• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Meister

Meister

Uitgebreide collectie aan Meister vloeren

De vloeren van Meister zijn gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen en dat is te zien. De vloeren bestaan voornamelijk uit hout; zo is het hart van de constructie een plaat van gecomprimeerde houtvezels. Daaronder zit tegenfineer om de plank te stabiliseren. Sommige vloeren zijn ook voorzien van geïntegreerde geluidsisolatie. Op de bovenkant zit natuurlijk het uitzicht van de vloer, die daarna voorzien is van kwalitatief hoogwaardige melaminehars waardoor de vloeren makkelijk te reinigen zijn en een robuuste uitstraling hebben. 

Verschillende soorten Meister vloeren

Bij Cibo Vloeren vindt u verschillende soorten Meister vloeren in het assortiment. Deze vloeren zijn allemaal van uitstekende kwaliteit, maar verschillen op bepaalde punten van elkaar:  

  • Classic. Met deze vloeren valt eindeloos te combineren
  • Micala. Dit is een echte allround laminaatvloer. Deze vloer past in elke ruimte en is verkrijgbaar in veel verschillende decors zodat er met elke inrichtingsstijl te combineren valt. Ook zijn er veel keuzes in verschillende soorten voegen. Daarnaast is dit laminaat ook geschikt voor in vochtige ruimtes.
  • Melango. Deze planken zijn meer dan twee meter lang en komen daarom bijzonder goed in zijn recht in royale ruimtes. Geen enkele plank is hetzelfde waardoor de vloer echt oogt als een vloer van hout. 

Meister vloeren kopen bij Cibo Vloeren

Bent u overtuigd door de uitstraling van de Meister vloeren? Dan kunt u deze gemakkelijk online bestellen bij Cibo Vloeren. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Breda, waar u de Meister vloeren met eigen ogen kunt bekijken en ervaren.