• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KeraSelect Corfu Light Kaki Tegelvloeren

De tegels uit de serie Corfu Light Kaki hebben een verfijnd en eigentijds ontwerp. Met hun lichte kaki tinten en subtiele textuur voegen ze een vleugje frisheid en stijl toe aan elke ruimte.

Ontdek de frisse en eigentijdse uitstraling van de serie Corfu Light Kaki van het merk KeraSelect Tegelvloeren, beschikbaar bij Cibo Vloeren. Deze serie biedt een prachtige collectie tegels die perfect passen bij moderne en trendy interieurs.

Verfijnd Design: De tegels uit de serie Corfu Light Kaki hebben een verfijnd en eigentijds ontwerp. Met hun lichte kaki tinten en subtiele textuur voegen ze een vleugje frisheid en stijl toe aan elke ruimte.

Duurzame Materialen: KeraSelect Tegelvloeren staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. De tegels uit de serie Corfu Light Kaki zijn vervaardigd van hoogwaardig keramiek, wat zorgt voor een lange levensduur en bestendigheid tegen krassen, slijtage en vlekken.

Veelzijdige Toepassing: Dankzij hun eigentijdse design en veelzijdigheid kunnen de tegels uit de serie Corfu Light Kaki worden gebruikt in verschillende ruimtes, zoals keukens, badkamers, gangen en woonkamers. Ze zijn geschikt voor zowel vloer- als wandtoepassingen, waardoor je de vrijheid hebt om een samenhangende en trendy uitstraling te creëren.

Eenvoudig Onderhoud: De tegels uit de serie Corfu Light Kaki zijn eenvoudig te onderhouden, wat ze perfect maakt voor drukbezochte ruimtes. Met regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen behouden ze hun mooie uitstraling en frisheid voor vele jaren.

Voeg een vleugje eigentijdse stijl toe aan jouw interieur met de serie Corfu Light Kaki van KeraSelect Tegelvloeren. Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek de prachtige collectie van deze serie, en geef jouw ruimte een trendy en verfijnde uitstraling.