• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Atlas Concorde Entice Copper Oak Matt Tegelvloeren

Laat de warmte en karakter van eikenhout je ruimte omarmen met de Entice Copper Oak Matt-serie. Deze prachtige tegelcollectie, vervaardigd door Atlas Concorde, brengt de natuurlijke schoonheid van koperachtig eikenhout tot leven.

Laat de warmte en karakter van eikenhout je ruimte omarmen met de Entice Copper Oak Matt-serie, nu beschikbaar bij Cibo Vloeren. Deze prachtige tegelcollectie, vervaardigd door Atlas Concorde, brengt de natuurlijke schoonheid van koperachtig eikenhout tot leven met een eigentijdse matte afwerking.

De Entice Copper Oak Matt-tegels onderscheiden zich door hun natuurlijke uitstraling en verfijnde textuur, die de prachtige kenmerken van eikenhout weerspiegelen. De matte afwerking voegt een eigentijds element toe en maakt deze tegels geschikt voor diverse interieurstijlen. Atlas Concorde staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, en de Entice Copper Oak Matt-serie is daar een uitstekend voorbeeld van. Deze tegels combineren niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar zijn ook duurzaam en eenvoudig te onderhouden.

Of je nu een warme sfeer aan je woonruimte wilt toevoegen, je keuken wilt verfraaien met tijdloze elegantie, of een serene ambiance in je badkamer wilt creëren, de Entice Copper Oak Matt-tegels bieden een veelzijdige oplossing. Met verschillende beschikbare formaten kun je jouw ruimte op maat inrichten en een tijdloze schoonheid toevoegen.

Cibo Vloeren is verheugd om de Entice Copper Oak Matt-serie van Atlas Concorde in ons assortiment op te nemen. Breng een vleugje natuurlijke warmte en eigentijdse stijl in jouw leefruimte met de Entice Copper Oak Matt-serie, nu verkrijgbaar bij Cibo Vloeren. Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden van deze prachtige tegels.