• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KeraSelect Corfu Steel Grey Tegelvloeren

De tegels uit de serie Corfu Steel Grey hebben een eigentijds ontwerp met een strakke en minimalistische uitstraling. De diepe grijstinten en subtiele textuur geven een gevoel van verfijning en moderniteit aan elke ruimte.

Ontdek de moderne elegantie en strakke uitstraling van de serie Corfu Steel Grey van het merk KeraSelect Tegelvloeren, verkrijgbaar bij Cibo Vloeren. Deze serie biedt een prachtige collectie tegels die perfect passen bij eigentijdse interieurs en een minimalistische esthetiek.

Modern Design: De tegels uit de serie Corfu Steel Grey hebben een eigentijds ontwerp met een strakke en minimalistische uitstraling. De diepe grijstinten en subtiele textuur geven een gevoel van verfijning en moderniteit aan elke ruimte.

Duurzame Materialen: KeraSelect Tegelvloeren staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. De tegels uit de serie Corfu Steel Grey zijn vervaardigd van hoogwaardig keramiek, wat zorgt voor een lange levensduur en bestendigheid tegen krassen, slijtage en vlekken.

Veelzijdige Toepassing: Dankzij hun eigentijdse design en veelzijdigheid kunnen de tegels uit de serie Corfu Steel Grey worden gebruikt in verschillende ruimtes, zoals keukens, badkamers, gangen en woonkamers. Ze zijn geschikt voor zowel vloer- als wandtoepassingen, waardoor je de mogelijkheid hebt om een uniforme en moderne look te creëren.

Eenvoudig Onderhoud: De tegels uit de serie Corfu Steel Grey zijn eenvoudig te onderhouden, wat ze ideaal maakt voor drukbezochte ruimtes. Met regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen behouden ze hun mooie uitstraling voor vele jaren.

Voeg een vleugje moderne elegantie toe aan jouw interieur met de serie Corfu Steel Grey van KeraSelect Tegelvloeren. Bezoek onze showroom en ontdek de prachtige collectie van deze serie, en geef jouw ruimte een eigentijdse en verfijnde uitstraling.