• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quick-Step Creo laminaat vloeren

Met de moderne Quick-Step Creo collectie in standaardafmetingen slaagde Quick-Step erin om de laminaatdessins perfect af te stemmen op het unieke karakter en elegante uitzicht van elke houtsoort.

Quick-Step Creo laminaat vloeren

Quick-Step heeft veel verschillende soorten laminaat op de markt gebracht, die u allemaal kunt aanschaffen bij Cibo Vloeren. Een van de meest bijzondere collecties is toch wel het Quick-Step Creo laminaat. Dit laminaat is verkrijgbaar in standaardafmetingen en heeft prachtige dessins die niets afdoen aan natuurlijk hout.

Gaat u voor het Quick-Step Creo laminaat of toch voor een andere collectie?

Quick-Step is een gerenommeerd merk op het gebied van laminaat. Het merk heeft dan ook verschillende collecties op de markt gebracht, om zo veel mogelijk mensen en interieurs te kunnen voorzien van deze prachtige vloeren. Of u nu houdt van een moderne, Scandinavische look of juist voor landelijk en rustiek gaat, de mogelijkheden zijn eindeloos bij Quick-Step. Het Quick-Step Creo laminaat bootst een eiken vloer zeer natuurgetrouw na. Op deze pagina vindt u de verschillende kleuren waarin het laminaat verkrijgbaar is. Gaat u bijvoorbeeld voor het populaire Quick-Step Creo 3181 laminaat met een prachtige grijze finish? Of kiest u voor het donkerdere, karakteristieke Louisiana laminaat?

Quick-Step Creo laminaat kopen bij Cibo Vloeren

Ziet u het al helemaal voor u, zo’n prachtig Quick-Step Creo laminaat bij u in huis? In dat geval verwelkomen we u graag in onze showroom in Breda!