• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Atlas Concorde Boost Stone Clay Matt Tegelvloeren

De Boost Stone Clay Matt-tegels onderscheiden zich door hun kenmerkende kleurenpalet en textuur, die de warmte en authentieke charme van natuurlijke klei weerspiegelen. De matte afwerking voegt een eigentijdse touch toe.

Betreed de wereld van eigentijdse klasse met de Boost Stone Clay Matt-serie van Atlas Concorde, nu beschikbaar bij Cibo Vloeren. Deze indrukwekkende tegelcollectie combineert de natuurlijke uitstraling van steen met een matte afwerking, waardoor een tijdloze en verfijnde esthetiek ontstaat.

De Boost Stone Clay Matt-tegels onderscheiden zich door hun kenmerkende kleurenpalet en textuur, die de warmte en authentieke charme van natuurlijke klei weerspiegelen. De matte afwerking voegt een eigentijdse touch toe, waardoor deze tegels perfect zijn voor diverse interieurstijlen. Atlas Concorde staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, en de Boost Stone Clay Matt-serie vormt daarop geen uitzondering. Deze tegels zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.

Of je nu een rustieke uitstraling wilt toevoegen aan je woonruimte, een keuken wilt voorzien van natuurlijke elegantie of een serene sfeer in je badkamer wilt creëren, de Boost Stone Clay Matt-tegels bieden een veelzijdige oplossing. De beschikbare formaten stellen je in staat om jouw ruimte naar eigen wens in te richten, en de tijdloze uitstraling maakt deze serie geschikt voor elke kamer in huis.

Cibo Vloeren is trots om de Boost Stone Clay Matt-serie van Atlas Concorde in ons assortiment te hebben. Breng een vleugje natuurlijke schoonheid en eigentijdse klasse in je leefruimte. Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden van de Boost Stone Clay Matt-tegels bij Cibo Vloeren.