• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-Step Majestic laminaat vloeren

Quick-Step Majestic is een prachtige collectie laminaat vloeren met zeer veel voordelen. Met de stevigheid en de sterke beschermlaag is de vloer geschikt voor bijna elke ruimte en deze mooie collectie is in veel prachtige kleuren beschikbaar.

Quick-Step Majestic laminaat vloeren

Zou u graag het Quick-Step Majestic laminaat in huis hebben? Dat is een goede keuze! Dit laminaat doet zijn naam namelijk zeker eer aan. Deze vloerplanken zijn namelijk de langste en de breedste uit de gehele Quick-Step collectie. Doordat de afmetingen van dit laminaat extra groot zijn, ontstaat de basis voor een echt majestueus interieur. Daarnaast is dit laminaat niet alleen mooi en majestueus, het is ook nog eens erg praktisch. Dit laminaat is namelijk makkelijk schoon te maken en is voorzien van unieke waterbestendige technologie waardoor dit het meest waterbestendige laminaat is wat er is!

Gaat u voor Majestic of ander laminaat van Quick-Step?

Quick-Step heeft veel verschillende collecties laminaat, zodat er altijd wel een collectie en een soort is die helemaal bij u en uw woning past. Heeft u grote ruimtes in uw woning en houdt u wel van een luxe uitstraling, dan is de Majestic collectie natuurlijk een goede keuze. Gaat u liever voor stoer en robuust, dan kunt u misschien beter voor een andere collectie kiezen. Heeft u een strak budget, ook dan kunt u kiezen voor Quick-Step laminaat; ga dan voor de Classic collectie! Zo heeft u toch mooi laminaat in huis, zonder dat u daar veel geld aan kwijt bent. 

Quick-Step Majestic laminaat kopen bij Cibo Vloeren.

Bent u al overtuigd en ziet u het Quick-Step Majestic laminaat al helemaal in uw woning liggen? Weet u ook al hoeveel u nodig hebt en welke kleur en afwerking u graag wil hebben? Wanneer u er nog niet helemaal over uit bent, of graag eerst de vloeren zelf wil zien en voelen, bent u van harte welkom in onze showroom in Breda!