• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Otium at Home Laminaat Vloeren

Ontdek Otium at Home laminaatvloeren, waar luxe betaalbaar wordt. Onze vloeren combineren hoogwaardige kwaliteit met een natuurgetrouwe hout- of steenstructuur, Uniclick-verbinding, eenvoudig onderhoud en uitzonderlijke krasbestendigheid. Creëer een prachtige ruimte zonder concessies te doen aan uw budget.

Amber

Ontdek Amber, een opmerkelijke laminaatvloer die de warmte en charme van echt hout in uw huis brengt. Met zes prachtige vloerdecoren, elk met een weelderige houtstructuur en een rustieke uitstraling, voegt Amber een vleugje natuurlijke schoonheid toe.

Toon meer

Spice

Stelt u zich eens voor dat u de sereniteit en uitnodigende sfeer van natuurlijke houttinten naar uw interieur kunt brengen. Dat is precies wat onze Spice serie biedt, met vier prachtige vloerdecors.

Toon meer

Emerald

Maak kennis met de Otium at Home Emerald-serie, een collectie laminaatvloeren die verfijning en praktische veelzijdigheid combineert. De serie kent vier uiteenlopende decors: White, Light Grey, Natural en Cream.

Toon meer

Ritual

Ontdek de Ritual Serie, waar innovatie en esthetiek samenkomen. Dankzij de Embossed in Register techniek, ervaren uw voeten de natuurgetrouwe hout- en steenstructuren alsof het echt is. Met acht uiteenlopende decoren.

Toon meer

Everest

Maak kennis met Everest, een opmerkelijke laminaatvloer, waar de natuurgetrouwe en voelbare steenstructuur de charme van tegels tot leven brengt. Met een natuurlijke groef rondom en een robuuste 8 mm dikte, is deze vloer zowel stijlvol als duurzaam.

Toon meer

Dahlia

Ontdek Dahlia, de innovatieve laminaatvloer die authenticiteit met betaalbaarheid verenigt. Met vier distinctieve vloerdecoren – variërend van warm off-white tot beige, sand en taupe – biedt Dahlia een veelzijdig palet om uw woonruimte een unieke toets te

Toon meer

Silk

Duik in de wereld van Silk, een baanbrekende laminaatserie die de echtheid van natuurlijke materialen combineert met betaalbare luxe. Deze serie biedt vier uitzonderlijke decors: Light Grey, Silver, Off White en Natural. Elk heeft zijn eigen charme.

Toon meer
 

Maak kennis met de unieke en stijlvolle laminaatseries van Otium at Home: Amber, Spice, Emerald, Ritual, Everest, Dahlia, en Silk. De series Dahlia en Silk zijn zelfs 100% waterbestendig, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor elke ruimte in huis. Alle series blinken uit in natuurgetrouwheid met voelbare hout- of steenstructuren, zijn uiterst krasbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. Bovendien zijn ze ideaal voor ruimtes met vloerverwarming en -koeling en dankzij de Uniclick verbinding is installatie een koud kunstje. Bezoek onze showroom vandaag nog om de collecties te ontdekken en laat ons je helpen bij het realiseren van jouw droominterieur. Cibo Vloeren Breda, waar kwaliteit en stijl samenkomen.

Technische Datasheet, Catalogus, Leg, - en Onderhoud instructies

Voor de PDF's van Otium at Home, - brochures en andere downloads klik: hier op het merklogo.