• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ecoceramic Baltimore Gris Tegelvloeren

Met zijn elegante grijstinten en subtiele textuur biedt de Baltimore Gris-serie een tijdloze esthetiek die zowel eigentijds als klassiek is. De tegels stralen een ingetogen elegantie uit.

Betreed de wereld van tijdloze elegantie met de Baltimore Gris-serie van Ecoceramic, een verfijnde tegelcollectie die moderne flair combineert met klassieke charme. Deze serie belichaamt de veelzijdigheid van grijstinten en voegt een vleugje verfijning toe aan elke ruimte.

Verfijnde Esthetiek: Met zijn elegante grijstinten en subtiele textuur biedt de Baltimore Gris-serie een tijdloze esthetiek die zowel eigentijds als klassiek is. De tegels stralen een ingetogen elegantie uit die elke ruimte een gevoel van verfijning geeft.

Modern Design: Ecoceramic heeft met de Baltimore Gris-serie een perfecte balans gevonden tussen modern design en traditionele charme. De tegels zijn voorzien van strakke lijnen en een eigentijdse uitstraling, waardoor ze een eigentijdse sfeer creëren in elke ruimte.

Duurzaamheid en Kwaliteit: Net als alle producten van Ecoceramic staat de Baltimore Gris-serie bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit. Vervaardigd met hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken, zijn deze tegels bestand tegen slijtage en behouden ze hun schoonheid langdurig.

Veelzijdige Toepassingen: Of het nu gaat om vloeren in de woonkamer, keukenwanden of badkamervloeren, de Baltimore Gris-tegels zijn veelzijdig genoeg om elke ruimte te verfraaien. Hun tijdloze uitstraling maakt ze geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Cibo Vloeren is trots om de Baltimore Gris-serie van Ecoceramic in ons assortiment te hebben. Bezoek onze showroom en ontdek de tijdloze elegantie en moderne charme die de Baltimore Gris-tegels aan jouw ruimte kunnen toevoegen.