• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tegel Vloeren

Tegel Vloeren kopen in de aanbieding? We hebben een uitgebreid assortiment aan Tegel Vloeren voor de scherpste prijs. U kunt eenvoudig online een vrijblijvende offerte aanvragen. Tegel vloeren zijn er in vele kleuren te verkrijgen. Van donker, bruin, grijs, naturel, white en meer. Dit alles tegen de laagste prijs. 

Tegel vloeren merken

Cibo Vloeren heeft een breed assortiment aan Tegelvloeren met grote merken zoals Unicom Starker, Atlas Concorde, Cerodmus, Durstone, Ecoceramic, KeraSelect en Navarti. Merken die garant staan voor kwaliteit. Naast de laagste prijs hebben we regelmatig aanbiedingen waarbij kortingen oplopen tot wel 30%. Ben je op zoek naar een ander merk tegelvloer? Vul dan het offerteformulier in op onze home pagina voor de beste prijs.

Tegel Vloeren assortiment

Tegel vloeren zijn in diverse uitvoeringen te verkrijgen. Denk hierbij aan Mozaik, Hexagon, Tegelformaat klein en groot en visgraat Tegels. De tegel vloeren zijn uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Op zoek naar een goedkope Tegel Vloer

Regelmatig hebben we goede kwaliteit Tegelvloeren in de outlet. Deze bieden we aan voor de laagste prijs. Ze zijn direct uit voorraad leverbaar waardoor de levertijd geen probleem is. Ook hebben we allerlei benodigdheden voor de afwerking van de vloer. Denk hierbij aan diverse soorten plinten. Ook dit is weer uit voorraad leverbaar. 

Een Tegelvloer kopen? Vraag direct een offerte aan bij Cibo.