• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KeraSelect Genesis Smoke Tegelvloeren

De tegels uit de serie Genesis Smoke zijn gekenmerkt door hun strakke en eigentijdse ontwerp. Met hun mooie kleur en minimalistische uitstraling voegen deze tegels een gevoel van ruimte en frisheid toe aan elke ruimte.

Ontdek de moderne elegantie en tijdloze stijl van de serie Genesis Smoke van het merk KeraSelect Tegelvloeren, verkrijgbaar bij Cibo Vloeren. Deze serie biedt een prachtige collectie tegels die perfect passen bij diverse interieurstijlen en designvoorkeuren.

Strak Design: De tegels uit de serie Genesis Smoke zijn gekenmerkt door hun strakke en eigentijdse ontwerp. Met hun mooie kleur en minimalistische uitstraling voegen deze tegels een gevoel van ruimte en frisheid toe aan elke ruimte.

Duurzame Materialen: KeraSelect Tegelvloeren staan bekend om hun uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. De tegels uit de serie Genesis Smoke zijn vervaardigd van hoogwaardig keramiek, wat zorgt voor een lange levensduur en bestendigheid tegen krassen, slijtage en vlekken.

Veelzijdige Toepassing: Dankzij hun tijdloze design en veelzijdigheid kunnen de tegels uit de serie Genesis Smoke worden gebruikt in verschillende ruimtes, zoals keukens, badkamers, gangen en woonkamers. Ze zijn geschikt voor zowel vloer- als wandtoepassingen, waardoor je de vrijheid hebt om een strakke en moderne look te creëren.

Eenvoudig Onderhoud: De tegels uit de serie Genesis Smoke zijn eenvoudig te onderhouden, wat ze perfect maakt voor drukbezochte ruimtes. Met regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen behouden ze hun mooie uitstraling en tijdloze charme voor vele jaren.

Voeg een vleugje moderne elegantie toe aan jouw interieur met de serie Genesis Smoke van KeraSelect Tegelvloeren. Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek de prachtige collectie van deze serie, en geef jouw ruimte een strakke en verfijnde uitstraling.