• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Solid Floor Basic PVC Vloeren

De PVC vloeren uit de Basic collectie zijn geschikt voor vloerverwarming en hebben een garantie van maar liefst 15 jaar. Onderhoudsvriendelijk en watervast.

De Solid Floor Basic PVC vloeren bieden een uitstekende combinatie van betaalbaarheid, duurzaamheid en stijl. Deze vloeren zijn ontworpen om de look en feel van natuurlijke materialen zoals hout en steen na te bootsen, maar met de voordelen van PVC, waardoor ze een populaire keuze zijn voor diverse ruimtes.

Betaalbaarheid zonder Compromis: Solid Floor Basic PVC vloeren bieden een budgetvriendelijke optie zonder in te leveren op kwaliteit. Deze vloeren zijn een geweldige keuze voor wie op zoek is naar een mooie vloeroplossing binnen een beperkt budget.

Duurzaamheid en Onderhoudsgemak: Net als andere producten van Solid Floor, zijn de Basic PVC vloeren gemaakt met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage, krassen en vlekken. Ze zijn ook waterbestendig, waardoor ze gemakkelijk te onderhouden zijn en geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers.

Veelzijdige Stijlopties: De Basic PVC vloeren zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en patronen, variërend van realistische hout- en steenlooks tot eigentijdse dessins. Hierdoor is er altijd een vloer die past bij jouw persoonlijke smaak en interieur.

Eenvoudige Installatie: Dankzij het handige kliksysteem zijn Solid Floor Basic PVC vloeren gemakkelijk te installeren, zelfs voor doe-het-zelvers. Dit bespaart tijd en geld bij de installatie, waardoor je snel van jouw nieuwe vloer kunt genieten.

Of je nu jouw woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor wilt renoveren, de Solid Floor Basic PVC vloeren bieden een aantrekkelijke en praktische vloeroplossing. Bezoek onze showroom en ontdek de veelzijdige mogelijkheden van Solid Floor Basic PVC vloeren bij Cibo Vloeren.