• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-Step Creo Laminaat

Getoonde prijzen zijn adviesprijzen; wij geven korting op Quick-Step Creo tot wel 30% !
Bezoek onze ruime showroom of ontvang binnen 24 uur een offerte met de laagste prijs.
Advies nodig?
Bel ons op
076 5870462
Whatsapp met
06 19248864
Chat met ons
Via messenger
Cibo Vloeren

Quick-Step Creo Laminaat

Quick-Step heeft veel verschillende soorten laminaat op de markt gebracht, die u allemaal kunt aanschaffen bij Cibo Vloeren. Een van de meest bijzondere collecties is toch wel het Quick-Step Creo laminaat. Dit laminaat is verkrijgbaar in standaardafmetingen en heeft prachtige dessins die niets afdoen aan natuurlijk hout. 

Gaat u voor het Quick-Step Creo laminaat of toch voor een andere collectie? 

Quick-Step is een gerenommeerd merk op het gebied van laminaat. Het merk heeft dan ook verschillende collecties op de markt gebracht, om zo veel mogelijk mensen en interieurs te kunnen voorzien van deze prachtige vloeren. Of u nu houdt van een moderne, Scandinavische look of juist voor landelijk en rustiek gaat, de mogelijkheden zijn eindeloos bij Quick-Step. Het Quick-Step Creo laminaat bootst een eiken vloer zeer natuurgetrouw na. Op deze pagina vindt u de verschillende kleuren waarin het laminaat verkrijgbaar is. Gaat u bijvoorbeeld voor het populaire Quick-Step Creo 3181 laminaat met een prachtige grijze finish? Of kiest u voor het donkerdere, karakteristieke Louisiana laminaat? 

Quick-Step Creo laminaat kopen bij Cibo Vloeren

Ziet u het al helemaal voor u, zo’n prachtig Quick-Step Creo laminaat bij u in huis? Wanneer u al een keuze hebt kunnen maken voor de kleur en het soort afwerking en u ook al weet hoeveel u nodig hebt, kunt u het laminaat gemakkelijk online bestellen. Bent u er nog niet helemaal over uit en wilt u een vloer graag eerst zien voordat u deze aanschaft? Dat is niet meer dan logisch. In dat geval verwelkomen we u graag in onze showroom in Breda!