• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Douwes Dekker Laminaat

Heb je verbouwplannen? Of ga je misschien verhuizen? Een nieuwe vloer vormt de basis van je interieur, is bepalend voor de sfeer en moet jarenlang mee kunnen. Dus welk karakter past bij jou? Welke eisen stel je aan je vloer, geeft je woning meerwaarde en is makkelijk te onderhouden? Douwes Dekker® heeft de laminaat- of PVC vloer die het beste bij jouw karakter past! 

Douwes Dekker® laminaatvloeren zijn sterke en robuuste vloeren die geschikt zijn voor bijna iedere ruimte. Het merk laat het ware karakter van het huis beter naar voren komen. In alle Douwes Dekker laminaatvloeren vind je deze typerende designfilosofie terug. 

Bij Cibo Vloeren hebben we de complete collectie laminaat en pvc-vloeren van Douwes Dekker® in huis. Je kunt heel simpel een aanvraag indienen voor je favoriete laminaat door ons offerte aanvraagformulier in te vullen. Je krijgt gegarandeerd binnen 1 werkdag reactie van ons!

Spontaan

Deze collectie heeft 7 mm dikke laminaatvloeren in trendy grijze, witte en warme bruintinten, geschikt voor jouw keuken, woon- en slaapkamers. Doordat collectie Spontaan geen V-groef heeft is deze vloer eenvoudig te reinigen na een ongelukje!

Toon meer

Sympathiek

Bij jou past een vloer met natuurgetrouwe, matte houtstructuur en een rustige, zachte uitstraling. Deze collectie laminaat heeft brede planken met fraaie decors en V-groef. Uniek, chique en… juist: Sympathiek!

Toon meer

Elegant

Alle Elegant-vloeren zijn 9 mm dik en hebben extra grote planken van 24,3 cm breed met een lengte van 220 cm. Dat is bijna twee keer zo lang als die van de meeste standaard laminaatcollecties! Alle delen hebben een V-groef rondom.

Toon meer

Galant

De embossed-in-register structuur zorgt voor een natuurgetrouwe uitstraling en dankzij de V-groef rondom wordt het visgraatpatroon mooi benadrukt. De delen hebben een formaat van 85,8 x 14,3 cm en worden aan elkaar gelegd door een HDF-click verbinding.

Toon meer

Opgewekt

De planken zijn voorzien van vellinggroeven langs de lange zijdes, waardoor je ruimte optisch langer lijkt. De embossed in register structuur geeft de vloer een natuurlijke uitstraling. Een aanwinst voor je woning!

Toon meer

Enthousiast

Toon meer

Douwes Dekker LaminaatSpontaan
Is jouw huis vaak het epicentrum van spontane ontmoetingen? Zijn in jouw keuken geregeld borrelende vrienden op bezoek en word je woonkamer overspoeld door stuiterende kinderen? No worries. De collectie Spontaan kan het aan! Deze collectie heeft 7 mm dikke laminaatvloeren in trendy grijze, witte en warme bruintinten, geschikt voor jouw keuken, woon- en slaapkamers. Doordat collectie Spontaan geen V-groef heeft is deze vloer eenvoudig te reinigen na een ongelukje!

Sympathiek
Ben jij die sympathieke vriend(in) die altijd klaar staat voor een ander? Bij wie de deur altijd openstaat voor een goed gesprek en wie een luisterend oor biedt voor wie dat nodig heeft? Bij jou past een vloer met natuurgetrouwe, matte houtstructuur en een rustige, zachte uitstraling. Deze collectie laminaat heeft brede planken met fraaie decors en V-groef. Uniek, chique en… juist: Sympathiek!

Elegant
Jij bent het toppunt van perfectie! Je hebt een prettige uitstraling en houdt van een interieur waarbij alles geraffineerd op elkaar is afgestemd. Je meubels zijn smaakvol en kenmerken zich door een subtiele afwerking. Hierbij hoort een rustige, eigentijdse vloer die niet van echt hout is te onderscheiden, vol details zoals natuurgetrouwe noesten en nerven. Alle Elegant-vloeren zijn 9 mm dik en hebben extra grote planken van 24,3 cm breed met een lengte van 220 cm. Dat is bijna twee keer zo lang als die van de meeste standaard laminaatcollecties! Alle delen hebben een V-groef rondom, die de overgang tussen de verschillende planken benadrukt. Zo verfijnd onderscheidend als jijzelf dus.

Galant
Jouw woning straalt stijl en klasse uit! Jij hebt de klassieke stijl naar je hand gezet met een moderne touch en past charmante meubels toe met royale stoffering. De collectie Galant is speciaal voor jou ontwikkeld! Met deze eyecatcher haal je de look van parket in huis. De embossed-in-register structuur zorgt voor een natuurgetrouwe uitstraling en dankzij de V-groef rondom wordt het visgraatpatroon mooi benadrukt. De delen hebben een formaat van 85,8 cm x 14,3 cm en worden aan elkaar gelegd door middel van een HDF-click verbinding. Très Magnefique!

Opgewekt
Ben jij het stralende zonnetje in huis? Meteen opgewekt als je je ogen opent in de ochtend? Dan wil je ook een fris en sprankelend interieur met een lichte basis en dus zit je goed bij deze collectie! Ook de warme eiken tinten hebben een heldere uitstraling en maken deze collectie geschikt voor ieder interieur! De planken zijn voorzien van vellinggroeven langs de lange zijdes, waardoor je ruimte optisch langer lijkt. De embossed in register structuur geeft de vloer een natuurlijke uitstraling. Een aanwinst voor je woning!