• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PVC Vloeren

PVC Vloeren beschikken over diverse voordelen. Zo is de slijtvastheid zeer hoog en is een vloer van PVC erg duurzaam. Naast weinig onderhoud zijn de vloeren daarbij erg hygiënisch. Tevens is een PVC vloer sterker en duurzamer en is het bestand tegen water en makkelijk in het onderhoud. Daarnaast is hij, als goede warmtegeleider, prima te combineren met vloerverwarming. Tenslotte maakt een vloer in tegenstelling tot laminaat of parket veel minder geluid. Bij Cibo Vloeren heb je volop keus in merken, kleuren en designs. Tevens heb je bij Cibo Vloeren de keuze uit de verschillende PVC vloeren. Van Dryback tot click PVC Vloeren. Dit alles tegen de laagste prijs.

Merken PVC Vloeren

Cibo Vloeren heeft een breed assortiment aan PVC vloeren met grote merken zoals Casa PVC, COREtec PVC, Moduleo PVC, Quick-step PVCVivafloor PVC, Meister PVC, Aspecta PVC, Wicanders PVC, Isocore PVC en Lalegno PVC. Merken die garant staan voor kwaliteit. Naast de laagste prijs hebben we regelmatig aanbiedingen waarbij kortingen oplopen tot wel 30%. Ben je op zoek naar een ander merk PVC vloer? Vul dan het offerteformulier in voor de beste prijs.

Assortiment PVC Vloeren

PVC vloeren zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De vloeren zijn onder te verdelen in verschillende legsystemen: Dryback (verlijmde) PVC vloeren en click PVC vloeren. Een lijmstrook voor PVC vloeren heeft de laatste jaren een flinke opmars gemaakt, zowel in woningen als bij projecten. Niet zo verwonderlijk: een PVC vloer is zeer slijtvast en sterk, gemakkelijk te onderhouden en waterafstotend. De PVC vloer is hierdoor niet alleen geschikt voor intensief gebruik, maar ook voor gebruik in vochtige ruimtes als een keuken of een badkamer. De click PVC vloeren zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Denk hierbij aan WPC click en HDF click vloeren. WPC Click PVC is verkrijgbaar in diverse houtkleuren die eigenlijk niet van een echte parket vloer zijn te onderscheiden.

Op zoek naar een goedkope PVC vloer

Regelmatig hebben we kwaliteitsvloeren in de aanbieding. Deze bieden we aan voor de laagste prijs. Ze zijn direct uit voorraad leverbaar! Vraag direct online een offerte aan.