• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Wicanders PVC Vloeren

Wicanders® is echt een duurzaam merk! Wicanders PVC vloeren streeft bij de productie naar een uniek evenwicht tussen de toevoeging van waarde en de bescherming van het milieu.

Wicanders® is echt een duurzaam merk! Wicanders streeft bij de productie naar een uniek evenwicht tussen de toevoeging van waarde en de bescherming van het milieu. Het uitgangspunt is een grondstof die in een jarenlange cyclus van de kurkeiken wordt geoogst zonder daarbij enige schade aan de bomen aan te richten. Deze grondstof wordt dan toegepast in producten met een hoge toegevoegde waarde. Dankzij de akoestische isolatie-eigenschappen van kurk, dempen vloeren van Wicanders binnen en tussen ruimtes.

Stone Go

De Wicanders Wood Go Stone PVC tegelvloer met een geluiddempende kurk tussen – en onderlaag zorgt voor stilte en comform. De Toplaag van 0,30 mm staat garant voor een intensieve belasting voor optimaal woongenot en is door het hdf clicksysteem gemakkelijk zelf te monteren.

Stone Essence

Het is een collectie geworden die sterk inzet op duurzaamheid, waarbij het dessin direct op het kurk geprint wordt, in plaats van op een PVC of andere laag. Wood Essence maakt gebruik van een NPC-afwerklaag waarmee toepassing van het product in commerciële ruimtes met middelzwaar loopverkeer gegarandeerd is.

Stone Resist

Wicanders Wood Resist plus kurkvloeren zijn moderne kurkvloeren met een PVC slijtlaag, hierdoor biedt de vloer de voordelen van een traditionele kurkvloer maar is deze kurkvloer geheel onderhoudsvrij.
De uniclic verbinding  zorgt voor een strak zwevende vloer in iedere ruimte. Door de Wicanders Wood Resist PU toplaag is de vinyl vloer makkelijk schoon te maken.

Stone Resist+

Deze collectie is dankzij de vinyl toplaag uitermate robuust en slijtvast. De panelen zijn voorzien van een kurkonderlaag. Op gladde en vlakke vloeren kan deze dienst doen als ondervloer. Gebruik bij nieuwbouw of begane grond altijd een vochtscherm. Indien de vloer niet voldoende vlak is, dient er een ondervloer geplaatst te worden.