• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Ecoceramic Newton Graphite Tegelvloeren

Met zijn diepe grafietkleuren en subtiel gestructureerde oppervlakken biedt de Newton Graphite-serie een eigentijdse esthetiek die zowel verfijnd als gedurfd is.

Betreed de wereld van tijdloze verfijning met de Newton Graphite-serie van Ecoceramic, een opvallende collectie tegels die de perfecte balans vindt tussen elegantie en moderne flair. Deze serie belichaamt de diepte van grafietkleuren en voegt een vleugje eigentijdse stijl toe aan elke ruimte.

Eigentijdse Esthetiek: Met zijn diepe grafietkleuren en subtiel gestructureerde oppervlakken biedt de Newton Graphite-serie een eigentijdse esthetiek die zowel verfijnd als gedurfd is. Deze tegels zijn ontworpen om een statement te maken en een krachtig visueel effect te creëren in elke ruimte.

Innovatief Design: Ecoceramic heeft met de Newton Graphite-serie een perfecte combinatie van design en functionaliteit gecreëerd. De tegels combineren vakmanschap met moderne technologieën om een product te leveren dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook duurzaam en praktisch in gebruik.

Duurzaamheid en Kwaliteit: Net als alle producten van Ecoceramic staat de Newton Graphite-serie bekend om zijn duurzaamheid en kwaliteit. Deze tegels zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en geavanceerde productietechnieken, waardoor ze bestand zijn tegen slijtage en langdurig gebruik.

Veelzijdige Toepassingen: Of het nu gaat om vloeren in de woonkamer, keukenwanden of badkamervloeren, de Newton Graphite-tegels zijn veelzijdig genoeg om elke ruimte te verfraaien. Hun eigentijdse uitstraling maakt ze geschikt voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Cibo Vloeren is trots om de Newton Graphite-serie van Ecoceramic in ons assortiment te hebben. Bezoek onze showroom en ontdek de tijdloze verfijning en moderne flair die de Newton Graphite-tegels aan jouw ruimte kunnen toevoegen.