• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Douwes Dekker

Douwes Dekker is een merk van vloeren dat bij Cibo vloeren wordt verkocht. Douwes Dekker maakt PVC vloeren en laminaat vloeren.

Douwes Dekker PVC

Voordeel van PVC van Douwes Dekker:

  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Kan goed tegen vuil en water
  • Gaat levenslang mee
  • Na het leggen kan je het direct gebruiken

Het grootste voordeel is dat je de vloer gelijk kan gebruiken als deze is gelegd. Daarnaast is PVC makkelijk in onderhoud. Een PVC vloer kan goed tegen vuil en water, hierdoor blijft de vloer erg lang mooi. Een PVC vloer kan levenslang mee gaan. Het is dus belangrijk dat je een vloer kiest die je een lange tijd mooi gaat vinden.

Douwes Dekker Laminaat

Een groot voordeel van Douwes Dekker is dat de vloeren na het leggen direct klaar zijn voor gebruik. Met de vloeren van Douwes Dekker heb je dus plezier voor het leven! Het grote voordeel is dat de vloeren heel hygiënisch zijn, makkelijk zijn schoon te maken, dit geldt voor PVC vloeren en laminaat vloeren. Omdat ze makkelijk schoon te maken zijn verhoogt dit het onderhoudsgemak en de levensduur van de vloeren.

Meer vragen?

Heb je vragen over de vloeren van Douwes Dekker of wil je de vloeren in het echt bewonderen? Kom gerust langs in onze showroom. In de showroom liggen alle vloeren uitgestald om ze te bewonderen en te vergelijken. Ook staan onze adviseurs voor je klaar om je te helpen met het uitzoeken van een vloer of het beantwoorden van je vragen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat je met de perfecte vloer naar huis gaat.