• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Business to Business

Onze business to business tak richt zich voornamelijk op onze zakelijke partners. Door de jaren heen hebben we een internationaal netwerk aan fabrikanten opgebouwd waardoor we een betrouwbare partij zijn geworden voor de projectmarkt. Onze bedrijfsvoering is efficiënt en lean en dit zie je dan ook terug in de prijs.  

Houten vloeren

Houten vloeren hebben we in Rechte Vloerdelen, Visgraat of Hongaarse Punt motief. Deze kunnen we zowel onbehandeld als kant-en-klaar afgewerkt leveren in diverse afmetingen, bewerkingen en sorteringen.

Toon meer

PVC vloeren

B2B PVC vloeren zijn te verkrijgen in lijm of click uitvoeringen. De PVC vloeren collectie bestaat uit diverse rustige decoren met heel gangbare kleuren. Ze passen goed in elke interieurstijl en zijn geschikt zijn voor elke ruimte.

Toon meer

Als u op zoek bent naar een betrouwbare B2B-partner voor uw bedrijf, dan hopen we dat u bij ons aanklopt. Wij bieden PVC en Houten Vloeren B2B aan en hebben hier jarenlange ervaring in. Onze professionele en ervaren medewerkers staan klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.