PVC VLOEREN

PVC vloer dryback in diverse kleuren v.a. € 11,95 /m² incl. btw

Dryback PVC vloer tegen de scherpste prijzen. De vloeren zijn niet alleen geschikt voor intensief gebruik, maar ook voor gebruik in vochtige ruimtes als een keuken of een badkamer. Deze vloeren kennen een toplaag van 0.55 mm en gebruiksklasse 32.

Prijsopgave

PVC vloer Casa Sevilla dryback v.a. € 11,95 /m² incl. btw

Een Dryback PVC vloer met een toplaag van 0,55mm, tegen een zeer scherpe prijs. De vloer is waterbestendig en daardoor te gebruiken in vochtige ruimtes. Door de slijtvaste toplaag is onderhoud erg eenvoudig!

Prijsopgave

PVC dryback visgraat v.a. € 25,95 /m² incl. btw

Deze PVC vloer bestaat uit losse stroken die verlijmd moeten worden, daarvoor is een gladde ondervloer gewenst! De stroken kennen een afmeting van 13.1 x 52.3 mm.

Prijsopgave

PVC vloer Casa Barcelona dryback v.a. € 11,95 /m² incl. btw

Deze Dryback PVC vloer heeft een toplaag van 0.55 mm, wat de vloer geschikt maakt voor particulier en commercieel gebruik. De vloer is duurzaam en kent weinig onderhoud.

Prijsopgave

PVC Click Casa Cordoba € 39,95 /m² incl. btw

De scherp geprijsde PVC clickvloeren van Casa zijn gemaakt van woodwompositie ( WPC ) wat een mix is van PVC en hout. De vaste ondervloer zorgt voor een gemakkelijke en snelle installatie, zelfs voor de doe het zelver! De vloer is duurzaam, slijtvast en onderhoudsvrij.

Prijsopgave

PVC dryback visgraat v.a. € 25,95 /m² incl. btw

Deze lichtgrijze visgraat PVC Dryback is een onderhoudsvriendelijk, duurzaam en slijtvaste vloer. Dit maakt de vloer geschikt voor woon en projectmatig gebruik. De vloer is tevens te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. De stroken hebben een afmeting van 13.1 x 52.3 cm.

Prijsopgave

PVC vloer Casa Madrid dryback v.a. € 11,95 /m² incl. btw

Dryback PVC vloer tegen de scherpste prijs. De vloer kent een toplaag van 0.55 mm en gebruiksklasse 32. De vloer is geschikt voor intensief gebruik, maar ook voor gebruik in vochtige ruimtes.

Prijsopgave

PVC dryback visgraat v.a. € 25,95 /m² incl. btw

Dryback PVC visgraat vloer tegen de scherpste prijs. De korte stroken zijn niet alleen geschikt voor intensief gebruik, maar ook voor gebruik in vochtige ruimtes als een keuken of badkamer.

Prijsopgave

PVC dryback visgraat v.a. € 25,95 /m² incl. btw

Deze onderhoudsvriendelijke PVC Dryback vloer is slijtvast en vochtbestendig. Hierdoor is deze vloer ook te gebruiken in vochtige ruimtes.De korte stroken dienen verlijmd te worden op een gladde ondervloer. De afmetingen van de stroken zijn 13.1 x 52.3 cm.

Prijsopgave

PVC vloeren & PVC laminaat

PVC vloeren, ook wel vinyl vloeren genoemd, zijn de laatste jaren enorm in opkomst. Door de innovatieve ontwikkelingen zijn PVC vloeren nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Ze zijn te verkrijgen in vele afmetingen en decoren, ieders met hun eigen uitstraling en karakter. Deze zijn vervolgens weer leverbaar in verschillende uitvoeringen waaronder lijmstroken en diverse click-systemen.

Voordelen van PVC vloeren

Door de vele voordelen van PVC vloeren zijn deze vloeren geschikt voor iedere ruimte, toepassing en doeleinden. Of het nu om particulier gebruik gaat of om projectmatig gebruik, PVC vloeren bied voor iedere ruimte, toepassing of doeleinden een geschikte oplossing. Bovendien zijn deze vloeren makkelijk en snel te installeren en hebben ze geen onderhoud nodig. Naast onze eigen collectie aan PVC vloeren en vinyl vloer zijn we leverancier van vele vooraanstaande merken. Door onze strategische inkoop kunnen we ook deze vloeren tegen de laagste prijs aanbieden.