• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Atlas Concorde Boost White Matt Tegelvloeren

De Boost White Matt-tegels onderscheiden zich door hun grijze kleurnuances en matte textuur, waardoor ze een eigentijdse esthetiek creëren met een vleugje ingetogen elegantie.

Geef je leefruimte een eigentijdse uitstraling met de Boost White Matt-serie van Atlas Concorde, nu verkrijgbaar bij Cibo Vloeren. Deze prachtige tegelcollectie combineert modern design met een subtiele rokerige tint en een matte afwerking, waardoor een tijdloos en verfijnd ontwerp ontstaat.

De Boost White Matt-tegels onderscheiden zich door hun grijze kleurnuances en matte textuur, waardoor ze een eigentijdse esthetiek creëren met een vleugje ingetogen elegantie. Atlas Concorde staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, en deze tegels zijn daar een uitstekend voorbeeld van. Ze bieden niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar zijn ook duurzaam en eenvoudig te onderhouden.

Of je nu je woonruimte wilt voorzien van een moderne uitstraling, een keuken wilt transformeren met tijdloze elegantie, of een serene sfeer in je badkamer wilt creëren, de Boost White Matt-tegels bieden veelzijdige ontwerpmogelijkheden. Dankzij verschillende beschikbare formaten kun je creatief zijn in het aanpassen van vloeren en wanden naar jouw persoonlijke smaak.

Cibo Vloeren is verheugd om de Boost White Matt-serie van Atlas Concorde in ons assortiment op te nemen. Breng een vleugje eigentijdse stijl en unieke charme in huis. Bezoek onze showroom in Breda en ontdek de mogelijkheden van de Boost Smoke Matt-tegels bij Cibo Vloeren.