• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

PVC Stroken

PVC stroken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor er voor elk interieur wel een geschikte optie te vinden is.

Lijm PVC

Lijm PVC vloeren worden afzonderlijk verlijmd op de ondergrond, wat zorgt voor een duurzame en slijtvaste vloer die bestand is tegen intensief gebruik.

Toon meer

Click PVC

Het klikmechanisme maakt installatie snel en gemakkelijk, waardoor je tijd en geld bespaart op de installatiekosten.

Toon meer

Lijm of Click?

De keuze tussen click of lijm PVC vloeren hangt af van verschillende factoren, zoals het type ruimte waarin de vloer wordt geïnstalleerd, persoonlijke voorkeur, installatiegemak, en budget. Click PVC vloeren zijn ideaal voor ruimtes die snel en gemakkelijk geïnstalleerd moeten worden, zoals bijvoorbeeld een woonkamer of slaapkamer. Lijm PVC vloeren zijn geschikt voor ruimtes met veel verkeer, zoals commerciële ruimtes of keukens. Dit omdat de lijm de vloer steviger en stabieler maakt. Daarnaast bieden lijm PVC vloeren meer ontwerpmogelijkheden dan click PVC vloeren, omdat de stroken nauwkeuriger kunnen worden gesneden en geplaatst. Het is ook belangrijk om te overwegen hoeveel je wilt uitgeven en of je het installatieproces wilt uitbesteden. In het algemeen zijn click PVC vloeren goedkoper en eenvoudiger te installeren dan lijm PVC vloeren.

Stroken

PVC stroken zijn een populaire keuze voor vloerbedekking vanwege hun duurzaamheid, veelzijdigheid en aantrekkelijke uitstraling. Deze stroken zijn gemaakt van polyvinylchloride, een type kunststof dat bekend staat om zijn slijtvastheid, waterbestendigheid en gemakkelijke reiniging.

Er zijn stroken die op houten vloeren lijken,- stroken die op tegels lijken en stroken met een natuurstenen uitstraling. Hierdoor is het mogelijk om een vloer te creëren die eruitziet als natuurlijk hout, steen of keramiek, maar met alle voordelen van PVC.

PVC stroken zijn gemakkelijk te installeren en kunnen op vrijwel elke ondergrond worden gelegd. Ze zijn ook gemakkelijk te onderhouden, met een eenvoudige reiniging en weinig tot geen onderhoud vereist. Bovendien zijn PVC stroken geluiddempend en warmte-isolerend, waardoor ze een ideale keuze zijn voor elke kamer in huis.

Al met al zijn PVC stroken een duurzame en stijlvolle optie voor vloerbedekking die gemakkelijk te installeren en te onderhouden is. Met een breed scala aan stijlen en maten beschikbaar, bieden PVC stroken een praktische en aantrekkelijke oplossing voor elke ruimte in huis of op kantoor.