• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-Step Eligna laminaat vloeren

De elegante, waterafstotende Quick-Step Eligna laminaat vloeren zijn opvallend mooi dankzij hun perfecte evenwicht tussen planklengte en -breedte. De Eligna collectie bestaat uit vloeren zonder groef voor een zacht en smaakvol effect.

Quick-Step Eligna laminaat vloeren

De elegante, waterafstotende Eligna Vloeren zijn opvallend mooi dankzij hun perfecte evenwicht tussen planklengte en -breedte. De Eligna collectie bestaat uit vloeren zonder groef voor een zacht en smaakvol effect.

 

Quick-Step

Gelet op de vele kwaliteiten van het merk Quick-Step, is jouw keuze voor een Quick-Step Laminaat Vloer wel te begrijpen. Zo is er onder andere het zeer matte Quickstep Impressive Laminaat, het enorm lange Quickstep Largo Laminaat of het budget vriendelijke Quick-Step Classic Laminaat. Het enige dat je daarna nog wel moet beslissen is voor welk uiterlijk en welke kleur je gaat. Ga je voor een lichte vloer, dat je kamer een ruime, rustige uitstraling geeft? Een kleur waar je een moderne, Scandinavische sfeer mee kunt creëren? Of ga je liever voor een donkere tint, dat zal zorgen voor een warme, knusse ambiance? Zie je jezelf al zitten op de bank met een warm drankje en het vuur knetterend in de open haard? Welk type je ook bent, voor welke kleur en patroon je ook gaat, we weten zeker dat je heel blij zult zijn met je nieuwe vloer.