/review
review2018-03-20T10:33:33+00:00

Beoordelingen Cibo Vloeren

8,7
258 beoordelingen
  • Garantie / nazorg 8,7
  • Plaatsing / montage / levering 8,9
  • Kwaliteit 8,8
  • Deskundigheid / kennis / vakmanschap 8,9
  • Medewerkers / verkopers 8,8
  • Bereikbaarheid ( tel./ e-mail) 8,8
  • Persoonlijke aandacht 8,7
  • Assortiment 8,8
  • Inrichting showroom 8,4
  • Totaal oordeel 8,7

uit Rijsbergen

9,0


12-08-2015


Wij hadden in ons appartement op korte termijn een parket vloer nodig. Cibo vloeren uit Breda heeft ons hierbij uitstekend geholpen. Alle parketvloeren waren scherp geprijst. Deskundig en eerlijk advies en de legger was ook een vakman. Wij genieten dagelijks van onze prachtige vloer!

ja

uit Breda

9,0


12-08-2015


Dank voor de levering van het parket en de ondervloer. We zijn prima geholpen en ook goed te spreken over de service. Plezierig no-nonsense bedrijf waar je goed en snel wordt geholpen.

ja

uit Bavel

9,0


13-09-2015


Prima zaak! Heel groot aanbod en een goede service gehad. Leggen ging zoals afgesproken door vakkundige medewerkers

ja

uit Breda

10,0


10-09-2015

ja

uit Bavel

10,0


10-09-2015

ja

9,0


10-09-2015

ja

uit Gilze

9,0


12-09-2015


Cibo heeft mijn houten vloer erg netjes opgeleverd. Ik kan nu lekker van mijn houten vloer gaan genieten.

ja

uit Ulvenhout

8,0


14-09-2015


Erg mooie vloer geleverd en gelegd. Vriendelijke service en afgesproken tijdstippen worden nageleefd.

Kortom goede kwaliteit, vlotte service, vriendelijk personeel

ja

uit Vlissingem

9,0


14-09-2015


Wij zijn zeer tevreden en hopen binnen een maand of twee geheel klaar te zijn met de verbouwing en te kunnen gaan genieten van al datgene wat we hebben laten veranderen, waarbij ook de vloer een onderdeel is.
Over garantie en nazorg kunnen wij nog geen oordeel vellen.
Hebben reeds een geïnteresseerde aan uw adres doorgestuurd en er is nu nog een nieuwe bewoner in het appartement. Komen wonen die bij ons komt kijken eind van deze maand. Wij zullen uw adres aan hen ook doorgeven.

ja

uit Breda

9,0


20-09-2015


Tp werk, vooral de service is echt geweldig!!!
Raad friends & family aan.

ja

uit Breda

9,0


21-09-2015


We zijn heel erg tevreden over Cibo vloeren. Vanaf het moment dat we de showroom instapten tot het moment dat de vloer uiteindelijk gelegd is, was de communicatie perfect. We hebben eerlijk advies gehad en duidelijk antwoord op onze vragen.

ja

uit Rijen

8,0


21-09-2015


Vriendelijk personeel zowel winkel als bezorger van het materiaal. Goed overzichtelijke showroom. Bij vragen wordt je goed te woord gestaan. veranderingen die je telefonisch doorgeeft worden goed verwerkt en duidelijk per mail bevestigd .
Dus gewoon een aanrader!!

ja

uit Amsterdam

10,0


21-09-2015


Wij hebben een schitterende vloer besteld bij Cibo en zijn erg tevreden!
Vriendelijke en gastvrije ontvangst in de showroom en duidelijke uitleg. Vloer vervolgens netjes geleverd en keurig gelegd.
We zijn uitermate tevreden en zullen zeker reclame voor jullie gaan maken!

ja

uit Düdingen

8,0


21-09-2015


Vriendelijk geholpen, goed advies. Altijd geduldig antwoord als ik een vraag had. We zijn heel blij met onze vloer!

ja

uit Breda

7,0


27-09-2015


Ik heb geen oordeel over garantie/nazorg....ik heb nog geen ervaring hiervan.
Plaatsing enz. niet zo goed als ik had verwacht. ....eigenlijk een zeer belangrijk punt in het beoordelingsschema
1. hout kleur kit niet toegepast ipv. liggend plinten (Wout had geen kit bij zich)
2. keukenvoer vloer niet in de was gezet voor een extra kier (zoals met Jan afgesproken bij aankoop)
3. Plinth stek werk niet altijd nauwkeurig....kit gebruikt ipv. vakmanschap.
4. Luiken niet naar wens afgewerkt....misschien kan het niet anders?
5. Zaag werk af en toe ruw

ja

uit breda

9,0


10-10-2015


Super tevreden! Top service !!

ja

uit Terheijden

8,0


14-10-2015


Ben zeer tevreden!

ja

8,0


24-10-2015

ja

uit Rijswijk ZH

9,0


27-10-2015

ja

uit Breda

10,0


28-10-2015


De gasten nemen de tijd voor je, waardoor je goed advies krijgt. Ook de prijs/kwaliteit (toch altijd belangrijk) vind ik in ieder geval in verhouding.
Brabantse gezelligheid in de showroom en ze zijn goed van vertrouwen en flexibel mbt het afhalen/betalen en redelijk flexibel met het terugnemen van overgebleven materiaal.

ja

uit Ulvenhout AC

8,0


30-10-2015

ja

uit Nuenen

9,0


30-10-2015


Ik kan niet meer zeggen dan een top bedrijf! Klantenvriendelijk, service goed en ze komen hun afspraken na.

ja

uit Breda

n.v.t.


03-11-2015

ja

uit Breda

8,0


11-11-2015


Prima bedrijf, goede service, veel verschillende kleuren houten vloeren. Alleen het opmeten ging een beetje "stroef" maar het leggen weer hartstikke goed. En als je dan ook nog een lekker flesje opgestuurd krijgt is dat erg klantvriendelijk.

ja

uit Ulvenhout

10,0


20-11-2015


Na wat misverstanden over de leveringsdatum is Cibo eerder gemaakte afspraken volledig nagekomen en is de vloer keurig gelegd door Arnold. We zijn 100% (of meer) content over de vloer. Ook het feit dat we een presentje ontvingen, toen de vloer afgewerkt was, tekent het feit, dat Cibo Vloeren aandacht aan de klanten besteedt.Complimenten en aanbevelenswaardig.
Met vriendelijke groeten,
M.J.Hermans

ja

uit Etten-Leur

9,0


24-11-2015


Wij hebben een paar weken geleden een vloer laten leggen door Cibo vloeren,en wij zijn ontzettend tevreden met t resultaat.
De Legger heeft ook heel goed werk geleverd,is echt met zijn werk bezig!!!
Kortom wij bevelen Cibo vloeren daarom ook zeker aan.

ja

uit Breda

9,0


28-11-2015


Twee keer zijn wij zeer gastvrij ontvangen en deskundig voorgelicht. De vloer is zeer strak gelegd en heeft een prachtige warme uitstraling.

ja

uit Breda

9,0


29-11-2015

ja

uit Breda

9,0


09-12-2015


Goede service. In de showroom hadden ze geen staaltje liggen van de vloer die we via internet hadden uitgezocht. Dit was geen probleem, ze hebben direct een staaltje voor ons bestelt. In de winkel krijg je persoonlijke aandacht, je wordt steeds door dezelfde persoon geholpen die je herkend en interesse toont. Ook de vloerlegger was telefonisch goed bereikbaar, flexibel en dacht met ons mee.

ja

8,0


14-12-2015

ja

uit Breda

10,0


15-12-2015


Uitermate tevreden. Grote klantvriendelijkheid. Uitstekende kwaliteit van materiaal. Plaatsing en afwerking met "ouderwets" vakmanschap. Oog voor detail. Voortreffelijke nazorg. Een absolute aanrader.

ja

uit Bosschenhoofd

10,0


16-12-2015


Absolute aanbeveling!!
goed assortiment en vriendelijke begeleiding.
Denken mee en kunnen ondanks alle drukte snel op korte termijn verzorgen.

ja

uit Breda

9,0


21-12-2015


leuk bedrijf, goede service.....zelfs het convectorrooster hebben ze mee gelakt...geweldig
En dan krijg je ook nog een flesje wijn thuis gebracht.....super attent

ja

uit oosterhout

10,0


28-12-2015

ja

uit Heeswijk Dinther

8,0


28-12-2015


Prima ervaring. Erik heeft de vloer heel netjes gelegd en alle details goed in de gaten gehouden.

ja

uit Breda

9,0


01-01-2016

ja

uit breda

8,0


03-01-2016

ja

uit Oosterhout

10,0


18-01-2016


Geweldige service en perfecte nazorg.
Levering precies op tijd, zeker een aanbeveling als je besluit een vloer te kopen dit te doen bij Cibo vloeren.

ja

uit Teteringen

9,0


18-01-2016


Alles is prima gegaan. De keuze van het materiaal, de afgesproken levering en het leggen. Extra complimenten aan Mike de parketlegger. Vakkundig, denkt goed mee en klant is koning.
Zeer tevreden. Vloer ligt nu 3 weken dus over garantie e.d. nog weinig te melden maar heb er alle vertrouwen in.

ja

uit Etten-Leur

9,0


19-01-2016


Bijzonder goede plaatsing/montage en zeer nette service.

ja

uit Breda

8,0


25-01-2016


Prima service en vakwerk!

En ... bedankt voor de fles Prosecco!

ja

8,0


25-01-2016


Wij hebben een fantastisch mooie vloer gekregen, die zeer vakkundig is gelegd.

ja

uit Valkenswaard

10,0


26-01-2016


Wij zijn uitermate tevreden. Prachtig visgraat parket beneden en ook boven mooi hout van Cibo vloeren. Eerlijk advies en competitieve prijsstelling. Wij raden Frank en zijn team aan iedereen aan, ga zo door!

ja

uit Dordrecht

9,0


28-01-2016

ja

uit Heemstede

9,0


30-01-2016


Deskundige hulp en vriendelijke medewerkers. En wat een kwaliteit in het leggen van de parketvloer! Top! Ons huis is prachtig geworden mede dankzij de vloeren!

ja

uit Breda

10,0


01-02-2016


Super service

ja

uit Breda

9,0


01-02-2016

ja

uit Tilburg

8,0


06-02-2016

ja

uit Breda

10,0


13-02-2016


Super geholpen door Jan. Bas is een toplegger! We zijn zeer tevreden met onze vloer.

ja

uit Breda

10,0


13-02-2016


Super geholpen door Jan. Bas is een toplegger! We zijn zeer tevreden met onze vloer.

ja

uit Oosterhout

8,0


14-02-2016

ja

uit Oosterhout

8,0


14-02-2016

ja

uit Breda

9,0


14-02-2016


goed advies, snel geleverd en mooi gelegd

ja

uit Breda

9,0


14-02-2016


goed advies, snel geleverd en mooi gelegd

ja

uit Gorinchem

8,0


14-02-2016


Mooie vloer en alles volgens afspraak geleverd!
Service en nazorg nog niet van toepassing!

ja

uit Breda

9,0


15-02-2016

ja

uit Bavel

7,0


26-02-2016


Na wat onduidelijkheden over de afgesproken prijs uiteindelijk een prachtige vloer!

ja

uit Bavel

7,0


26-02-2016


Na wat onduidelijkheden over de afgesproken prijs uiteindelijk een prachtige vloer!

ja

uit Breda

9,0


29-02-2016


Hele goede ervaring, bedankt ook voor de fles!

ja

uit Breda

9,0


29-02-2016


Hele goede ervaring, bedankt ook voor de fles!

ja

uit Bilthoven

9,0


03-03-2016


Kan niet anders zeggen dat wij heel tevreden met ze zijn. Van begin tot het eind zeer goed geholpen, geregeld en alles goed in orde. Zelfs na afloop ontvingen wij een fles bubbels van ze. Heel attent!

ja

uit Bilthoven

9,0


03-03-2016


Kan niet anders zeggen dat wij heel tevreden met ze zijn. Van begin tot het eind zeer goed geholpen, geregeld en alles goed in orde. Zelfs na afloop ontvingen wij een fles bubbels van ze. Heel attent!

ja

uit Bavel

9,0


08-03-2016

ja

uit Breda

9,0


10-03-2016


Een positieve ervaring. Goede kwaliteit van materiaal en personeel. Goede nazorg, kleine openstaande punten zijn snel verholpen.

ja

uit Etten-Leur

9,0


11-03-2016


Goede vakmensen in dienst. Direct en je kunt er alles goed mee regelen.

ja

uit Breda

8,0


12-03-2016


Zeer tevreden over de service en inzet van het personeel en ben erg blij met mijn nieuwe houten vloer!

ja

9,0


13-03-2016

ja

9,0


13-03-2016

ja

8,0


29-03-2016


Snelle service, klantvriendelijk. De afspraak was dat het in een dag gelegd zou worden. Dit bleek niet haalbaar dus we kwamen met de verhuizing in de knel. De leggers waren erg flexibel en dachten hierin mee naar oplossingen.

ja

uit Etten-Leur

8,0


29-03-2016


Er is goed meegedacht met mijn vraag. Had zelf via internet het laminaat gevonden dat ik zocht. Vandaar dat ik bij inrichting showroom en assortiment n.v.t. ingevuld heb. De communicatie rondom levering verliep goed en de persoon die het laminaat gelegd heeft (Paul) was vakkundig, dacht ook weer mee, werkte netjes en tevens snel. Hartelijk dank voor de fles prosecco na de oplevering. Met vriendelijke groet, M. Beekers-Baggen

ja

uit Breda

10,0


12-04-2016


Ik ben nog nooit zo goed geholpen in een zaak als bij Cibo vloeren.Jan en Eddie hebben zoveel geduld met me gehad en hebben me zo vriendelijk geholpen.Niets was hun teveel.. Hoe vaak ik ook kwam en van plan wijzigde. Zoveel stalen steeds meegenomen maar Jan bleef bij zijn standpunt staan dat dit de vloer was die ik zocht en hij heeft echt zo gelijk gehad. Een vloer is zo belangrijk en zo sfeer bepalend en uiteindelijk heb ik zelfs niet 1 verdieping gedaan maar het hele huis want het was zo mooi beneden geworden met de nieuwe vloer.Nu is heel mijn huis met echt eiken parket,white wash en gerookt en ik ben er ongelofelijk blij mee.Ik kan iedereen aanraden om hier een vloer te kopen.De service is top en de prijs ook !

ja

uit Boeda

8,0


21-04-2016


Goed,vriendelijk,, lekkere prosecco,netjes gelegf

ja

uit Breda

8,0


22-04-2016


Geen klachten, goede service

ja

uit Breda

9,0


23-04-2016

ja

8,0


25-04-2016

ja

8,0


25-04-2016

ja

uit Gilze

9,0


25-04-2016


Vakkundig geholpen en zelfs een proefpakket laminaat mogen ontvangen om thuis te bekijken. vakkundig en snel gelegd. Prima service met een flesje wijn na. Top

ja

uit Gilze

9,0


25-04-2016


Vakkundig geholpen en zelfs een proefpakket laminaat mogen ontvangen om thuis te bekijken. vakkundig en snel gelegd. Prima service met een flesje wijn na. Top

ja

uit Breda

9,0


25-04-2016


Plezierig deskundig en vooral mooie vloeren

ja

uit Breda

9,0


25-04-2016


Plezierig deskundig en vooral mooie vloeren

ja

uit 's-Gravendeel

9,0


26-04-2016


Na enige aarzeling van Cibo is er toch een visgraatvloer met band rondom gelegd waar ik heel erg blij mee ben
De contacten met Cibo verliepen erg prettig en ik heb nu een hele mooie vloer waar ik erg blij mee ben

ja

uit 's-Gravendeel

9,0


26-04-2016


Na enige aarzeling van Cibo is er toch een visgraatvloer met band rondom gelegd waar ik heel erg blij mee ben
De contacten met Cibo verliepen erg prettig en ik heb nu een hele mooie vloer waar ik erg blij mee ben

ja

uit Breda

9,0


06-05-2016

ja

uit Breda

9,0


06-05-2016

ja

uit Loenhout

8,0


10-05-2016

ja

uit Breda

9,0


12-05-2016


Prima geholpen, snel geleverd, flexibel toen bleek dat ik de vloer nog niet gelijk kon leggen (en dus nog een paar weken bij jullie heeft gelegen), prima gelegd, ik had een plint te weinig besteld, die heeft de legger voor me bijbesteld en kon ik eenvoudig afhalen. Dan nog een fles wijn via de post gekregen - jullie zijn een topzaak en ik beveel jullie zeker aan! (dat doe ik ook dikwijls)

ja

uit Chaam

9,0


27-05-2016


Ik ben zeer tevreden met Cibo vloeren. In de winkel werd ik goed geholpen en ook de mannen, die de vloer kwamen leggen deden het zeer vakkundig. Via de mail ook goede zorg gehad en met problemen kan je altijd terecht. Cibo vloeren is echt een aanrader!!!!!

ja

uit Breda

8,0


27-05-2016


Prettige contacten vakkundig advies mooie showroom

ja

uit gilze

8,0


27-05-2016


Goed deskundig bedrijf

ja

uit Spijkenisse

9,0


31-05-2016


Zeer tevreden vanaf de eerste keer in de showroom tot het uiteindelijke geplaatst zijn van de vloer.

ja

uit klundert

n.v.t.


31-05-2016


Wij zijn zeer tevreden over uw organisatie en produkt. Een groot kompliment voor de klantvriendelijke vakman Paul

ja

uit Westkapelle

9,0


31-05-2016


Bij Cibo Vloeren blijkt afspraak geen leeg woord. Alles is met zorg en stipt uitgevoerd. Ik twijfel niet aan de nazorg. Bedankt!

ja

uit Breda

9,0


06-06-2016


Heel positief. Zowel de verkoper als het leggen van het laminaat. Het ziet er prachtig uit, wij zijn er heel blij mee.
Nog bedankt voor de fles wijn!!

ja

uit Nieuw-Beijerland

8,0


07-06-2016


Mijn ervaring met Cibo is goed zoals boven aangegeven. Het leggen van de vloer is met zorg uitgevoerd. Bereidwillig bij vragen goed.

ja

uit Breda

9,0


09-06-2016


Het ging heel goed vanaf bestelling t/m montage.
Optijd geleverd en montage heel goed uitgevoerd.

ja

uit Westkapelle

8,0


22-06-2016


kleurstaal binnen een paar dagen geleverd.
Besteld > week later op kunnen halen.
Bij ophalen nog geen 10minuten bij cibovloeren geweest.
Email zeer snel en duidelijk beantwoord
top zaak!!!

ja

uit Breda

10,0


23-06-2016


Na een eerdere positieve ervaring wederom uitmuntende service door Eddie! Dank!

ja

uit Breda

9,0


27-06-2016


Nu 2e vloer van Cibo. Prima bedrijf en goed en plezierig contact.

ja

uit Breda

9,0


28-06-2016


ben er heel blij mee. Zal uw bedrijf zeker aanbevelen.
Ook m,n dank voor Uw cadeaubon, heel attent.
Nogmaals m,n dank voor snelle levering en goede vakmensen.
Met vriendelijke groet, Plonie Hoeks.

ja

uit moerdijk

8,0


28-06-2016


mooie vloer alleen jammer van de plinten, deze zijn mooi maar werden gespijkerd, wij dachten dat deze met kit aangebracht zouden worden. nu zaten we met spijkergaten en hebben de schilder weer langs laten komen om de spijkergaten weg te werken. en tevens de overgebleven naadjes weg te werken met kit.

ja

uit Ulvenhout

9,0


28-06-2016


Doen wat ze beloven. Vakkundig gelegd. Heel tevreden!

ja

uit Oud-Beijerland

10,0


30-06-2016


Wij waren uitstekend geholpen in de winkel, deskundig en met aandacht . bestelling was netjes en snel geleverd!
Dat is zoals het eigenlijk moet zijn maar, maar helaas gebeurd niet overal. Uitstekende winkel en sales man Eddie!
dank u wel!

ja

uit Breda

8,0


04-07-2016


Prima ervaring, kom zeker terug.

Min puntje
Ik had een overgangsprofiel nodig. En ik kreeg een zilverkleurige mee. Dit vond ik niet mooi, dus gaf ik het de kleur zwart. Toen de vloerleggers kwamen, zeiden ze tegen mij dat ze verschillende overgangsprofielen hadden. Dus was dat verven niet nodig geweest.

Jammer dat ik daar geen keuze in had gekregen.

Verder top!

ja

10,0


05-07-2016


Wij zijn zeer goed te spreken over zowel Cibo als degene die onze vloer heeft gelegd: Bo. Cibo heeft ons uitstekend geadviseerd en daarbij oog gehouden voor onze persoonlijke wensen en voorkeuren. Cibo zegt wat ze doet en doet wat ze zegt. Op verzoek nog eens extra bij ons thuis langs geweest voor advies op maat. Bo heeft zeer vakkundig en snel onze vloer gelegd. We zijn erg tevreden over het resultaat.

ja

uit Etten-Leur

9,0


11-07-2016


Super service!

ja

uit Gilze

9,0


16-07-2016


Goed bedrijf en service

ja

uit Oud Gastel

9,0


16-07-2016


Cibo heeft onze aanvankelijke klacht ten volste in acht genomen en vervolgens op een sublieme manier opgelost. Super, hartelijk dank hiervoor.

ja

uit Oud Gastel

9,0


16-07-2016


Cibo heeft onze aanvankelijke klacht ten volste in acht genomen en vervolgens op een sublieme manier opgelost. Super, hartelijk dank hiervoor.

ja

uit Breda

9,0


20-07-2016

ja

uit Breda

9,0


20-07-2016

ja

uit Zevenbergen

8,0


21-07-2016

ja

uit Zevenbergen

8,0


21-07-2016

ja

uit Teteringen

9,0


25-07-2016


no-nonsense benadering met goed advies, vloer en plinten goed gelegd en geplaatst.

ja

uit Teteringen

9,0


25-07-2016


no-nonsense benadering met goed advies, vloer en plinten goed gelegd en geplaatst.

ja

uit Gilze

9,0


29-07-2016


Prettige ervaring met de monteur ERIC
fijne vloer zeker aan te raden

ja

uit Gilze

9,0


29-07-2016


Prettige ervaring met de monteur ERIC
fijne vloer zeker aan te raden

ja

uit Prinsenbeek

9,0


29-07-2016


Professioneel & snel

ja

uit Prinsenbeek

9,0


29-07-2016


Professioneel & snel

ja

uit Den Bosch

8,0


03-08-2016


Hele prettige communicatie met echte vakmensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ben erg blij met mijn vloer.

ja

uit Den Bosch

8,0


03-08-2016


Hele prettige communicatie met echte vakmensen die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ben erg blij met mijn vloer.

ja

uit Breda

8,0


10-08-2016


prima werk in korte tijd. we zijn er blij mee en vertellen dat in onze kenissenkring.

ja

uit Breda

8,0


10-08-2016


prima werk in korte tijd. we zijn er blij mee en vertellen dat in onze kenissenkring.

ja

uit Breda

9,0


21-08-2016


Bij ontvangst in showroom alle tijd voor uitleg en vragen. Ondanks korte termijn snel een datum kunnen plannen zodat voor ons de vloer er op tijd in lag. Vloer werd keurig afgeleverd, de legger was op tijd en vriendelijk en toen er een pak te weinig bleek werd dit onderling geregeld en hadden wij hier geen omkijken naar.

ja

uit Breda

9,0


21-08-2016


Bij ontvangst in showroom alle tijd voor uitleg en vragen. Ondanks korte termijn snel een datum kunnen plannen zodat voor ons de vloer er op tijd in lag. Vloer werd keurig afgeleverd, de legger was op tijd en vriendelijk en toen er een pak te weinig bleek werd dit onderling geregeld en hadden wij hier geen omkijken naar.

ja

uit Haaren

9,0


06-09-2016

ja

uit Haaren

9,0


06-09-2016

ja

7,0


06-09-2016

ja

7,0


06-09-2016

ja

uit Capelle a/d IJssel

8,0


06-09-2016


Hele mooie vloer, erg blij met de keuze voor een houten vloer van CIBO. Zeer deskundige vloerenlegger (op leeftijd, maar een vakman pur sang). Veel aandacht voor kwaliteitsniveau.

ja

uit Capelle a/d IJssel

8,0


06-09-2016


Hele mooie vloer, erg blij met de keuze voor een houten vloer van CIBO. Zeer deskundige vloerenlegger (op leeftijd, maar een vakman pur sang). Veel aandacht voor kwaliteitsniveau.

ja

uit Hoogerheide

10,0


10-09-2016


Goede service.
Deskundig en behulpzaam

ja

uit Hoogerheide

10,0


10-09-2016


Goede service.
Deskundig en behulpzaam

ja

uit Breda

9,0


16-09-2016


Zeer vriendelijk personeel. Denkt mee met oplossingen. Vloer ligt er heel mooi binnen een dag strak in. Zou zeker nogmaals een vloer bij ze kopen.

ja

uit Breda

9,0


16-09-2016


Zeer vriendelijk personeel. Denkt mee met oplossingen. Vloer ligt er heel mooi binnen een dag strak in. Zou zeker nogmaals een vloer bij ze kopen.

ja

uit Breda

10,0


20-09-2016


Super deskundig, ga zo door

ja

uit Breda

10,0


20-09-2016


Super deskundig, ga zo door

ja

uit Breda

9,0


21-09-2016


Zeer prettige, kundige partij. Ook nog eens scherp in prijs. Vloer is geplaatst door Frank vd Wetering. Wij hadden zelf niet alles goed gepland en frank ging daar zeer felxibel mee om. Vloer ligt er ook zeer strak in, we hadden een paar uitdagende hoekjes & randjes waar ook een hele nette oplossing voor is gevonden. Kortom, echt supertevreden!

ja

uit Breda

9,0


21-09-2016


Zeer prettige, kundige partij. Ook nog eens scherp in prijs. Vloer is geplaatst door Frank vd Wetering. Wij hadden zelf niet alles goed gepland en frank ging daar zeer felxibel mee om. Vloer ligt er ook zeer strak in, we hadden een paar uitdagende hoekjes & randjes waar ook een hele nette oplossing voor is gevonden. Kortom, echt supertevreden!

ja

uit Waddinxveen

8,0


24-09-2016


De vloer ziet er erg mooi uit, maar helaas zijn de pasgeverfde muren beschadigd. Ook 1 afwerklatje is niet gemonteerd.

ja

uit Waddinxveen

8,0


24-09-2016


De vloer ziet er erg mooi uit, maar helaas zijn de pasgeverfde muren beschadigd. Ook 1 afwerklatje is niet gemonteerd.

ja

uit SCHOTENSTEENWEG 141B

10,0


26-09-2016

ja

uit SCHOTENSTEENWEG 141B

10,0


26-09-2016

ja

8,0


26-09-2016


opnieuw een vloer bij jullie gekocht. eerdere gekochte vloeren bevallen goed.

ja

uit Made

8,0


27-09-2016


Ben tevreden over cibo, weet nog geen mening te geven over de nazorg en garantie

ja

uit Oosterhout

10,0


28-09-2016

ja

uit Dordrecht

9,0


28-09-2016

ja

uit Veldhoven

9,0


03-10-2016

ja

uit Breda

9,0


06-10-2016


ontzettend bedankt voor jullie advies, zorgen, moeite, levering.
Ik zal jullie zeker aanbevelen. En in mind houden voor de toekomst. Ik heb veel pech gehad met de verbouwing en dan is het prettig om te weten dat er nog betrouwbare en vriendelijke bedrijven zitten zoals jullie.

ja

uit Tilburg

10,0


06-10-2016


Elders te weinig besteld. Cibo biedt hulp! In een mum van tijd georganiseerd, goede en correcte communicatie: eerlijk en helder over mogelijkheden. Vooral de snelle en duidelijke communicatie maakt Cibo het aanbevelen waard. Ze komen hun afspraken na tot achter de komma. Klasse

ja

9,0


11-10-2016

ja

uit Oosterhout

9,0


25-10-2016


Nadat we een vloer hadden gekocht in de fijne en overzichtelijke zaak hebben wij ook de vloer laten leggen door cibo vloeren. Alles is er keurig ingelegd en ook de vloerenlegger werkte hard en kwam alle afspraken na. Omdat we in tijdnood dreigden te komen werd er constructief meegedacht en vonden we een passende oplossing m.b.t. de plinten. Cibo heeft ons goed geholpen en zullen dit bedrijf dan ook aan iedereen aanbevelen.

ja

uit Breda

9,0


25-10-2016


Goede voorlichting en uitstekende Vloerenleggers. Zeer tevreden.

ja

uit breda

9,0


25-10-2016


Zeer positief en vakkundig. Voor herhaling vatbaar.

ja

uit breda

9,0


25-10-2016


Zeer positief en vakkundig. Voor herhaling vatbaar.

ja

uit Schoonhoven

8,0


26-10-2016


Prima ervaring. Zorg wel voor een goede tekening en maatgeving van de ruimte(s) waar gelegd moet worden voor een goede inschatting van de te leveren m2.

ja

uit Schoonhoven

8,0


26-10-2016


Prima ervaring. Zorg wel voor een goede tekening en maatgeving van de ruimte(s) waar gelegd moet worden voor een goede inschatting van de te leveren m2.

ja

uit Oosterhout

8,0


29-10-2016

ja

uit Oosterhout

8,0


29-10-2016

ja

9,0


29-10-2016


Zeer goed , alleen de man die bij ons probeerde de plinten te plaatsen was slecht. Ik heb deze zelf op de muur vastgezet. Hij had er 2 op de muur geschroefd maar zaten nog los. Ik heb hem verteld dat hij de plinten alleen op maat hoefde te maken en dat ik zelf de plinten wel zou schroeven.

ja

9,0


29-10-2016


Zeer goed , alleen de man die bij ons probeerde de plinten te plaatsen was slecht. Ik heb deze zelf op de muur vastgezet. Hij had er 2 op de muur geschroefd maar zaten nog los. Ik heb hem verteld dat hij de plinten alleen op maat hoefde te maken en dat ik zelf de plinten wel zou schroeven.

ja

uit Breda

8,0


30-10-2016

ja

uit Breda

8,0


30-10-2016

ja

uit BREDA

10,0


30-10-2016


wIJ ZIJN HEEL ERG TEVREDEN,OVER HET PERSONEEL.
complimenten VOOR bAS VERHAGEN.eN DE VLOER IS GEWELDIG.

ja

uit BREDA

10,0


30-10-2016


wIJ ZIJN HEEL ERG TEVREDEN,OVER HET PERSONEEL.
complimenten VOOR bAS VERHAGEN.eN DE VLOER IS GEWELDIG.

ja

uit Dongen

10,0


01-11-2016


Mijn ervaring met Cibo is ontzettend goed. Vanaf het moment dat wij een stap in de showroom hebben gezet tot aan het leggen van de vloer, was de service geweldig. Frank nam alle tijd voor ons, ondanks dat het soms vrij druk was in de winkel. Daarnaast denken ze enorm met je mee en zijn ze erg flexibel. Echt een topervaring!

ja

uit Dongen

10,0


01-11-2016


Mijn ervaring met Cibo is ontzettend goed. Vanaf het moment dat wij een stap in de showroom hebben gezet tot aan het leggen van de vloer, was de service geweldig. Frank nam alle tijd voor ons, ondanks dat het soms vrij druk was in de winkel. Daarnaast denken ze enorm met je mee en zijn ze erg flexibel. Echt een topervaring!

ja

uit Kruisland

9,0


10-11-2016


Super ervaring, nette levering, afspraken nagekomen!

ja