• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ecoceramic Baltimore Marengo Tegelvloeren

De Baltimore Marengo serie wordt gekenmerkt door zijn stijlvolle ontwerp en eigentijdse uitstraling. De tegels hebben een mooie donkergrijze kleur met subtiele textuur en aders, waardoor ze een verfijnde en toch opvallende aanvulling zijn op elke ruimte.

Ontdek de tijdloze elegantie en verfijnde stijl van de serie Baltimore Marengo van het merk Ecoceramic. Deze serie biedt een prachtige collectie keramische tegels die perfect passen bij zowel moderne als traditionele interieurs.

Stijlvol Ontwerp: De Baltimore Marengo serie wordt gekenmerkt door zijn stijlvolle ontwerp en eigentijdse uitstraling. De tegels hebben een mooie donkergrijze kleur met subtiele textuur en aders, waardoor ze een verfijnde en toch opvallende aanvulling zijn op elke ruimte.

Duurzame Materialen: De tegels van de Baltimore Marengo serie zijn vervaardigd van hoogwaardig keramiek, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurige schoonheid. Ze zijn bestand tegen slijtage, krassen en vlekken, waardoor ze ideaal zijn voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Veelzijdige Toepassing: Met hun tijdloze kleur en veelzijdigheid kunnen de tegels uit de Baltimore Marengo serie worden gebruikt in verschillende ruimtes, zoals keukens, badkamers, gangen en woonkamers. Ze zijn ook geschikt voor zowel vloer- als wandtoepassingen, waardoor je eindeloze ontwerpmogelijkheden hebt.

Eenvoudig Onderhoud: Dankzij de gladde en gemakkelijk te reinigen oppervlakken vereisen de tegels uit de Baltimore Marengo serie minimaal onderhoud. Regelmatig vegen en af en toe dweilen is meestal voldoende om ze in topconditie te houden, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte ruimtes.

Voeg een vleugje tijdloze elegantie toe aan jouw interieur met de serie Baltimore Marengo van Ecoceramic. Bezoek onze showroom en ontdek de prachtige collectie van deze serie, en transformeer jouw ruimte in een stijlvolle en verfijnde omgeving.