• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-Step Impressive laminaat vloeren

De laminaat vloeren van de Quick-Step Impressive collectie hebben een bijzonder natuurlijk uitzicht en gevoel. Deze collectie is niet alleen erg mooi, een Quick-Step Impressive laminaat in huis is ook nog eens erg praktisch.

Quick-Step Impressive laminaat vloeren

De laminaatvloeren van de Quick-Step Impressive collectie hebben een bijzonder natuurlijk uitzicht en gevoel. Deze collectie is niet alleen erg mooi, een Quick-Step Impressive laminaat in huis is ook nog eens erg praktisch. Het laminaat is namelijk voorzien van een unieke waterafstotende HydroSeal coating waardoor het het meest waterbestendige laminaat ooit gemaakt is Quick-Step Impressive: een van de vele soorten Quick-Step laminaat

Het Quick-Step Impressive laminaat is een van de vele soorten laminaat van Quick-Step. Dit is een gerenommeerd merk op het gebied van laminaat waarbij u merkt dat de kwaliteit altijd hoog ligt. Of u nu kiest voor het budgetvriendelijke Classic laminaat of kiest voor het lange Largo laminaat voor een luxueuze uitstraling; alles is mogelijk. U kunt vervolgens kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen, zodat u altijd wel een Quick-Step laminaat vindt dat bij uw woning past.

Quick-Step Impressive laminaat kopen bij Cibo Vloeren

Bent u overtuigd van de kwaliteit en de natuurgetrouwe uitstraling van het Quick-Step Impressive laminaat? Het is logisch als u de verschillende vloeren eerst wilt zien en misschien heeft u ook nog wat advies nodig. Daarom kunt u natuurlijk ook terecht in onze showroom in Breda om Quick-Step Impressive laminaat te kopen!