• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

IPC PVC Vloeren

De veiligste PVC vloer heet IPC.
Met de collectie van IPC kunnen wij met trots zeggen dat wij de veiligste PVC vloer met de meeste keurmerken in huis hebben en klaar zijn voor een gezonde en veilige toekomst.

Saphir Plus

De Saphir collectie is een voordelige ‘instap PVC vloer’. Een goede vloer, voorzien van alle belangrijke keurmerken en voor een lage prijs.

Toon meer

Onyx

De Onyx is een voordelige, maar hoogwaardige vloer met stijlvolle designs. Deze vloer beschikt over een 0.3+ mm topslijtlaag en de '+' staat voor 2 extra UV anti-scratch laklagen, de uiteindelijke slijtagewaarde ligt dus nog hoger.

Toon meer

Rubin XL

De Rubin XL is een mooie en vooral brede vloer met een rustige uitstraling. Hier en daar wel een klein knoestje maar niet te groot en gecombineerd met een rustige maar natuurlijke structuur.

Toon meer

Rubin XS Visgraat

Visgraat vloeren blijven altijd mooi en werden al toegepast in de mooiste paleizen sinds het jaar 1500. Nu is deze stijlvolle patroonvloer ook verkrijgbaar in een praktische PVC vloer.

Toon meer

Topas XXL

De Topas XXL is een breed en vooral lang vloerdeel met een mooie rustieke uitstraling. De delen van de Topas XXL kenmerken zich door de kleurnuances onderling waardoor de vloer bijna niet van echt hout is te onderscheiden.

Toon meer

Smaragd

De Smaragd is met zijn afmeting uniek en komt qua formaat het meest overheen met een 'plankenvloer'.

Toon meer

Ceramic Touch 30

De nieuwste vloer van IPC waar wij heel erg blij van worden! De 0,3 is gemaakt voor alle ruimtes waar niet zo veel loopverkeer is zoals de slaapkamers maar kan ook prima volstaan in alle ruimtes van een appartement.

Toon meer

Ceramic Touch 55

De nieuwste vloer van IPC waar wij heel erg blij van worden! De 0,55 is gemaakt voor alle ruimtes waar meer loopverkeer is zoals de woonkamer, de keuken, bijkeuken en de hal van een woonhuis maar kan ook prima volstaan in projecten.

Toon meer

Tiles

Deze pvc tegel collectie is leverbaar in zowel ‘dryback’ (plakvariant) als met een handig clicksysteem, dus óók eenvoudig zelf te leggen.

Toon meer

Opal XS Visgraat

Visgraat vloeren blijven altijd mooi om te zien en werden al rond 1500 door Italiaanse Parketteurs gelegd in de in de mooiste kastelen van Frankrijk.

Toon meer

Opal XL

De Opal XL is een mooie en vooral brede vloer met een rustige uitstraling. Hier en daar wel een klein knoestje maar niet te groot en gecombineerd met een rustige maar natuurlijke structuur.

Toon meer

Opal Herringbone

Visgraat vloeren blijven altijd mooi om te zien en werden al rond 1500 door Italiaanse Parketteurs gelegd in de in de mooiste kastelen van Frankrijk.

Toon meer

Opal Planks

IPC heeft nu de ZEN met de look & feel van echt geschuurd eiken. De ZEN is uitgeroepen tot dé vloer van 2022.

Toon meer

IPC Vloeren zijn getest door TÜV en hebben het hoogst haalbare Proficert Premium-kwaliteit keurmerk behaald (en zelfs ruim overschreden) en voldoen daarom aan de strengste emissie-eisen voor pvc vloeren, inclusief de nieuwe EN-norm voor gezondheidsbescherming DIN EN 16516. Voor hetzelfde geld heeft u dus een veilige vloer want een IPC vloer is niet duurder dan de overige bekende merken.
Vrij van Phthalaten : Deze chemicaliën worden gebruikt om PVC-plastic zacht en flexibel te maken.
Vrij van Formaldehyde : Formaldehyde of methanal is een gas met een zeer onaangename geur.
De meeste keurmerken : Voorzien van de 9 belangrijkste keurmerken.
Vrij van zware metalen : Toxische zware metalen zijn schadelijk voor de gezondheid. IPC is hier compleet vrij van.
Unieke collecties : Unieke designs en beschikbaar in alle legvormen zoals planken, tegels en visgraat.
Meer dan een miljoen m2 per jaar
Een getal om zeer trots op te zijn. Kies jij ook voor IPC?