• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cibo

Bij Cibo vloeren hebben we ook een Cibo lijn, een eigen collectie van houten vloeren. Het is aan te raden om deze vloeren in het echt te komen bewonderen, bij ons in de showroom kunt u het met eigen ogen zien en ook echt voelen.

De voordelen van een houten vloer
Een houten vloer heeft een aantal voordelen, we hebben de belangrijkste op een rijtje gezet:

  • Het heeft een authentieke uitstraling
  • Het creëert een rustige sfeer
  • Hout blijft erg lang mooi
  • Gaat voor een lange tijd mee

Een houten vloer geeft een authentieke look en feel aan je huis. Het mooie van een houten vloer is dat je het met van alles kan combineren, het maakt niet uit van welke stijl je kiest.

Wanneer je kiest voor een vloer met stroken zal dit zorgen voor een rustige sfeer in huis, dit komt omdat alle stroken in één richting liggen. Daarnaast is hout een natuurlijk element waardoor het er altijd mooi bij zal liggen.

 

Cibo vloeren
Bij Cibo vloeren zorgen we ervoor dat je de perfecte vloer krijgt. Door de vele jaren ervaring in de vloerwereld heeft Cibo vloeren ook een eigen collectie kunnen ontwikkelen. Wil je de vloeren uit de collectie in het echt zien? Kom dan gerust langs in onze showroom in Breda.

 

Hulp nodig?
Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een vloer of wil je de vloeren in het echt komen bewonderen? Kom gerust bij ons langs in de showroom. Onze adviseurs staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Daarnaast kunnen ze je van uitstekend advies voorzien, waardoor jij met de perfecte vloer naar huis gaat.