• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BerryAlloc PVC Vloeren

Ontdek de hoogwaardige en veelzijdige vloeroplossingen van BerryAlloc PVC vloeren, verkrijgbaar bij Cibo Vloeren. BerryAlloc staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen, duurzame materialen en uitstekende prestaties, waardoor het een populaire keuze is voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Pure Planks

Een vloer die de kleintjes niet wakker maakt terwijl je naar binnen sluipt. Een zorgeloze basis die uw feesten, familiediners en kinderen die achter honden aanzitten (of andersom?) overleeft. Een vloer die ongelooflijk eenvoudig te installeren is. Dat is

Toon meer

Pure Tiles

Onze selectie BerryAlloc Pure Tiles PVC vloeren zal zowel traditionalisten en trendliefhebbers tevreden stellen. Deze tegels combineren de natuur met een gevoel van warmte. Perfect voor dat gezellige en huiselijke gevoel.

Toon meer

Spirit Home Click Comfort 40 Planks

Combineer stijlvol design met een gevoel van warmte en huiselijkheid met onze Spirit Home Click Comfort 40 Planks. Deze click PVC planken hebben een bescherming laag van 0,40mm.

Toon meer

Spirit Pro Click Comfort 55 Planks

Hun luxueuze, levensechte houttextuur is wat onze Spirit Pro Click Comfort 55 Planks uniek maakt. Deze click PVC planken hebben een bescherming laag van 0.55mm.

Toon meer

Spirit Pro Click Comfort 55 Tiles

Hun luxueuze, levensechte stenen finish is wat onze Spirit Pro Click Comfort 55 Tiles uniek maakt. Deze click PVC tegels hebben een bescherming laag van 0.55mm.

Toon meer

Spirit Pro Gluedown 55 Planks

Hun luxueuze, levensechte houttextuur is wat onze Spirit Pro Gluedown 55 Planks uniek maakt. Deze gluedown PVC planken hebben een bescherming laag van 0.55mm.

Toon meer

Spirit Pro Gluedown 55 Tiles

Hun luxueuze, levensechte stenen finish is wat onze Spirit Pro Gluedown 55 Tiles uniek maakt. Deze gluedown PVC tegels hebben een bescherming laag van 0.55mm.

Toon meer

Spirit XL Click Comfort 55 Planks

Spirit XL Click Comfort 55 Planks, dat is comfort in XL-formaat. Deze click PVC planken hebben een bescherming laag van 0.55mm.

Toon meer

Spirit XL Gluedown 55 Planks

Spirit XL Gluedown 55 Planks, dat is comfort in XL-formaat. Dee gluedown PVC planken hebben een beschermingslaag van 0.55mm.

Toon meer

Innovatieve Technologieën: BerryAlloc PVC vloeren worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, waardoor ze uitstekende prestaties en duurzaamheid bieden. Deze vloeren zijn bestand tegen krassen, slijtage en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte ruimtes in huis of op kantoor.

Brede Assortiment aan Designs: Of je nu de warme uitstraling van hout, de moderne look van beton, of de klassieke elegantie van tegels zoekt, BerryAlloc PVC vloeren bieden een breed scala aan designs en kleuropties om aan diverse smaken en interieurstijlen te voldoen. Met realistische texturen en patronen creëren deze vloeren een authentieke uitstraling in elke ruimte.

Eenvoudige Installatie en Onderhoud: Dankzij het innovatieve kliksysteem zijn BerryAlloc PVC vloeren eenvoudig te installeren, zelfs voor doe-het-zelvers. Bovendien vereisen ze minimaal onderhoud - regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen is meestal voldoende om ze in topconditie te houden.

Milieuvriendelijke Keuze: BerryAlloc hecht waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Daarom worden hun PVC vloeren geproduceerd met respect voor het milieu, waarbij gebruik wordt gemaakt van gerecyclede materialen en milieuvriendelijke productiemethoden.

Ontdek de mogelijkheden van BerryAlloc PVC vloeren bij Cibo Vloeren en geef jouw huis of bedrijfsruimte een vloer die zowel stijlvol als functioneel is. Bezoek onze showroom en laat je inspireren door de prachtige collectie van BerryAlloc PVC vloeren, en creëer een ruimte die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.