• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Douwes Dekker® PVC Vloeren

Maak kennis met de collectie PVC-vloeren van Douwes Dekker®! Stuk voor stuk mooie decoren met een natuurlijke uitstraling, waarbij je naast diverse houtdecoren ook kunt kiezen uit steendecoren met betonlook. De 4-zijdige mini-vellingkant geeft een mooi beeld en de 0,55 mm dikke slijtlaag is bijzonder sterk. Klinkt geweldig, nietwaar? Het wordt nóg beter: de riante planken hebben tot wel 16 verschillende planken per decor. Daardoor zie je minder herhaling in je vloer, het oogt bijzonder natuurgetrouw. Bovendien zijn er trendy patronen beschikbaar zoals een visgraat of hongaarse punt. Een zeer veelzijdige collectie dus, allemaal met de geweldige voordelen van PVC!

Ambitieus Tegel

De Douwes Dekker Ambitieus Tegel PVC vloeren collectie bestaat uit 4 rustige decoren met heel gangbare kleuren. Enorm bevredigend dat ze goed in elke interieurstijl passen en geschikt zijn voor elke ruimte, zélfs de badkamer of het toilet.

Toon meer

Ambitieus Riante Plank

De Ambitieus Riante Plank serie van Douwes Dekker® PVC-vloeren is uniek door een grote keuze in watervaste vloeren. Ze zijn zonder uitzondering ook geschikt voor de badkamer en keuken. Zorgeloos PVC voor je hele woning!

Toon meer

Ambitieus Praktisch Plank

De Ambitieus Praktische Plank serie van Douwes Dekker® PVC-vloeren is uniek door een grote keuze in watervaste vloeren. Ze zijn zonder uitzondering ook geschikt voor de badkamer en keuken. Zorgeloos PVC voor je hele woning!

Toon meer

Ambitieus Visgraat

De Ambitieus Visgraat serie van Douwes Dekker® PVC-vloeren is uniek door een grote keuze in watervaste vloeren. Ze zijn zonder uitzondering ook geschikt voor de badkamer en keuken. Zorgeloos PVC voor je hele woning!

Toon meer

Ambitieus Hongaarse Punt

De Ambitieus Hongaarse Punt serie van Douwes Dekker® PVC-vloeren is uniek door een grote keuze in watervaste vloeren. Ze zijn zonder uitzondering ook geschikt voor de badkamer en keuken. Zorgeloos PVC voor je hele woning!

Toon meer

Douwes Dekker Serie PVC vloeren

Deze serie Douwes Dekker® PVC-vloeren is uniek door een grote keuze in watervaste vloeren. Ze zijn zonder uitzondering ook geschikt voor de badkamer en keuken. Daarbij staan PVC-vloeren bekend om prettig loopcomfort en uitstekende geluiddemping. Ook fijn voor je benedenburen! PVC voelt comfortabel aan je voeten en is uitstekend toe te passen in combinatie met vloerverwarming en -koeling. Maak het totaalplaatje compleet en vraag je dealer naar bijpassende randafwerking.