• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Douwes Dekker PVC Vloeren

Heb je verbouwplannen? Of ga je misschien verhuizen? Een nieuwe vloer vormt de basis van je interieur, is bepalend voor de sfeer en moet jarenlang mee kunnen. Dus welk karakter past bij jou? Welke eisen stel je aan je vloer, geeft je woning meerwaarde en is makkelijk te onderhouden? Douwes Dekker® heeft de laminaat- of PVC vloer die het beste bij jouw karakter past! 

Avontuurlijk

De collectie Avontuurlijk heeft vloeren met planken van 220 cm lang, dat is bijna twee keer zo lang als de meeste PVC-vloeren! De 9,4 mm dikke vloerdelen bestaan uit een PVC-toplaag op een HDF-drager met kliksysteem.

Toon meer

Ondernemend

De collectie Ondernemend is afgewerkt met een doorzichtige duurzame PU-beschermlaag van 0,55 mm dik en zeer geschikt voor vloerverwarming. Voor als je na een drukke dag vol levenslust in een warm hoekje op de bank wilt bijkomen.

Toon meer

Ambitieus

De collectie bestaat uit riante planken, lange planken, vierkante tegels en visgraat. De 4-zijdige minivellingkant geeft een mooi beeld en de 0,55 mm dikke slijtlaag is bijzonder sterk.

Toon meer

Douwes Dekker PVC Vloeren

Douwes Dekker® PVC vloeren zijn sterke en robuuste vloeren die geschikt zijn voor bijna iedere ruimte. Het merk laat het ware karakter van het huis beter naar voren komen. In alle Douwes Dekker PVC vloeren vind je deze typerende designfilosofie terug. 

Bij Cibo Vloeren hebben we de complete collectie laminaat en pvc-vloeren van Douwes Dekker® in huis. Je kunt heel simpel een aanvraag indienen voor je favoriete laminaat door ons offerte aanvraagformulier in te vullen. Je krijgt gegarandeerd binnen 1 werkdag reactie van ons!

Klik of lijmstrook PVC
Tja, je bent ambitieus of je bent het niet. Heb je een passie voor design of wil je echt wat anders? Bij de klik vloeren is het mogelijk de tegels met de visgraten te combineren. Grandioos! Onder de drager van de klik variant zit een speciale laag waardoor bij vlakke ondergronden geen aparte ondervloer nodig is. Bovendien zorgt deze laag voor prettig loopcomfort en uitstekende geluiddemping. In combinatie met de Marathon Super ondervloer is Ambitieus Klik PVC ook geschikt als 10 dB oplossing voor appartementen. Onze dealers vertellen er graag meer over! 

Douwes Dekker Ambitieus is naast de klik ook beschikbaar als plak-PVC en van zulke goede kwaliteit dat de PVC houtlook bijna niet meer te onderscheiden is van een echte houten vloer. Een goede en gladde ondervloer is wel belangrijk, je Douwes Dekker dealer kan je hierover van passend advies voorzien. De decoren van de plak-PVC komen overeen met de klik variant, de dikte en afmetingen van deze vloeren zijn anders. Onze dealers informeren je graag over welke variant het best bij jouw woonsituatie past. Maar is jouw doel een makkelijk te onderhouden, voordelige en waterbestendige vloer? Dan eindigt je zoektocht hier!

Avontuurlijk
Houd jij van groots en meeslepend? Leef jij je leven vol spanning en avontuur? Dan wil je thuis graag een stoere PVC-vloer met de beleving van een echte houten vloer. De collectie Avontuurlijk heeft vloeren met planken van 220 cm lang, dat is bijna twee keer zo lang als de meeste PVC-vloeren! De 9,4 mm dikke vloerdelen bestaan uit een PVC-toplaag op een HDF-drager met kliksysteem. Met Safe-Lock® PRO heeft Douwes Dekker HDF-PVC een verbeterde klikverbinding aan de kopse kanten. Deze houdt de naden altijd gesloten, zónder storende hoogteverschillen. Daardoor is het ook eenvoudig te reinigen, want jij hebt wel wat boeienders te doen.

Ondernemend
Als jouw levensstijl actief en dynamisch is, moet je vloer wel tegen een stootje kunnen. Wat dacht je van een krachtig ruwe plank met een Safe-Lock® PRO HDF-PVC klikverbinding aan de kopse kanten? Deze houdt de naden altijd gesloten, zónder storende hoogteverschillen. Flink strak dus. Mag het nog strakker? Kies dan voor de Tibetaanse Steen tegels in modern grijs of zwart. Onder de drager zit een speciale laag waardoor bij vlakke ondergronden geen aparte ondervloer nodig is. Bovendien zorgt deze laag voor prettig loopcomfort en uitstekende geluiddemping. Wel zo fijn voor de buren, die misschien wél van een beetje rust houden! De collectie Ondernemend is afgewerkt met een doorzichtige duurzame PU-beschermlaag van 0,55 mm dik en zeer geschikt voor vloerverwarming. Voor als je na een drukke dag vol levenslust in een warm hoekje op de bank wilt bijkomen.

Ambitieus
Ben je ambitieus als je streeft naar perfectie? Als je geen genoegen neemt met ‘nee’ als je aangeeft dat je jouw vloer ook wilt toepassen in de natte ruimte van je badkamer? Deze serie Douwes Dekker® PVC-vloeren is uniek door een grote keuze in watervaste vloeren. Ze zijn zonder uitzondering ook geschikt voor de badkamer en keuken. Zorgeloos PVC voor je hele woning! De collectie bestaat uit riante planken, lange planken, vierkante tegels en visgraat. De 4-zijdige minivellingkant geeft een mooi beeld en de 0,55 mm dikke slijtlaag is bijzonder sterk. Klinkt geweldig, nietwaar? Het wordt nóg beter: de Riante planken hebben tot wel 16 verschillende planken per decor. Daardoor zie je minder herhaling in je vloer, het oogt bijzonder natuurgetrouw. Douwes Dekker Ambitieus is daarbij zeer geschikt voor vloerverwarming. Geniaal!