• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Atlas Concorde Boost Stone Smoke Matt Tegelvloeren

De Boost Stone Smoke Matt-tegels onderscheiden zich door hun rokerige grijstinten en subtiele textuur waarmee ze een eigentijdse esthetiek creëren. De matte afwerking voegt een vleugje moderniteit toe en maakt deze tegels geschikt voor diverse interieurs.

Verrijk je leefruimte met de eigentijdse elegantie van de Boost Stone Smoke Matt-serie van Atlas Concorde, nu beschikbaar bij Cibo Vloeren. Deze indrukwekkende tegelcollectie combineert de natuurlijke uitstraling van steen met een moderne matte afwerking, waardoor een tijdloos en verfijnd ontwerp ontstaat.

De Boost Stone Smoke Matt-tegels onderscheiden zich door hun rokerige grijstinten en subtiele textuur, waarmee ze een eigentijdse esthetiek creëren. De matte afwerking voegt een vleugje moderniteit toe en maakt deze tegels geschikt voor diverse interieurstijlen. Atlas Concorde staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, en de Boost Stone Smoke Matt-serie is daar een uitstekend voorbeeld van. Deze tegels combineren niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar zijn ook duurzaam en eenvoudig te onderhouden.

Of je nu een eigentijdse uitstraling aan je woonruimte wilt geven, je keuken wilt verfraaien met moderne elegantie, of een serene sfeer in je badkamer wilt creëren, de Boost Stone Smoke Matt-tegels bieden een veelzijdige oplossing. Met verschillende beschikbare formaten kun je jouw ruimte op maat inrichten en een tijdloze schoonheid toevoegen.

Cibo Vloeren is verheugd om de Boost Stone Smoke Matt-serie van Atlas Concorde in ons assortiment op te nemen. Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden van deze prachtige tegels. Breng een vleugje luxe en eigentijdse stijl in jouw leefruimte met de Boost Stone Smoke Matt-serie, nu verkrijgbaar bij Cibo Vloeren.