• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Room 5 PVC Vloeren

Met ROOM5 maak je het onderscheid in je interieur. ROOM5, met ervaring sinds 1993, biedt verfijning, veiligheid en duurzaamheid.

Planks

Ontdek de tijdloze elegantie van onze Room 5 PVC Planks, met een authentieke houtlook die elke ruimte een warme en stijlvolle uitstraling geeft.

Toon meer

Visgraat

Breng een vleugje verfijning in uw interieur met de Room 5 PVC Visgraat collectie, perfect voor een chique en klassieke afwerking.

Toon meer

Ontworpen door Nederlandse interieurarchitecten, onderscheidt ROOM5 zich door unieke kleuren, afmetingen, structuren en een bijzondere topslijtlaag. Het ‘geschuurde’ oppervlak en de Diamond Superior Surface™ zorgen ervoor dat je vloer aanvoelt als echt geschuurd eikenhout en een natuurlijke uitstraling heeft.

Beter voor thuis

De vloeren van ROOM5 zijn extra geschikt voor projectmatig gebruik dus bij u thuis zit het helemaal goed. Dit dankzij de extra sterkte Diamond Superior Surface™ , een extra sterke toplaag bovenop de 0,55 topslijtlaag.

Beter in Projecten

De vloeren van ROOM5 zijn ook uitermate geschikt voor projectmatig gebruik door de Diamond Superior Surface™ , een extra sterke toplaag bovenop de 0,55 mm topslijtlaag.