• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BerryAlloc PVC Vloer

De verschillende afmetingen van onze PVC planken en het brede palet van natuurlijke kleuren en afwerkingen passen perfect bij elke stijl en interieur. De design PVC vloeren van BerryAlloc zijn gemaakt van vinyl, en doordat BerryAlloc zoveel aandacht aan de details besteed, zien ze er uiterst natuurgetrouw uit.

Pure Planks

Een vloer die de kleintjes niet wakker maakt terwijl je naar binnen sluipt. Een zorgeloze basis die uw feesten, familiediners en kinderen die achter honden aanzitten (of andersom?) overleeft. Een vloer die ongelooflijk eenvoudig te installeren is. Dat is

Toon meer

Pure Tiles

Onze selectie BerryAlloc Pure Tiles PVC vloeren zal zowel traditionalisten en trendliefhebbers tevreden stellen. Deze tegels combineren de natuur met een gevoel van warmte. Perfect voor dat gezellige en huiselijke gevoel.

Toon meer

Spirit Home Click Comfort 40 Planks

Combineer stijlvol design met een gevoel van warmte en huiselijkheid met onze Spirit Home Click Comfort 40 Planks. Deze click PVC planken hebben een bescherming laag van 0,40mm.

Toon meer

Spirit Pro Click Comfort 55 Planks

Hun luxueuze, levensechte houttextuur is wat onze Spirit Pro Click Comfort 55 Planks uniek maakt. Deze click PVC planken hebben een bescherming laag van 0.55mm.

Toon meer

Spirit Pro Click Comfort 55 Tiles

Hun luxueuze, levensechte stenen finish is wat onze Spirit Pro Click Comfort 55 Tiles uniek maakt. Deze click PVC tegels hebben een bescherming laag van 0.55mm.

Toon meer

Spirit Pro Gluedown 55 Planks

Hun luxueuze, levensechte houttextuur is wat onze Spirit Pro Gluedown 55 Planks uniek maakt. Deze gluedown PVC planken hebben een bescherming laag van 0.55mm.

Toon meer

Spirit Pro Gluedown 55 Tiles

Hun luxueuze, levensechte stenen finish is wat onze Spirit Pro Gluedown 55 Tiles uniek maakt. Deze gluedown PVC tegels hebben een bescherming laag van 0.55mm.

Toon meer

Spirit XL Click Comfort 55 Planks

Spirit XL Click Comfort 55 Planks, dat is comfort in XL-formaat. Deze click PVC planken hebben een bescherming laag van 0.55mm.

Toon meer

Spirit XL Gluedown 55 Planks

Spirit XL Gluedown 55 Planks, dat is comfort in XL-formaat. Dee gluedown PVC planken hebben een beschermingslaag van 0.55mm.

Toon meer

Collectie BerryAlloc PVC vloeren

Een sterke focus op kwaliteit en een onstilbare honger naar innovatie: dat zijn de drijfveren die van Berry Alloc een van de belangrijkste spelers in de vloerbekledingssector gemaakt hebben. Kom te weten waar het merk voor staat en hoe het geëvolueerd is van een betaalbaar alternatief voor hout naar een volwaardige categorie op zich.