• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ecoceramic Baltimore Perla Tegelvloeren

Met zijn zachte parelachtige tinten en subtiele glans biedt de Baltimore Perla-serie een verfijnde esthetiek die tijdloos en toch eigentijds is. De tegels stralen een ingetogen elegantie uit die elke ruimte een gevoel van verfijning geeft.

Treft de perfecte balans tussen moderne elegantie en tijdloze verfijning met de Baltimore Perla-serie van Ecoceramic. Deze prachtige tegelcollectie belichaamt de essentie van verfijnde schoonheid en voegt een vleugje luxe toe aan elke ruimte.

Verfijnde Esthetiek: Met zijn zachte parelachtige tinten en subtiele glans biedt de Baltimore Perla-serie een verfijnde esthetiek die tijdloos en toch eigentijds is. De tegels stralen een ingetogen elegantie uit die elke ruimte een gevoel van verfijning geeft.

Modern Design: Ecoceramic heeft met de Baltimore Perla-serie een perfecte combinatie van modern design en tijdloze schoonheid gecreëerd. De tegels zijn voorzien van strakke lijnen en een eigentijdse uitstraling, waardoor ze een eigentijdse sfeer creëren in elke ruimte.

Duurzaamheid en Kwaliteit: Net als alle producten van Ecoceramic staat de Baltimore Perla-serie bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit. Vervaardigd met hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken, zijn deze tegels bestand tegen slijtage en behouden ze hun schoonheid langdurig.

Veelzijdige Toepassingen: Of het nu gaat om vloeren in de woonkamer, keukenwanden of badkamervloeren, de Baltimore Perla-tegels zijn veelzijdig genoeg om elke ruimte te verfraaien. Hun tijdloze uitstraling maakt ze geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Cibo Vloeren is trots om de Baltimore Perla-serie van Ecoceramic in ons assortiment te hebben. Bezoek onze showroom en ontdek de tijdloze elegantie en moderne luxe die de Baltimore Perla-tegels aan jouw ruimte kunnen toevoegen.