• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Durstone Jasper White Tegelvloeren

De Jasper White-tegels van Durstone zijn een eerbetoon aan de eenvoud en pracht van wit marmer. De natuurgetrouwe adering en glanzende afwerking voegen een vleugje luxe toe, waardoor deze tegels een uitstekende keuze zijn.

Betreed de wereld van ingetogen schoonheid en tijdloze elegantie met de Jasper White-serie van Durstone Tegels, nu beschikbaar bij Cibo Vloeren. Deze verfijnde tegelcollectie straalt een serene charme uit met zijn heldere witte tinten en subtiel gevlekte details.

De Jasper White-tegels van Durstone zijn een eerbetoon aan de eenvoud en pracht van wit marmer. De natuurgetrouwe adering en glanzende afwerking voegen een vleugje luxe toe, waardoor deze tegels een uitstekende keuze zijn voor het verfraaien van vloeren en wanden in verschillende ruimtes.

Of je nu een klassieke uitstraling zoekt of een eigentijdse sfeer wilt creëren, de veelzijdigheid van de Jasper White-serie maakt het mogelijk om een tijdloze esthetiek toe te voegen aan jouw interieur. Deze tegels brengen een rustgevende en elegante ambiance, of het nu gaat om woonruimtes, keukens, of badkamers.

Durstone Tegels staat bekend om de toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit, en de Jasper White-tegels weerspiegelen deze kernwaarden. Vervaardigd met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen, bieden deze tegels niet alleen een verfijnde visuele aantrekkingskracht, maar ook duurzame prestaties op de lange termijn.

Cibo Vloeren is verheugd om de Jasper White-serie van Durstone Tegels in ons assortiment te hebben. Breng een vleugje tijdloze elegantie en heldere pracht in jouw leefruimte met deze prachtige witte tegels. Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden van de Jasper White-serie bij Cibo Vloeren.