• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Therdex Stone Serie PVC vloeren

Een prachtige betonlook tegel, net echt. Het grote formaat geeft een prachtig optisch effect. De Therdex Stone Serie PVC vloeren zijn beschikbaar in 6 series.

Therdex Stone Serie PVC vloeren

De Stone¹ serie bestaat uit de Amato, Rustique en Concrete collecties

Allen de uitstraling van natuursteen, maar divers in kleur en structuur. De Amato en Concrete collectie karakteriseren zich door de speelse structuur van de tegel. De Rustique omschrijft zich door een licht patroon met een rustige uitstraling.

Haal de geborgenheid in huis met de Stone² serie

De tegels verbinden het interieur naadloos met het exterieur. De monochrome kleur en vervaagde vorm maken de vloer karakteristiek. Graphic bevat grafische vormen, wat zorgen voor een speels geheel. Dynamic onderscheidt zich door de dynamische kleurschakeringen van het dessin. Unieke blokpatronen typeert de Unique collectie.

* Deze zes Stone Series 10013 10016 10022 10023 4511 4512 zijn ook verkrijgbaar in Rigid Click als zijnde C10013 C10016 C10022 C10023 C4511 C4512

Therdex PVC Vloeren zijn ongevoelig voor vocht en ook toepasbaar in combinatie met vloerverwarming. Daarom kunnen deze vloeren bijna in alle ruimtes toegepast worden. Enkele voorbeelden van veelgebruikte toepassingen: Woonkamer, douche / badkamer*, retail, keuken, kantoor, gezondheidszorg, slaapkamer, onderwijs, showrooms, etc. Mocht u vragen of twijfel hebben over de toepasbaarheid in een bepaalde ruimte, neem dan contact op met de Therdex servicedienst. Bij gebruik in natte ruimtes gelden er afwijkende lijmvoorschriften.