• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Douwes Dekker® Galant laminaat vloeren

Een modieuze laminaat-collectie met zes fraaie visgraat vloeren waar je uit kunt kiezen, dat is de Douwes Dekker Galant laminaat vloeren. Je hoeft niet bang te zijn dat het te onrustig wordt met deze decoren met een realistische hout-uitstraling.

Douwes Dekker® Galant laminaat vloeren

Jouw woning straalt stijl en klasse uit! Jij hebt de klassieke stijl naar je hand gezet met een moderne touch en past charmante meubels toe met royale stoffering. De collectie Galant is speciaal voor jou ontwikkeld! Met deze eyecatcher haal je de look van parket in huis. De embossed-in-register structuur zorgt voor een natuurgetrouwe uitstraling en dankzij de V-groef rondom wordt het visgraatpatroon mooi benadrukt. De delen hebben een formaat van 85,8 cm x 14,3 cm en worden aan elkaar gelegd door middel van een HDF-click verbinding. Très Magnefique!

Heb je verbouwplannen? Of ga je misschien verhuizen? Een nieuwe vloer vormt de basis van je interieur, is bepalend voor de sfeer en moet jarenlang mee kunnen. Dus welk karakter past bij jou? Welke eisen stel je aan je vloer, geeft je woning meerwaarde en is makkelijk te onderhouden? Douwes Dekker® heeft de laminaat- of PVC vloer die het beste bij jouw karakter past! 

Douwes Dekker® laminaatvloeren zijn sterke en robuuste vloeren die geschikt zijn voor bijna iedere ruimte. Het merk laat het ware karakter van het huis beter naar voren komen. In alle Douwes Dekker laminaatvloeren vind je deze typerende designfilosofie terug. 

Bij Cibo Vloeren hebben we de complete collectie laminaat en pvc-vloeren van Douwes Dekker® in huis. Je kunt heel simpel een aanvraag indienen voor je favoriete laminaat door ons offerte aanvraagformulier in te vullen.