• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Dado Tegel Vloeren

Bij Cibo Vloeren zijn we verheugd om u mee te nemen op een betoverende reis door de wereld van Dado Ceramica, een merk dat bekend staat om zijn verfijnde tegelkunst, innovatie en unieke stijl. Onder de vlag van Dado Ceramica onthullen we een schitterende reeks: de Charme-serie, bestaande uit Charme Grey, Charme Ivory, Charme Pearl en Charme Black.

Charme Grey

De Charme Grey serie van Dado Ceramica brengt een verfijnde grijstint in uw ruimte, waardoor een eigentijdse en toch tijdloze ambiance ontstaat. De grijze nuances in deze serie creëren een rustige en stijlvolle omgeving.

Toon meer

Charme Ivory

Charme Ivory straalt de warmte uit van ivoortinten, waardoor een oase van verfijning ontstaat. De serie geeft een zachte, elegante uitstraling aan uw vloer, waardoor een tijdloze charme ontstaat.

Toon meer

Charme Pearl

Met Charme Pearl haalt u de subtiele pracht van parelachtige tinten in huis. Deze serie belichaamt een gevoel van luxe en verfijning, waardoor uw ruimte wordt getransformeerd tot een schitterende oase.

Toon meer

Charme Black

Charme Black voegt een vleugje dramatiek toe aan uw vloer met diepe, intense zwarte tinten. Het resultaat is een krachtige en stijlvolle uitstraling die uw ruimte een eigentijdse allure geeft.

Toon meer
 

Dado Ceramica staat voor tijdloze elegantie, waar vakmanschap en esthetiek samenkomen in een harmonieus geheel. De Charme-serie belichaamt deze filosofie en nodigt u uit om te genieten van een vloerervaring die zowel betoverend als praktisch is.

Dado Ceramica staat niet alleen bekend om zijn visuele pracht, maar ook om de duurzaamheid en functionaliteit van hun tegels. Bij Cibo Vloeren Breda zijn we er trots op om de Charme-serie van Dado Ceramica aan te bieden, een collectie die niet alleen uw vloer transformeert, maar ook een blijvende indruk achterlaat.

Ontdek de betovering van de Charme-serie van Dado Ceramica en laat uw vloer spreken met tijdloze schoonheid en ongeëvenaarde stijl. Bij Cibo Vloeren Breda staan we klaar om u te begeleiden bij het creëren van een ruimte die niet alleen de tand des tijds doorstaat, maar ook elke dag een bron van bewondering is.

Technische Datasheet, Catalogus, Leg, - en Onderhoud instructies

Voor de PDF's van de Dado Ceramica brochures en andere downloads klik: hier op het merklogo.