• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Atlas Concorde Entice Browned Oak Matt Tegelvloeren

Omarm de warmte en karakter van eikenhout in je ruimte met de Entice Browned Oak Matt-serie Deze prachtige tegelcollectie van Atlas Concorde brengt de natuurlijke schoonheid van verouderd eikenhout tot leven met een eigentijdse matte afwerking.

Omarm de warmte en karakter van eikenhout in je ruimte met de Entice Browned Oak Matt-serie, nu beschikbaar bij Cibo Vloeren. Deze prachtige tegelcollectie van Atlas Concorde brengt de natuurlijke schoonheid van verouderd eikenhout tot leven met een eigentijdse matte afwerking.

De Entice Browned Oak Matt-tegels onderscheiden zich door hun natuurlijke uitstraling en verfijnde textuur, die de prachtige kenmerken van verouderd eikenhout weerspiegelen. De matte afwerking voegt een eigentijds element toe en maakt deze tegels geschikt voor diverse interieurstijlen. Atlas Concorde staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit, en de Entice Browned Oak Matt-serie is daar een uitstekend voorbeeld van. Deze tegels combineren niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar zijn ook duurzaam en eenvoudig te onderhouden.

Of je nu een warme sfeer aan je woonruimte wilt toevoegen, je keuken wilt verfraaien met tijdloze elegantie, of een rustieke ambiance in je badkamer wilt creëren, de Entice Browned Oak Matt-tegels bieden een veelzijdige oplossing. Met verschillende beschikbare formaten kun je jouw ruimte op maat inrichten en een tijdloze schoonheid toevoegen.

Cibo Vloeren is verheugd om de Entice Browned Oak Matt-serie van Atlas Concorde in ons assortiment op te nemen. Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden van deze prachtige tegels. Breng een vleugje natuurlijke warmte en eigentijdse stijl in jouw leefruimte met de Entice Browned Oak Matt-serie, nu verkrijgbaar bij Cibo Vloeren.