PVC vloeren with wash

White wash PVC vloeren

PVC vloeren zijn erg populair en met een goede reden. Bij Cibo Vloeren hebben wij een groot aanbod in deze prachtige vloeren. De vloeren zijn beschikbaar in verschillende gradaties wit. Wij laten je graag de vloeren zien in onze showroom.

Transparant white wash parket
Moderne witte vloeren

Vloeren met een white wash zijn ontzettend trendy. Bij Cibo Vloeren hebben wij verschillende white wash PVC vloeren in het assortiment. Elke vloer is uniek door de diverse houtstructuren. Zo zijn er vloeren met de houtstructuur van grenenhout, maar bijvoorbeeld ook de structuur van de eik. In onze showroom zie je de diverse vloeren die wij aanbieden. Bij een bezoek aan onze showroom helpen wij je graag met de keuze voor de juiste vloer.

Ideaal voor iedere ruimte

White wash PVC vloeren zijn niet alleen ontzettend mooi, maar ook heel gebruiksvriendelijk. De vloeren voelen comfortabel aan en zijn gemakkelijk in onderhoud. Erg fijn is dat de vloer in natte of vochtige ruimtes kan worden gebruikt, zoals in de keuken of badkamer. De witte PVC vloeren zijn geluiddempend en daardoor erg stil. Ook voor vloerverwarming is deze vloer uitermate geschikt. Door alle voordelen van de PVC vloer kan je lang genieten van de nieuwe vloer en er veel woonplezier aan beleven.

Halftransparante white wash
White wash vloeren
Passend bij elk interieur

Een groot voordeel van een witte PVC vloer is dat deze in elke interieur en in elke ruimte van het huis prachtig staat. Bij een moderne en strakke inrichting zal de vloer geweldig aansluiten. Ook bij een landelijke keuken of retro woonkamer zal de vloer een perfecte toevoeging zijn.