• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

COREtec® PVC Vloeren

COREtec® is dé koploper in duurzame PVC vloeren. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, met ieder zijn eigen unieke voordelen.

Naturals

De COREtec Naturals PVC vloeren worden natuurlijk gemaakt van PVC, maar ook van gerecycled hout, gebrande kalk en bamboe. Daarnaast heeft iedere COREtec plank een eigen onderlaag van kurk, waardoor de vloer ook toegepast kan worden met vloerverwarming.

Toon meer

Naturals Tile +

De Naturals Tile + PVC vloeren van COREtec zijn een klasse apart. Deze vloeren hebben een zeer stil loopgeluid, wat in iedere omgeving natuurlijk ideaal is. Zoals u gewend bent van een COREtec vloer, zijn deze makkelijk te plaatsen.

Toon meer

Naturals Megatile +

De Naturals Megatile + PVC vloeren van COREtec zijn een klasse apart. Deze vloeren hebben een zeer stil loopgeluid, wat in iedere omgeving natuurlijk ideaal is. Zoals u gewend bent van een COREtec vloer, zijn deze makkelijk te plaatsen.

Toon meer

Essentials

De Essentials PVC vloeren van COREtec® zijn een klasse apart. Deze vloeren hebben een zeer stil loopgeluid, wat in iedere omgeving natuurlijk ideaal is. Zoals u gewend bent van een COREtec® vloer, zijn deze makkelijk te plaatsen.

Toon meer

Pro

COREtec® Pro Plus PVC vloeren en Pro Plus+ PVC vloeren zijn de nieuwste toevoeging aan de revolutionaire productenlijn. Ze hebben veel overeenkomsten met de standaard PVC collectie echter heeft de PVC van Pro Plus een lager profiel (5mm dikte) en maakt ge

Toon meer

Authentics

COREtec heeft met de Authentics pvc-vloer een topper op de markt gebracht! De realistische 3-dimensionale structuren geven een prachtige authentieke uitstraling aan de natuurlijk ogende houten planken.

Toon meer

Ceratouch

Onze CERATOUCH-collectie is een echte revolutie in keramische vloeren. CERAtouch combineert het beste van twee werelden: de look & feel van een keramische tegel met het comfort en plaatsingsgemak van een COREtec®-pvc vloer.

Toon meer

XL-End

Met een vloer uit de COREtec XL-End PVC vloeren collectie kies je voor een warme sfeer met veel karakter. Deze planken zijn maar liefst 2,10 meter lang en 15 mm dik.

Toon meer

De COREtec® vloeren zijn 100% watervast, extreem stabiel, eenvoudig te plaatsen, geschikt voor elke ondergrond, hebben een hoge kras-weerstand, zijn dempend en zeer geschikt als u huisdieren heeft. De COREtec® vloer is gemaakt van gerecycled hout, bamboo, gebrande kalk en eerste klas kwaliteit PVC. De COREtec® vloeren zijn 100 % waterproof, dus kunnen dus ook worden gelegd in natte ruimtes, zonder op te zwellen wanneer het aan water wordt blootgesteld. Een COREtec® vloer zal niet krimpen of uitzetten. Elke COREtec® plank heeft een onderlaag van kurk voor een zachtere en warmere vloer (en kan dus ook worden toegepast bij vloerverwarming). Een groot voordeel bij het gebruik van COREtec® PVC is dat het niet noodzakelijkerwijs nodig is om de ondergrond eerst volledig te egaliseren. De onderlaag van kurk zal de oneffenheden in de ondervloer ‘absorberen’.

De 7 voordelen van een COREtec® PVC vloer:

  • Extreem Stabiel
  • Eenvoudig te reinigen
  • Geen egale ondervloer noodzakelijk
  • Direct te plaatsen op de bestaande vloer
  • 100% watervast
  • Hoge krasweerstand
  • Akoestische demping

Megastone+

COREtec® Mega Stone click PVC is er een van ongekende klasse. De pvc toplaag is zeer krasbestendig (klasse 33) en zorgt voor een stil loopgeluid. De pvc vloer is makkelijk te plaatsen en warmte en luchtvochtigheid schommelingen hebben weinig tot geen grip op de COREtec® Mega Stone vloer. De onderlaag van kurk maakt de vloer nog stiller en zorgt ervoor dat er in de meeste gevallen geen ondervloer gebruikt hoeft te worden.

Naturals

De PVC vloer is makkelijk te plaatsen en warmte en luchtvochtigheid schommelingen hebben weinig tot geen grip op de COREtec® Naturals vloer. De onderlaag van kurk maakt de vloer nog stiller, vaak geen andere ondervloer nodig. De toplaag is zeer krasbestendig en is 100% waterbestendig.

Naturals+

Vloeren die 100% watervast zijn, extreem stabiel en enorm slijtvast. Alle vloeren zijn voorzien van een kliksysteem en geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Mede dank zij de kurk onderlaag zijn ze tevens akoestisch dempend.

Stone Essentials

De COREtec® Stone pvc vloer is natuurlijk heel mooi. De vloer heeft slijtwaarde klasse 33, dat betekent dat je ze ook in druk belopen winkels, restaurants etc. kunt plaatsen. Deze vloer is ook zeer gemakkelijk en snel te plaatsen. Dit gaat door middel van een klik systeem, waarbij je de planken snel en gemakkelijk in elkaar klikt.

Stone+ Essentials

Robuuste Vinyl clickvloeren die tegen een stootje en tegen vocht kan, nu uitgevoerd in prachtige panelen met steenmotief met V-groef rondom. De pvc toplaag is zeer krasbestendig (klasse 33) en zorgt voor een stil loopgeluid.

Wood Essentials

De Wood collectie biedt huiseigenaren een stijlvol en geavanceerd alternatief voor Gluedown vinyl, ander klikvinyl of laminaatvloeren. Deze collectie is gemaakt met de gepatenteerde opbouw op een innovatieve geëxtrudeerde kern gemaakt van gerecycled hout en bamboe stof, kalksteen en virgin PVC. De COREtec® Essentials HD is 100% waterproof, dus het kan in vochtige ruimten gelegd worden en zal niet kromtrekken of zwellen als het wordt blootgesteld aan water.

Wood+ Essentials

Het revolutionaire COREtec® werkt met een clickverbinding en een ijzersterke wpc-basislaag in zijn pvc-vloeren. Door gebruik van dit wpc kan de vloer overal gelegd worden. Ze zijn waterbestendig en hebben een zeer geringe kans dat de vloerdelen gaan werken. COREtec® heeft een zeer mooi en groot assortiment waaronder visgraat en lange planken. Allen opgebouwd met een kliksysteem en een sprekend echt reliëf op de toplaag. Onderling variëren de series in kleur, dessin en afmeting.

Wood HD Essentials

Deze serie bestaat uit een achttal schitterende dessins. Doordat de vloer zwevend wordt geplaatst met een klikverbinding is deze op bijna elke (vlakke) ondergrond te gebruiken. Door het brede pallet aan kleuren is er voor iedereen interieur wel een juiste COREtec® Wood HD-vloer te vinden. Met een sterke wpc-opbouw als basis zijn de COREtec® Wood HD vloeren zijn waterbestendig en hebben een nihil risico op werken.

Wood HD+ Essentials

De COREtec® Wood HD + collectie bestaat uit de meest geweldige klik PVC vloeren. COREtec® is een revolutionair product dat zo sterk is dat deze vloeren bijna overal geïnstalleerd kunnen worden. Door de drager van hdf die speciaal behandeld is zijn deze vloeren extreem sterk en watervast. Door deze krachtige drager zal de vloer nagenoeg niet reageren op vocht en/of temperatuur verschillen. Door de onderlaag van kurk hebben deze vloeren een natuurlijk isolerende werking.

Wood XL Essentials

Deze vloeren serie is van de mooiere, veelzijdige topvloeren die er te vinden zijn. Dit komt onder meer door de vele verschillende designs die te vinden zijn in deze naaldhout serie zo is er altijd wel een sfeermaker voor uw woning. Ook zit bij deze vloer een levenslange garantie jaar op woongebruik dit komt omdat er een 0.55 slijtlaag opzit met een totale dikte van 2.5 mm deze vloer is watervast heeft een ontzettend hoge krasweerstand en is huisdiervriendelijk.

Wood XL+ Essentials

Robuuste Vinyl clickvloeren die tegen een stootje en tegen vocht kan, nu uitgevoerd in extra lange planken met V-groef. De pvc toplaag is zeer krasbestendig (klasse 33) en zorgt voor een stil loopgeluid.

Pro Plus

COREtec® Pro plus is de nieuwste toevoeging aan de revolutionaire productenlijn. Pro plus heeft veel overeenkomsten met de PVC collectie, Standard Plus, echter heeft de PVC van Pro Plus een lager profiel (5mm dikte) en maakt gebruik van het rigid-kliksysteem. Het rigid-kliksysteem beschikt over een gespecialiseerde top en bodemlaag, voor extra stabiliteit. De kern is samengesteld voor extra onbuigzaamheid, wat de vloer geschikt maakt voor zwaar commercieel gebruik.