Onderhoud vloeren pvc

Tips voor onderhoud van jouw PVC vloer

Je wilt of heeft al het gemak van een PVC vloer. Je wilt weten of het onderhoud van een PVC vloer veel werk met zich meebrengt. Wij hebben ervaring in het leggen van een PVC vloer. Voor tips over het onderhoud van een PVC vloer kan je natuurlijk ook bij ons terecht!

Om jarenlang plezier van jouw PVC vloer te hebben neem je simpele voorzorgsmaatregelen

Het schoonmaken van een PVC vloer hoeft niet veel tijd te kosten. Je kunt simpele voorzorgsmaatregelen nemen waarmee je het onderhouden van een PVC vloer nog simpeler maakt.

Het schoonmaken van een PVC vloer is erg eenvoudig

Leg bij de voordeur of entree een droogloopmat neer. Hiermee wordt het eerste vuil al direct opgenomen. Gebruik goede glijviltjes op de pootjes van jouw eetkamerstoelen. Doe hetzelfde onder de poten van jouw eetkamertafel en andere meubelstukken die vaak worden verschoven. Je zet plantenpotten op een schotel of een speciale onderzetter die je bij het tuincentrum kunt kopen. Als plantenpotten gaan lekken laten die nare vlekken op het PVC achter, die niet of heel lastig uit de vloer te verwijderen zijn. De stofzuigermond kan na verloop van tijd versleten zijn. Deze kan dan krassen achterlaten op jouw PVC vloer. Heb je gemorst? Verwijder zo snel mogelijk de vlek van de vloer. Het dweilen van de vloer doe je alleen met niet-agressieve schoonmaakmiddelen.

Het dagelijks onderhouden van een PVC vloer is niet lastig

Een PVC vloer in jouw woonkamer kan je stofzuigen, met de juiste stofzuigermond. Dweilen doe je met de hand. Neem een emmer warm water en een schoonmaakmiddel dat niet agressief is. Heb je een groter oppervlakte schoon te maken? Je kan dan een dweilmachine gebruiken. Heb je vlekken die je er niet uitkrijgt of vlekken waarvan je niet weet hoe je die moet behandelen? Kom je dan langs in onze showroom. Wij geven je graag advies.

Onderhouden houten vloer