• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

BerryAlloc Laminaat Vloeren

BerryAlloc laminaat biedt een uniek assortiment vloeren aan. De duurzame vloeren zijn te verkrijgen in de meest uiteenlopende designs. Het aanbod onderscheidt zich door de uitgebreide mogelijkheden. De planken bestaan in verschillende afmetingen. Zo kun je de beste optie kiezen voor jouw woning. De vloeren zijn makkelijk schoon te houden, eenvoudig en snel te plaatsen. 

Chateau

Zoals de naam al doet vermoeden, is BerryAlloc Chateau een majestueuze laminaat vloeren collectie. Met dit visgraatpatroon, dat uniek is in de laminaatwereld, voel je je de koning te rijk. De Chateau-collectie kan eenvoudig geplaatst worden op verschillen

Toon meer

Ocean

De perfecte combinatie van waterbestendigheid en design. BerryAlloc Ocean laminaat vloer kan overal geplaatst worden, zelfs in de keuken en badkamer. Ocean is een vlakke en moderne vloer zonder groeven met unieke decors die je omver zullen blazen.

Toon meer

Ocean 8 V4

Waterbestendige vloeren met warme, knusse en opvallende decors. De look-and-feel van echt hout gecombineerd met vier voegen levert een natuurlijke houten vloer op. De ideale oplossing, zelfs voor je keuken en badkamer zijn de BerryAlloc Ocean 8 V4 Lamin

Toon meer

Ocean Luxe

Een waterbestendige vloer met de look-and-feel van natuurlijk hout. Wat wil je nog meer? BerryAlloc Ocean Luxe heeft een natuurlijke houtstructuur met diepe houtnerven. Deze laminaat vloer past in elke ruimte, zelfs in de keuken en badkamer.

Toon meer

Glorious

De BerryAlloc Glorious laminaat vloeren-collectie steelt de show: extra lange planken met de meest natuurlijke houtlook. Kan met Glorious Small en Glorious XL gecombineerd worden tot één vloer met drie verschillende plankbreedtes. Dat zorgt voor een klass

Toon meer

Impulse V2

De BerryAlloc Impulse V2 Laminaat vloeren-collectie voelt aan als echt hout en ziet er ook zo uit, inclusief houtnerf en kleurvariaties. De vloer is opgebouwd uit planken met twee voegen, wat de ruimte een zeer natuurlijke uitstraling geeft.

Toon meer

Impulse V4

De BerryAlloc Impulse V4 Laminaat vloeren-collectie voelt aan als echt hout en ziet er ook zo uit, inclusief houtnerf en kleurvariaties. De vloer is opgebouwd uit planken met twee voegen, wat de ruimte een zeer natuurlijke uitstraling geeft.

Toon meer

Smart 7

BerryAlloc Smart 7 Laminaat vloer (dikte 7 mm) behoort tot onze basiscollectie en biedt je een stijlvolle vloer met parketlook tegen een scherpe prijs. Ideaal voor een jong gezin of een eerste woning. Smart 7 oogt modern en is heel praktisch in onderhoud.

Toon meer

Smart 8 V4

Met zijn moderne look en extra groeven tilt de BerryAlloc Smart 8 V4 Laminaat vloer elke ruimte naar een hoger niveau. Allerminst standaard: laat je verrassen door zijn decors! Smart 8 V4 oogt modern en is heel praktisch in onderhoud.

Toon meer

Eternity

Doet zijn naam alle eer aan. Hyperrealistische vloer met de voordelen van echt hout, maar zonder de nadelen. Dit duurzame spatwaterbestendige laminaat is enig in zijn soort. De BerryAlloc Eternity laminaat vloeren collectie is bestand tegen intens gebruik

Toon meer

Ocean 8 XL

De BerryAlloc Ocean 8 XL Laminaat vloer geeft een gevoel van ruimte. Dit dankzij zijn XL-plankformaat van 241 mm x 2038 mm. De plankdikte is 8 mm.

Toon meer

Ocean 12 V4

Berry Alloc Ocean 12 V4 is een laminaat vloer van 12 mm dik, met een plankformaat van 190 mm x 1288 mm. Perfect voor residentieel en commercieel gebruik, met een slijtvastheid van klasse 23/33.

Toon meer

Ocean 12 XL

BerryAlloc Ocean 12 XL Laminaat vloeren hebben een indrukwekkend formaat en creëert een strakke, luxueuze uitstraling: zowel in residentiële als in commerciële ruimtes (klasse 23/33). De planken zijn 12 mm dik, met een formaat van 241 mm x 2038 mm.

Toon meer

Glorious XL

Berry Alloc Glorious XL Laminaat vloer bestaat uit extra lange en brede planken die je woning een luxueuze uitstraling geven. Deze kunnen met Glorious en Glorious Small gecombineerd worden tot één vloer met verschillende plankbreedtes.

Toon meer

Eternity Long

Zie je door de bomen het bos niet meer? Maak je geen zorgen! Met Berry Alloc Eternity Long vloeren maak je altijd de juiste keuze. Met deze spatwaterbestendige vloer met extra lange en dikke planken, een diepe houtstructuur en de look-and-feel van echt ho

Toon meer

BerryAlloc laminaat vloeren collectie

In onze uitgebreide collecties vind je een heleboel verschillende plankformaten. Je kunt extra lange of extra brede planken kiezen om je kamer ruimer te doen lijken. Of je kunt de look van klassiek parket nabootsen met onze visgraatplanken of extra smalle planken.

 

Chateau

Zoals de naam al doet vermoeden, is Chateau een majestueuze collectie. Met dit visgraatpatroon, dat uniek is in de laminaatwereld, voel je je de koning te rijk. De Chateau-collectie kan eenvoudig geplaatst worden op verschillende manieren.

 

Ocean

De perfecte combinatie van waterbestendigheid en design. Ocean kan overal geplaatst worden, zelfs in de keuken en badkamer. Ocean is een vlakke en moderne vloer zonder groeven met unieke decors die je omver zullen blazen. Verbluffend mooi en duurzaam.

 

Ocean V4

Waterbestendige vloeren met warme, knusse en opvallende decors. De look-and-feel van echt hout gecombineerd met vier voegen levert een natuurlijke houten vloer op. De ideale oplossing, zelfs voor je keuken en badkamer. Ocean V4 biedt je niet alleen warme houtdecors, maar ook adembenemende steendecors.

 

Ocean Luxe

Een waterbestendige vloer met de look-and-feel van natuurlijk hout. Wat wil je nog meer? Ocean Luxe heeft een natuurlijke houtstructuur met diepe houtnerven. Deze vloer past in elke ruimte, zelfs in de keuken en badkamer. Pure Luxe.

 

Finesse

Ideaal voor grote ruimtes of om kleinere kamers ruimer te laten lijken. Finesse bestaat uit smalle planken met een natuurlijke houttoets die heel eenvoudig te plaatsen zijn. Past in elk modern of klassiek interieur.

 

Glorious Luxe

Glorious Luxe heeft extra lange planken met een diepe, natuurgetrouwe houtstructuur. Niet te onderscheiden van echt hout!

 

Glorious Small

Glorious Small bestaat uit smalle, extra lange planken die je kamer een luxueuze en ruime uitstraling geven. Te combineren met Glorious en Glorious XL. Een knap voorbeeld van onze hang naar variatie en uniek design.

 

Glorious

De Glorious-collectie steelt de show: extra lange planken met de meest natuurlijke houtlook. Kan met Glorious Small en Glorious XL gecombineerd worden tot één vloer met drie verschillende plankbreedtes. Dat zorgt voor een klassieke én unieke uitstraling.

 

Glorious XL

Glorious XL bestaat uit extra lange en brede planken die je woning een luxueuze uitstraling geven. Deze kunnen met Glorious en Glorious Small gecombineerd worden tot één vloer met verschillende plankbreedtes. Een knap voorbeeld van onze hang naar variatie en uniek design.

 

Impulse

De Impulse-collectie voelt aan als echt hout en ziet er ook zo uit, inclusief houtnerf en kleurvariaties. Planken zonder groeven vereisen de mooiste decors om je ruimte te laten stralen. Dat is precies wat Impulse doet. Deze collectie bevat zowel klassieke als moderne decors. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Impulse V2

De Impulse V2-collectie voelt aan als echt hout en ziet er ook zo uit, inclusief houtnerf en kleurvariaties. De vloer is opgebouwd uit planken met twee voegen, wat de ruimte een zeer natuurlijke uitstraling geeft. Deze collectie bevat zowel klassieke als moderne decors. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Impulse V4

De Impulse V4-collectie voelt aan als echt hout en ziet er ook zo uit, inclusief houtnerf en kleurvariaties. De vier groeven benadrukken het plankformaat en dragen bij tot het knusse gevoel van hout in je woning. Deze collectie bevat zowel klassieke als moderne decors. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

Smart 7

Smart 7 (dikte 7 mm) behoort tot onze basiscollectie en biedt je een stijlvolle vloer met parketlook tegen een scherpe prijs. Ideaal voor een jong gezin of een eerste woning. Smart 7 oogt modern en is heel praktisch in onderhoud.

 

Smart 8

Smart 8 (dikte 8 mm) biedt een stijlvolle vloer met parketlook tegen een scherpe prijs.  Ideaal voor een jong gezin of een eerste woning. Smart 8 oogt modern en is heel praktisch in onderhoud.

 

Smart 8 V4

Met zijn moderne look en extra groeven tilt Smart 8 V4 elke ruimte naar een hoger niveau.  Allerminst standaard: laat je verrassen door zijn decors! Smart 8 V4 oogt modern en is heel praktisch in onderhoud.

 

Eternity

Doet zijn naam alle eer aan. Hyperrealistische vloer met de voordelen van echt hout, maar zonder de nadelen. Dit duurzame spatwaterbestendige laminaat is enig in zijn soort. Deze collectie is bestand tegen intens gebruik. Jaar na jaar blijven de vloeren hun fantastische look behouden. Ook geschikt voor commerciële toepassingen.

 

Eternity Long

Zie je door de bomen het bos niet meer? Maak je geen zorgen! Met Eternity Long maak je altijd de juiste keuze. Met deze spatwaterbestendige vloer met extra lange en dikke planken, een diepe houtstructuur en de look-and-feel van echt hout geniet je levenslang van de vloer van je dromen. Profiteer van alle voordelen van echt hout zonder de nadelen. Deze collectie is bestand tegen intens gebruik. Jaar na jaar blijven de vloeren hun fantastische look behouden. Nu en voor altijd!