten VOOR bAS VERHAGEN.eN DE VLOER IS GEWELDIG.

ja

uit BREDA

10,0


30-10-2016


wIJ ZIJN HEEL ERG TEVREDEN,OVER HET PERSONEEL.
complimenten VOOR bAS VERHAGEN.eN DE VLOER IS GEWELDIG.

ja

uit Dongen

10,0


01-11-2016


Mijn ervaring met Cibo is ontzettend goed. Vanaf het moment dat wij een stap in de showroom hebben gezet tot aan het leggen van de vloer, was de service geweldig. Frank nam alle tijd voor ons, ondanks dat het soms vrij druk was in de winkel. Daarnaast denken ze enorm met je mee en zijn ze erg flexibel. Echt een topervaring!

ja

uit Dongen

10,0


01-11-2016


Mijn ervaring met Cibo is ontzettend goed. Vanaf het moment dat wij een stap in de showroom hebben gezet tot aan het leggen van de vloer, was de service geweldig. Frank nam alle tijd voor ons, ondanks dat het soms vrij druk was in de winkel. Daarnaast denken ze enorm met je mee en zijn ze erg flexibel. Echt een topervaring!

ja

uit Kruisland

9,0


10-11-2016


Super ervaring, nette levering, afspraken nagekomen!

ja

uit Kruisland

9,0


10-11-2016


Super ervaring, nette levering, afspraken nagekomen!

ja

uit Oosterhout

8,0


10-11-2016


Professioneel, klantvriendelijk en mooie producten!

ja

uit Oosterhout

8,0


10-11-2016


Professioneel, klantvriendelijk en mooie producten!

ja

uit Middelburg

9,0


10-11-2016

ja

uit Middelburg

9,0


10-11-2016

ja

uit Breda

8,0


10-11-2016


Bij de levering was men een hoekplint vergeten mee te leveren en er was veel verwarring tussen CIBO en vloerlegger over wanneer de vloer bij mij ingelegd kon worden etc.

ja

uit Breda

8,0


10-11-2016


Bij de levering was men een hoekplint vergeten mee te leveren en er was veel verwarring tussen CIBO en vloerlegger over wanneer de vloer bij mij ingelegd kon worden etc.

ja

uit Etten-Leur

9,0


12-11-2016


Deskundige vakmensen die een groot assortiment kunnen laten zien en hierover vertellen. Ook het leggen van de vloer gaat met vakkennis, zorg en overleg.

ja

uit Etten-Leur

9,0


12-11-2016


Deskundige vakmensen die een groot assortiment kunnen laten zien en hierover vertellen. Ook het leggen van de vloer gaat met vakkennis, zorg en overleg.

ja

9,0


24-11-2016


Bijzonder goede service!

ja

9,0


24-11-2016


Bijzonder goede service!

ja

uit Breda

8,0


25-11-2016


Goed,

ja

uit Breda

8,0


25-11-2016


Goed,

ja

uit Prinsenbeek

9,0


28-11-2016

ja

uit Prinsenbeek

9,0


28-11-2016

ja

uit Prinsenbeek

10,0


28-11-2016


Wij hebben voor de 2e keer (ivm verhuizing) wederom gekozen voor Cibo vloeren. De kwaliteit van de vloer, de scherpe prijs en zeker niet onbelangrijk en de nazorg zorgen ervoor dat wij nu een prachtige vloer hebben liggen. Ook de kwaliteit van het leggen die door Tim Ooms (met zijn broer) uitgevoerd is, is echt een aanrader. Die mannen verstaan hun vak. Dus een aanrader? Ja! Mochten wij nog een keer verhuizen, dan is de keuze snel gemaakt.

ja

uit Prinsenbeek

10,0


28-11-2016


Wij hebben voor de 2e keer (ivm verhuizing) wederom gekozen voor Cibo vloeren. De kwaliteit van de vloer, de scherpe prijs en zeker niet onbelangrijk en de nazorg zorgen ervoor dat wij nu een prachtige vloer hebben liggen. Ook de kwaliteit van het leggen die door Tim Ooms (met zijn broer) uitgevoerd is, is echt een aanrader. Die mannen verstaan hun vak. Dus een aanrader? Ja! Mochten wij nog een keer verhuizen, dan is de keuze snel gemaakt.

ja

uit Breda

7,0


28-11-2016


Had iets meer advies verwacht voor aanschaf vloer, te weinig aandacht en interesse naar klant toe!
Qua levering en leggen van vloer heel tevreden!

ja

uit Bruinisse

10,0


28-11-2016


geweldig mooie vloer!

ja

uit Breda

9,0


28-11-2016


Goes geluisterd,Keurig gelegd. Zelfs het podium is Keurig Gelegd. Visgraat op de vloer loopt door op het podium

ja

uit Breda

9,0


28-11-2016


Goes geluisterd,Keurig gelegd. Zelfs het podium is Keurig Gelegd. Visgraat op de vloer loopt door op het podium

ja

8,0


28-11-2016

ja

uit Terheijden

8,0


02-12-2016


Ik ben goed en vriendelijk geholpen. Ook het leggen is netjes gedaan. Allemaal vriendelijke mensen.

ja

uit Ridderkerk

8,0


03-12-2016

ja

uit ROOSENDAAL

8,0


10-12-2016


Een puntje heb ik wel. De afdek latjes waren niet in de goede kleur. De persoon die de vloer heeft gelegd had deze gelukkig wel in de goede kleur bij zich.

ja

uit Zeist

8,0


22-12-2016


Zoveel complimenten over onze laminaat vloer ontvangen! Frank en het team, hartelijk dank voor jullie deskundige advies en keurige plaatsing.

ja

uit Breda

10,0


22-12-2016


Erg mooi

ja

uit Breda

9,0


13-01-2017


Assortiment zeer goed. Kwaliteit zeer goed.
Advies zeer goed.Kwaliteit zeer goed.
Alle afspraken zijn nagekomen.
Zowel pre-sales als after-sales zeer goed.

ja

uit Breda

9,0


13-01-2017


Assortiment zeer goed. Kwaliteit zeer goed.
Advies zeer goed.Kwaliteit zeer goed.
Alle afspraken zijn nagekomen.
Zowel pre-sales als after-sales zeer goed.

ja

uit ulvenhout

8,0


13-01-2017


Gemotiveveerde medewerkers

ja

uit ulvenhout

8,0


13-01-2017


Gemotiveveerde medewerkers

ja

uit Breda

7,0


16-01-2017


Prima, alleen verkoper niet zo heel erg klantvriendelijk (wel vakman). Plinten monteren had wat beter gekund.

ja

uit Breda

7,0


16-01-2017


Prima, alleen verkoper niet zo heel erg klantvriendelijk (wel vakman). Plinten monteren had wat beter gekund.

ja

uit Breda

6,0


16-01-2017


Advies en hulpin de winkel was oké. Opname door legger ook. Door een defecte levering duurde de levering aan ons langer en waren we niet van op de hoogte gesteld. Legger was heel flexibel, maar is niet geweldig gelegd. Uiteraard wel netjes hersteld, maar had beter gekund.

ja

uit Breda

6,0


16-01-2017


Advies en hulpin de winkel was oké. Opname door legger ook. Door een defecte levering duurde de levering aan ons langer en waren we niet van op de hoogte gesteld. Legger was heel flexibel, maar is niet geweldig gelegd. Uiteraard wel netjes hersteld, maar had beter gekund.

ja

uit breda

8,0


19-01-2017


Prima service, alleen de communicatie met de legger was wat minder. Was de 2de afspraak vergeten.

ja

uit breda

8,0


19-01-2017


Prima service, alleen de communicatie met de legger was wat minder. Was de 2de afspraak vergeten.

ja

uit Gilze

9,0


13-02-2017


Vloer ligt er te kort om iets over nazorg te kunnen zeggen. Maar voor de rest alleen maar positief.
Als ik dan kritiek ergens op moet hebben is het de manier van opnemen van de telefoon. Overdreven vriendelijkheid is altijd nog beter dan "hou" en bij doe ligt de hoorn er al op.

ja

uit Gilze

9,0


13-02-2017


Vloer ligt er te kort om iets over nazorg te kunnen zeggen. Maar voor de rest alleen maar positief.
Als ik dan kritiek ergens op moet hebben is het de manier van opnemen van de telefoon. Overdreven vriendelijkheid is altijd nog beter dan "hou" en bij doe ligt de hoorn er al op.

ja

uit Tilburg

9,0


13-02-2017


Fijne winkel. Binnen vijf minuten wist de verkoper precies welke vloer ik zocht. Afspraken zijn netjes nagekomen. Winkel met aandacht voor de klant en voor het vak!

ja

uit Oud-Beijerland

8,0


15-02-2017


Contact is goed, goed advies, vloer ligt mooi.
Opmerking contact met legger was slecht, de beste man heeft geen contact opgenomen i.v.m. ziekte. Zelf gebeld wanneer en of er iemand anders kon komen.
Complimenten aan Paul (dedios) gelijk direct contact en komt speciaal terug voor overige punten die nog opgelost moeten worden.

ja

uit breda

8,0


17-02-2017

ja

uit Schiedam

9,0


22-02-2017


Hoi Paul,

Woorden schieten tekort!

Gewoon W-A-A-N-Z-I-N-N-I-G!!
In kwaliteit en vakmanschap.
In communicatie.
In harmonieus werken met alle eer en gevoel voor het materiaal.
In nauwkeurigheid.
In totale beleving en doorzettingsvermogen.

Wat zijn wij blij dat jij en Roy onze vloeren geplaatst hebben!!

Wanneer mensen aan ons vragen waar en hoe we de vloeren hebben geregeld?
Vloer kopen bij Cibo en laten leggen door Paul en Roy van Dedios Parket!!

Met hartelijke groet,

Irene en Marinus

ja

uit Baarle Nassau

8,0


26-02-2017


alleen maar goede ervaringen.

ja

uit Tilburg

8,0


02-04-2017


Advies was goed en leggen was ook zeer vakkundig. Wel krap tijd ingepland. De laatste plinten moesten er snel doorheen "gejast" worden. Maar uiteindelijk een mooi resultaat.

ja

uit Yerseke

9,0


05-04-2017

ja

uit Breda

8,0


06-04-2017


Wel jammer dat ik niet wist dat de plinten om de deurpost niet mooi zijn. Dat had ik graag van tevoren willen weten.

ja

uit Rotterdam

8,0


06-04-2017

ja

uit Teteringen

9,0


06-04-2017


Goed, klantgericht, informatief, reeel.

ja

uit Rucphen

10,0


24-04-2017


Ik heb echt goed na moeten denken en kom tot de conclusie dat alles perfect gelopen is . Kwaliteit is echt top ! Ook vakman heeft de vloer gelegd . Mvrgr Walter Broeren

ja

uit breda

9,0


26-04-2017


We werden goed ontvangen en kregen goede uitleg wat er allemaal bij komt kijken om een houten vloer te kopen.
Werd ruim op tijd en correct thuis afgeleverd.
Men kwam met twee personen om de vloer in 1 dag te leggen. Ligt er keurig in en alles werd netjes opgeruimd en meegenomen.
Diverse plinten zou ik zelf plaatsen. Bleek ik een heel klein stukje te kort te komen. Ben terug geweest naar de zaak en daar kreeg ik zonder morren een hele plint mee, zodat als ik nog wat meer nodig had ik dan zeker genoeg zou hebben. Prima services en betaalbaar.

ja

uit Breda

9,0


28-04-2017


CIBO vloeren is een prettige ervaring.
Eddy is behulpzaam.

Wat ging er minder goed?
Bij meting door de vloerenlegger werd een fout gemaakt : 6 m2 tekort gemeten.

ja

9,0


28-04-2017


in zijn totaliteit zijn we echt tevreden
plaatsing prof. uitgevoerd
kwaliteit vloer; zal met de jaren bewezen moeten worden
grt wim en anja

ja

uit Bergen op Zoom

9,0


01-05-2017

ja

uit Zevenbergschen Hoek

8,0


03-05-2017


Deskundige advisering, persoonlijke aandacht en uitvoering van werkzaamheden laten weinig te wensen over. De vloer ligt er netjes in, alleen de afwerking (plinten) had nog iets netter gekund.

ja

uit Breda

8,0


11-05-2017

ja

uit Oosterhout

8,0


11-05-2017

ja

9,0


16-05-2017


Ik ben zeer tevreden over de service van Cibo

ja

uit Breda

8,0


23-05-2017


Wij zijn heel erg tevreden. Goede service en aandacht voor de klant. Gastvrije en geduldige medewerkers waarbij je niet het gevoel krijgt dat ze er staan om te verkopen. Nadat onze vloer gelegd was, kwam diezelfde dag al een telefoontje dat we het teveel bestelde pak terugbetaald kregen.

ja

uit Etten-Leur

9,0


09-06-2017


Wij hebben een parketvloer en laminaatvloer bij Cibo gekocht en over vloer, plaatsing en nazorg erg tevreden. Zeer vriendelijk personeel en een prachtige nieuwe showroom, kortom een aanrader!

ja

uit Rijen

9,0


12-06-2017


Top!

ja

uit Bavel

10,0


19-06-2017


Echt een schitterende vloer besteld en zeer precies en professioneel gemonteerd. Kwaliteit van verkoop tot en met plaatsing is echt geweldig te noemen. Complimenten aan het team en speciaal aan de plaatser van de vloer: Tim Ooms!!

ja

uit Roosendaal

7,0


27-06-2017


Houten vloer besteld en laten leggen door Cibo vloeren. Helaas bleek dat de vloer niet binnen de afgesproken 3 weken geleverd kon worden omdat er bij de leverancier vertraging was opgelopen.

Ondanks de vertraging is de vloer netjes gelegd door Cibo Vloeren, en hebben zij compensatie geboden voor de vertraging en dit achteraf netjes opgepakt.

ja

uit Breda

10,0


21-07-2017


Zeer tevreden over de vloerleggers Theo en Cor 74 jaar en superharde en gezellige werkers. Ook de nazorg een dikke tien

ja

uit Ekeren

10,0


21-07-2017


Super service levering en plaatsing

ja

uit Breda

8,0


25-07-2017


Snelle levering en de vloer is er keurig ingelegd

ja

uit Breda

5,0


27-07-2017


Zoals bij jullie bekend is het niet netjes en naar wens verlopen.

Na herhaaldelijk reclameren is het een en ander opgelost.

nee

uit Ulvenhout

10,0


28-07-2017


Cibo Vloeren denkt mee en heeft er in zeer korte tijd voor gezorgd dat er een passende lamelhouten vloer in ons huis ligt. Er waren diverse onvoorziene uitdagingen m.b.t. tijd, afwijkende hoogte van de vloer en een parketteur die last minute uitviel. Allen opgelost!!! Top bedrijf.

ja

uit Breda

9,0


28-07-2017


prime week geleverd.

ja

uit Bergen op Zoom

8,0


29-07-2017

ja

uit Chaam

9,0


05-08-2017


Cibo is een correct bedrijf. Prijs/kwaliteit-verhouding is prima op orde.

ja

uit Rijen

9,0


07-08-2017

ja

9,0


07-08-2017

ja

uit Dorst

9,0


12-08-2017


Top bedrijf!

ja

uit Dorst

8,0


19-08-2017


Over de legger was ik in 1e instantie niet zo tevreden. Hij had verzuimd om de maten door te geven aan Cibo. Dus kon hij de vloer pas een week later leggen. Maar de in de tussentijd wilden wij wel verhuizen dus daar waren wij niet zo blij mee. Gelukkig is het toch gelukt en 1 dag voor verhuis heeft hij de vloer netjes gelegd. Verder vond ik het ook wel raar dat een collega van Cibo ervan uitging dat hij bij ons de schoonloop niet hoefden te bestellen? Hoe komt hij daarbij? Dat hebben wij nooit doorgegeven of gezegd. Vreemd dus. Verder zijn we over het algemeen tevreden over Cibo.

ja

uit Middelburg

9,0


24-08-2017

ja

uit Riel

9,0


13-09-2017

ja

uit Etten-Leur

9,0


13-09-2017


Goed geholpen in de winkel. Mooie showroom, veel keuze en vakkundig personeel.
Montage netjes uitgevoerd. Alles exact volgens afspraak, snel en erg goed gelegd. En bovendien netjes opgeruimd achtergelaten.
Erg goede ervaring dus voor ons.

ja

uit TETERINGEN

8,0


13-09-2017


Goede voor- en nazorg. Heel goed contact met de degene die de vloeren legde en ook met de winkel zelf. Voelde betrokkenheid en meedenken. Vloeren liggen er heel mooi bij

ja

uit Huijbergen

8,0


13-09-2017

ja

uit Heteren

8,0


18-09-2017


Tot nu toe prima , alleen wat ik mis is dat men geen standaard onderhouds advies geeft .

ja

uit Breda

10,0


18-09-2017

ja

uit Breda

9,0


03-10-2017


Prima ervaring, echter soms erg druk in de winkel t.o.v. het aanwezig personeel. Vloer ligt net dus kan t.a.v. kwaliteit van de vloer nog niet vertellen.

ja

uit Oosterhout

8,0


03-10-2017

ja

uit Dongen

10,0


03-10-2017


Wij hebben ervaren wat SERVICE bij Cibo betekend.
Een voorbeeld voor veel bedrijven.
Dit is méér dan een 10 waard.
GRANDIOOS
Iedereen bij Cibo bedankt.

ja

10,0


11-10-2017


Wat een top bedrijf. Wij zijn er super geholpen. Juiste advies gekregen. Problemen werden adequaat opgelost. De houten vloer ligt er heel mooi in. Plinten zijn netjes afgewerkt. Wij Raden Cibo Vloeren zeker aan. Jan bedankt voor al je hulp en geduld.

ja

uit Breda

10,0


24-10-2017


Ik was op zoek naar een betaalbare laminaatvloer voor onze zolderkamer. Nadat ik had aangegeven dat ik een getoonde eiken fineerlaag mooier vond dan laminaat, bood Cibo mij aan om die vloer gratis mee te nemen! Top, goedkoper gaat het niet worden !

De vloer was net bij een klant gelegd, wilde uiteindelijk toch een andere vloer, en dus was de vloer er weer uitgehaald. Ik zeg: nomineer Cibo maar voor de 'warme douche' 😉

ja

uit Breda

9,0


31-10-2017


Het voelde direct goed! we werden prima ontvangen en kregen een deskundige persoonlijke uitleg. De bereikbaarheid is ook een pluspunt. Naast de ruime keuze is de prettige samenwerking een meerwaarde aan dit bedrijf. Tevens een correcte levering gehad en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

ja

uit Dordrecht

9,0


28-11-2017


De vloer is echt super mooi, maar met wie ik met name enorm blij ben is Sebastiaan van Luxoket die de vloer heeft gelegd. Wat een enorme aardige gast en wat een vakman. De vloer ligt er superstrak in en dat was vast niet makkelijk in ons oude scheve huis met allerlei gekke hoekjes. Sebastiaan, echt super super bedankt!!

ja

uit Strijen

10,0


18-12-2017


Na onze mindere review van 10 oktober jl. heeft Frank direct contact met ons opgenomen en is hij bij ons langs gekomen. Dat was een heel prettig gesprek.

Hierna zijn de genoemde punten direct opgepakt en zijn er twee heren een aantal keren bij ons geweest om het e.e.a. te herstellen. Dat hebben ze zeer kundig, geduldig en netjes gedaan. Een zéér prettige gang van zaken. Ook de communicatie verliep heel goed en prettig.

Bedankt voor deze wijze van oplossen. Wij hopen heel lang van onze vloer te kunnen genieten.

ja

uit Goirle

9,0


22-12-2017

ja

uit Eindhoven

10,0


08-01-2018

ja

uit Heerjansdam

8,0


12-01-2018


Professioneel, vakbekwaam, goed geolied bedrijf. Verkoper Jan is een topper, kort voor levering deel houten vloer gewijzigd in pvc, heel bereidwillig mee te werken. Legger Mike en schoonzoon ook 2 vakkundige turbo vakmannen.

ja

uit Breda

9,0


12-01-2018


Keurige zaak. Veel soorten. Goede prijs/ kwaliteit. Zeker een aanbeveling om een vloer te lopen.

ja

uit Antwerpen

9,0


16-01-2018


Enorm tevreden van de vloer.

Goed kwaliteit en heel goede service. Aanrader.

ja

uit 4819 HJ. Breda

10,0


20-01-2018


Prima zaak goed geholpen en alles is netjes en correct geleverd.

ja

uit Amstelveen

8,0


26-01-2018


Alles via de mail geregeld met Coen en dat is allemaal goed gegaan.

ja

uit Kaatsheuvel

9,0


06-03-2018


Wij zijn uiterst tevreden over cibo vloeren, goede uitleg, en resultaat is zoals het voorbeeld, en prima gelegd,
aan te raden bij anderen, prijs-kwaliteit klopt helemaal!

ja

uit Breda

9,0


21-03-2018


prima zaak met deskundige medewerkers. prijs kwaliteit is goed, niet voor iemand die voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten.

ja

uit Breda

7,0


03-04-2018

ja

uit Teteringen

9,0


13-04-2018


Prima prijs-kwaliteitsverhouding! Zeer kundige en flexibele vloerenlegger. Kortom: Erg blij mee!

ja

uit Breda

8,0


13-04-2018


Hele fijne service, keurig geleverd en gelegd. Hoe de vloer in onderhoud is en mooi blijft moet na een aantal jaren blijken.
We gaan ervan uit dat dat ook goed zal zijn.
Zeker voor herhaling vatbaar.

ja

uit Breda

6,0


13-04-2018


Advies om de mensen te benadrukken. Of samen te controleren dat de vloer waterpas is. Onze vloer was toch niet recht, laten egaliseren. Was het helaas nog niet goed. Gelukkig was dit snel opgelost ook in samenwerking met de laminaat legger. Klasse.

ja

uit Breda

9,0


15-04-2018


Mooie vloer, prima gelegd, netjes afgewerkt

ja

uit Prinsenbeek

10,0


03-05-2018


We zijn zeer tevreden over de vloer van Cibo Vleren!. Van het moment dat we voor de eerste keer de showroom bezochten tot en met de levering. De vloer is kwaliteit als ook de wijze waarop hij gelegd is. Keurig! Complimenten!

ja

uit Oosterhout

8,0


03-05-2018


Alles is naar wens verlopen

ja

uit Breda

9,0


03-05-2018


Geachte Directie,
In de eerste plaats mijn waardering voor de uitstekende service van aankoop tot aflevering van de materialen. Verder wil ik Antoine een dikke pluim geven voor het leggen van de vloer met recht is hij jullie gezicht en visite kaartje net als bij aankoop van onze eerste vloer 8 jaar geleden werd zuinig op deze man. Met vriendelijke groet
Wytse Verdam

ja

uit Wolphaartsdijk

8,0


07-05-2018


Goede service

ja

uit Teteringen

8,0


07-05-2018


Prima kwaliteit, dienstverlening en deskundigheid.
Afspraak is afspraak.

ja

uit Etten-Leur

9,0


27-05-2018

ja

uit Breda

9,0


28-05-2018


Goed geadviseerd, fijne en flexibele service! Goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik zou Cibo Vloeren zeker aanraden.

ja

uit oosterhout

8,0


28-05-2018


Wij hadden een top vloeren legger was heel beleefd secuur en netjes .En hij had oog voor het vak . Dus wij zijn meer dan tevreden

ja

uit OOSTERHOUT NB

9,0


28-05-2018


een fijne grote zaak met veel keuze maar met deskundig personeel om u in deze keuze te begeleiden en dat voor een prima prijs onder het genot van een goede bak koffie. ook de legger die wij via Cibo ingehuurd hadden wist zeker waar hij het over had en onze vloer ligt er dan ook prima in

ja

uit Dongen

9,0


01-06-2018


Bij ontvangst in de showroom netjes en correct ontvangen. Medewerker gaf professioneel advies en dacht mee in het proces. Wijziging van leverdatum was geen enkel probleem en de levering werd netjes en correct gedaan.
Het plaatsen van de vloer was heel eenvoudig door de speciale techniek die op hun producten zit. Mooie strakke vloer die er perfect uit ziet. Voorzien van plinten die niet meer geschilderd hoefden te worden en gelijk top waren.

ja

uit Breda

8,0


01-06-2018


Heb het idee dat er veel passie is voor houten vloeren en kennis van zaken. Ook meedenken met de klant is prima. Vloer is goed gelegd en legger was goed bereikbaar en kwam afspraken na. Aanrader.

ja

uit Goes

8,0


12-06-2018


Mooie concurrerende vloeren. Het enige wat ik erg jammer vind is dat zo’n mooi product verkocht wordt als massa i.p.v. met liefde voor het vak. Daarmee bedoel ik dat het een redelijk standaard verhaal is, standaard voorwaarden en afspraken. Ik zou liever zien dat er wat flexibeler naar het geheel gekeken wordt.

ja

uit Breda

9,0


13-06-2018


Goed advies bij het uitzoeken van de laminaatvloer en vakkundig gelegd door Milosz, een toplegger.

ja

uit Bavel

9,0


15-06-2018


Prachtige vloer, goede service, medewerkers denken met je mee. Goed geholpen en de vloer was makkelijk te leggen. Degelijk materiaal wat je er zeer strak in kunt leggen. Zeker aan te bevelen.

ja

uit Breda

8,0


17-06-2018

ja

uit Numansdorp

9,0


25-06-2018

ja

uit Ulvenhout

9,0


25-06-2018


Deskundigheid bij verkoop.
Vakmanschap bij het leggen

"TOP"

ja

uit Bavel

9,0


25-06-2018


Vanaf het 1e moment tot het laatste moment een goede ervaring, nog geen garantie/nazorg werk gehad dus nog geen mening over.

In de winkel was het erg fijn, de keuze qua materiaal werden we mee geholpen, we wisten al ongeveer wat we wilde maar waren er nog niet overuit.
De kleur werd met rust gelaten omdat dat altijd erg persoonlijk is, hier hebben we zelf beslissingen over genomen.
Er was een groot assortiment aan keuze, wel veel keuze die erg op elkaar leek waardoor we 3 keuzes over hielden.
Uiteindelijk gekozen voor een verschil tussen beneden en boven en hadden daardoor de keuze snel gemaakt.

Leggen is in 2 dagen gedaan (6x9 oppervlakte) en zonder enig krasje om onenigheidje.
Vloer hadden we zelf al "zooi vrij" gemaakt, milosh heeft ons goed geholpen met de rest, ook erg goed advies gegeven over de deurmat en de opties in afwerken goed besproken.

Overal erg goed!

ja

uit Brielle

9,0


25-06-2018


Erg tevreden over de kwaliteit van de vloer en de perfecte wijze waar op deze is gelegd!

ja

uit Ulvenhout

9,0


26-06-2018


Prima service! En ondanks dat bestelling laat was, is de vloer toch snel geleverd en gelegd!

ja

uit Breda

6,0


26-06-2018


na montage veel problemen om een probleem opgelost te krijgen. Legger reageert nu zeer traag (alles is reeds betaald) en ook na bemiddeling kantoor gaat het erg moeizaam. Nog steeds geen afspraak om het probleem op te lossen. Holle ruimtes onder de vloer. Dit was de reden om het door een professionele legger te laten doen maar dit werkt dus ook niet.

ja

9,0


26-06-2018


We zijn zeer tevreden met prachtige pvc vloer.

ja

uit zundert

8,0


13-07-2018

ja

uit Breda

8,0


13-07-2018


De vloer ligt er mooi in. In de winkel hadden we wel afgesproken dat de vloer verlijmd zou worden. Uiteindelijk is de vloer zwevend gelegd. Dat vonden we wel jammer

ja

uit Breda

8,0


16-07-2018


Verkoper stelt het iets mooier voor als de legger mogelijk acht. Onregelmatigheden in de ondervloer moest ik zelf verhelpen.

ja

uit Chaam

8,0


17-07-2018

ja

uit Roosendaal

9,0


10-09-2018


top

ja

uit Rijen

8,0


10-09-2018


Alleen maar goede ervaring. Advies. Levering

ja

uit Breda

9,0


12-09-2018

ja

uit Zundert

9,0


24-09-2018

ja

uit Rijen

10,0


27-09-2018

ja

uit Bergen op Zoom

10,0


01-10-2018


Vriendelijk en meedenkend personeel,

ja

uit Gilze

9,0


08-10-2018


Vorig jaar een vloer gekocht bij Cibo. Contact gehad voor olie om bij te werken. Vervolgens is Peter van Cibo langs gekomen om te kijken. We hebben toen een afspraak gemaakt. Peter is samen met zijn collega Cor heel de vloer opnieuw in de olie komen zetten. Garantie van Cibo. Resultaat is super.! Hartelijk dank voor de goede service.

ja

uit Breda

10,0


15-10-2018


Een aantal maanden geleden hebben wij een eiken vloer gekocht bij Cibo vloeren. Nu vind ik het persoonlijk altijd prettig om een review achter te laten voor eventuele nieuwe consumenten. Wat is namelijk altijd het eerste wat mensen lezen? Juist, de recenties. Van begin tot eind zijn we te spreken over Cibo vloeren. Vriendelijk en eerlijk personeel, fijne service (after sales) en nooit te moeilijk om mijn redelijk eenvoudige vragen met alle geduld te beantwoorden. Onze vloer ligt er prachtig in en we hopen hier nog jaren van te mogen genieten. Frank en al zijn collega's hebben ons echt een prettig gevoel gegeven. Dank!

ja

uit Breda

10,0


17-10-2018


Ben super blij met mijn vloer maar vooral moet de service. Was op zondag vergeten de vloer op te halen, kom ik om 4 uur aan en zeggen ze geen probleem we helpen je graag. Dat geeft je wel echt een goed gevoel.

ja

uit Breda

8,0


22-10-2018


Nette, vriendelijke mensen. Niet te beroerd om mee te denken. Leveren service af ook al levert hun dat niet altijd direct iets op. Kijken verder dan eenmalige contact met klant. Kom hier zeker terug en kan ze iedereen aanraden.

ja

uit DEN HOUT NB

9,0


24-10-2018


is gewoon goed verlopen zoals gewenst

ja

uit Etten-Leur

9,0


31-10-2018


Alles is prima verlopen, goed advies, goede levering, mooi gelegd en zelfs het “afval” werd meegenomen en opgeruimd
Kortom toppie

ja

uit Prinsenbeek

9,0


02-11-2018

ja

uit Breda

8,0


28-11-2018


Goede adviezen en nakomen wat afgesproken is.
Bij het binnen brengen van het materiaal een beschadiging die heel goed is hersteld.
Ook de nazorg is goed verzorgd.
Al bij al een bedrijf waarmee je kunt bouwen.

ja

uit Bavel

9,0


25-12-2018


Prettig geholpen en een goede service! Heb mijn zusje al naar jullie gestuurd en de offerte voor haar is al gemaakt.

ja

uit Dorst

9,0


01-01-2019

ja

uit Breda

10,0


17-01-2019


Goede service en klantvriendelijk.
Professioneel en vakbekwaam!!
Mooie kwaliteit en dus een zeer tevreden klant!

ja

uit Breda

8,0


25-01-2019


Prima organisatie maarwas niet erg behulpzaam bij het maken van een keuze tussen PVC. Laminaat of parket

ja

uit Breda

9,0


30-01-2019

ja

uit Breda

9,0


30-01-2019


Wij zijn zeer tevreden over Cibovloeren deskundig advies en korrekte levering en zeer deskundig en profesioneel gelegd en afgewerkt.wij zijn dus zeer tevreden en zullen iedereen die er naar vraagt verwijzen naar Cibovloeren.

ja

uit Breda

8,0


03-02-2019


Het aanschaffen van de vloer was al een prettige ervaring in combinatie met de medewerkers op de vloer laat staan de plaatsing ervan door milosz was gewoon vakkundig waren blij dat hij onze vloerenlegger was zijn zeer tevreden. Toppie.

ja

uit Halsteren

8,0


05-02-2019


Bij Cibo prachtige vloeren (PVC & laminaat) gekocht voor in onze nieuwe woning. We werden goed geholpen bij het uitkiezen van de vloeren. De vloeren zijn heel netjes gelegd door Milosz, echt een vakman die daarnaast ook nog eens erg vriendelijk is.

ja

uit Breda

9,0


06-02-2019


de vloer erg mooi

ja

uit Breda

8,0


08-02-2019


Heel goed geholpen door Jan! Een vakman die gelukkig eerlijk zegt, hoe het zit! Milosz, mijn vloerenleggen: een Pietje Precies! En een ‘schone’ werker, geen omkijken naar✅. Heerlijk is dat, als je in een spoedverhuizing zit en alles loopt, zoals afgesproken! Ik heb een prachtige vloer gekregen

ja

uit Tilburg

8,0


23-02-2019


Fijne verkoper en goed uitgelegd.
Vakkundige man voor het leggen van de vloer, die ook alle tijd en moeite nam voor vragen en of een ander klusje.

ja

uit Breda

8,0


25-02-2019


CIBO Vloeren heeft in ieder geval een ouderwetse deskundige in hun zaak die met de klant meedenkt en een juiste serviceinstelling heeft.
Over andere personeelsleden kan ik geen oordeel geven, maar vermoedelijk zijn zij ook klantvriendelijk. Dat houdt in dat je niet anders dan een goede aanbeveling kunt geven aan potentiële nieuwe klanten.
Nb. Ook teveel besteld hout/clicklaminaat kon zonder problemen retour.

ja

uit Barendrecht

8,0


03-03-2019


De vloer werd in eerste instantie in kleurverschil geleverd. Direct werd er in een oplossing voorzien en de volgende dag werd de juiste vloer alsnog geleverd. De vloer is gelegd door Milosz, een vakman die hartstikke goed werk heeft geleverd! Wij zijn erg blij met het eindresultaat. Echt aan te bevelen!

ja

uit Breda

8,0


13-03-2019

ja

uit Oosterhout

10,0


18-03-2019


Vanaf eerste keer binnenlopen tot levering en leggen van onze houten vloer, heeft Cibo keer-op-keer de verwachten ruimschoots overtroffen. Toen we op een zondagmiddag de eerste keer de showroom binnenliepen, werden we kort te woord gestaan door Frank die ons wegwijst maakte en hielp met het maken van de juiste keuze in vloeren.
Een week later zijn we weer langsgegaan en hebben we een offerte laten aanmeten die, ondanks de drukte, volgens afspraak een dag later in de mail stond. Uiteindelijk besloten we zowel onze houten visgraatvloer in de huiskamer als het laminaat op de 2 boven verdiepingen bij Cibo aan te kopen. Allereerst omdat het gevoel goed was en daarbij klopte de prijs ook.Alles stond volgens afspraak klaar en is daarna echt in enorm snel tempo door Kennis Vloeren vakkundig gemonteerd. We zijn echt super tevreden over het hele proces en zouden Cibo vloeren dan ook echt aanraden aan iedereen die een persoonlijke aandacht en een goede prijsstelling belangrijk vindt. Een bedrijf waar de klant echt goed geinformeerd wordt en waar men simpelweg doet wat beloofd is. En soms net dat ene beetje extra, wat zeer gewaardeerd wordt.

ja

uit Tilburg

8,0


23-03-2019

ja

7,0


01-04-2019

ja

uit Breda

8,0


08-04-2019


Prima ervaring met goed advies en service!

ja

uit Standdaarbuiten

8,0


09-04-2019


Milosz heeft vakkundig en met enthousiasme mijn vloer gelegd. Ik kan hem met volle overtuiging aanbevelen. Vond het wel een pittige financiële uitgave voor een dag arbeid.

ja

uit Breda

8,0


10-04-2019

ja

uit Culemborg

10,0


10-04-2019

ja