• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PVC Tegels

PVC tegels zijn een duurzame en stijlvolle optie voor vloerbedekking, met eigenschappen zoals waterbestendigheid, onderhoudsgemak en geluiddemping.

Lijm PVC

PVC lijm tegels zijn duurzame, waterdichte en makkelijk te onderhouden vloertegels die op de ondervloer worden gelijmd. Ze zijn beschikbaar in verschillende patronen, kleuren en afmetingen.

Toon meer

Click PVC

PVC click tegels zijn duurzaam, waterdicht, gemakkelijk te installeren en bieden een sterke vloeroplossing.

Toon meer

Lijm of Click?

Lijm PVC tegels worden geïnstalleerd door de tegels op een vlakke en schone geëgaliseerde ondervloer te lijmen, terwijl click PVC tegels worden geïnstalleerd door ze in elkaar te klikken en op de ondervloer te zweven. Lijm PVC tegels bieden meestal een sterker en duurzamer oppervlak en zijn geschikt voor commerciële toepassingen, terwijl click PVC tegels gemakkelijker te installeren zijn en ideaal zijn voor doe-het-zelf-projecten. Click PVC tegels zijn ook gemakkelijker te vervangen als een enkele tegel beschadigd raakt.

Tegels

PVC tegels zijn een populaire keuze voor vloerbedekking vanwege hun duurzaamheid, stijl en veelzijdigheid. Ze zijn waterbestendig en gemakkelijk te reinigen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes. Bovendien zijn PVC tegels geluiddempend en bieden ze comfort onder de voeten, waardoor ze ook geschikt zijn voor gebruik in woonkamers, slaapkamers en andere ruimtes waar stilte en comfort gewenst zijn. PVC tegels zijn verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren, waardoor ze een stijlvolle keuze zijn voor elke ruimte. Ze zijn ook gemakkelijk te installeren en te vervangen, waardoor ze een praktische en kosteneffectieve optie zijn voor huishoudens en bedrijven.