• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KeraSelect Corfu Dark Copper Tegelvloeren

De tegels uit de serie Corfu Dark Copper zijn gekenmerkt door hun robuuste uitstraling en warme kleurenpalet. Met een diepe koperen tint en een subtiele textuur creëren deze tegels een atmosfeer van luxe en verfijning in elke ruimte.

Ontdek de tijdloze schoonheid en robuuste elegantie van de serie Corfu Dark Copper van het merk KeraSelect Tegelvloeren, verkrijgbaar bij Cibo Vloeren. Deze serie biedt een prachtige collectie tegels die perfect passen bij zowel moderne als klassieke interieurs.

Robuust Design: De tegels uit de serie Corfu Dark Copper zijn gekenmerkt door hun robuuste uitstraling en warme kleurenpalet. Met een diepe koperen tint en een subtiele textuur creëren deze tegels een atmosfeer van luxe en verfijning in elke ruimte.

Duurzame Materialen: KeraSelect Tegelvloeren staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. De tegels uit de serie Corfu Dark Copper zijn vervaardigd van hoogwaardig keramiek, wat zorgt voor een lange levensduur en bestendigheid tegen krassen, slijtage en vlekken.

Veelzijdige Toepassing: Dankzij hun tijdloze design en veelzijdigheid kunnen de tegels uit de serie Corfu Dark Copper worden gebruikt in verschillende ruimtes, zoals keukens, badkamers, gangen en woonkamers. Ze zijn ook geschikt voor zowel vloer- als wandtoepassingen, waardoor je eindeloze ontwerpmogelijkheden hebt.

Eenvoudig Onderhoud: De gladde en gemakkelijk te reinigen oppervlakken van de tegels uit de serie Corfu Dark Copper vereisen minimaal onderhoud. Regelmatig vegen en af en toe dweilen is meestal voldoende om ze in topconditie te houden, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte ruimtes.

Voeg een vleugje luxe en elegantie toe aan jouw interieur met de serie Corfu Dark Copper van KeraSelect Tegelvloeren. Bezoek onze showroom en ontdek de prachtige collectie van deze serie, en creëer een ruimte die zowel stijlvol als functioneel is.